RedPriest Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Καλησπέρα , θέλω να βρω ή να φτιαξω μια φόρμα όπου θα μπορώ να βάζω τα έσοδα και τα έξοδα κάθε μέρα και να βλέπω στατιστικά τελος του μήνα . Απλά θέλω τα έξοδα να ειναι αναλυτικά π.χ ρεύμα / κάβα / αναλώσιμα / μισθοί κτλπ . ωστε να έχω μια καλύτερη εικόνα. Αυτό γίνεται αυτήν την στιγμή με χαρτι και μολύβι απλά θα ήθελα να κάνω λίγο πιο εύκολη την διαδικασία και να κρατάω αρχείο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, RedPriest είπε Καλησπέρα , θέλω να βρω ή να φτιαξω μια φόρμα όπου θα μπορώ να βάζω τα έσοδα και τα έξοδα κάθε μέρα και να βλέπω στατιστικά τελος του μήνα . Απλά θέλω τα έξοδα να ειναι αναλυτικά π.χ ρεύμα / κάβα / αναλώσιμα / μισθοί κτλπ . ωστε να έχω μια καλύτερη εικόνα. Αυτό γίνεται αυτήν την στιγμή με χαρτι και μολύβι απλά θα ήθελα να κάνω λίγο πιο εύκολη την διαδικασία και να κρατάω αρχείο . Με ενα excelακι νομιζω θα κανεις σωστη δουλεια https://www.google.com/search?q=income+expenses+excel&client=ms-android-samsung-gs-rev1&sxsrf=APwXEdek0Lls04t6HLfPBTb33YAPZKtXIw%3A1685277295638&ei=b0pzZMG-Jqzn7_UPpoyViAc&oq=income+expenses+excel&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAMyBQgAEMsBMgUIABDLATIFCAAQywEyBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeOgoIABBHENYEELADOgcIIxDqAhAnOgoIIxDqAhAnEIsDOgcIIxCKBRAnOgsIABCABBCxAxCDAToOCC4QgAQQsQMQxwEQ0QM6EQguEIAEELEDEIMBEMcBENEDOgQIIxAnOg4ILhCABBCxAxCDARDUAjoHCAAQigUQQzoICAAQgAQQsQM6CwguEIAEELEDEIMBOhEILhCABBCxAxCDARDHARCvAToFCAAQgAQ6BQguEIAEOggIABAWEB4QD0oECEEYAFDUFFjsPWDtP2gDcAB4AIABwgGIAawakgEEMC4yMpgBAKABAbABD7gBAsABAcgBCA&sclient=mobile-gws-wiz-serp Επεξ/σία 28 Μαΐου 2023 από Titos301 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Αν εχεις εθνικη το app σου βγαζει στο τελος καθε μηνα, εσοδα, εξοδα, κερδη χασουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, RedPriest είπε θα ήθελα να κάνω λίγο πιο εύκολη την διαδικασία και να κρατάω αρχείο . κάτι τέτοιο η libreoffice calc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα