achilles_g_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, PhoneKiller είπε Πουλάει κάποιος μεταχειρισμένη μια απο τις 2 σκούπες του lidl? Δεν μπορώ να βρώ πουθενά στο internet. Σε ποια περιοχή είσαι?
andreaspA Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, Sorath είπε Βουρτσάκια πήρα. τι βουρτσακια πηρες και απο που? Την εχω και εγω την μικρη, καινουργια στο κουτι της, και σκεφτομαι να καθαρισω τις μοκετες του αυτοκινητου απο τα χωματα. αυτο θα χρησιμοποιησω εγω. https://lubricantstore.gr/shop/ximika/katharismos-aytokinitou/k2-tapis-5l-katharistiko-ygro-tapetsarias/?gclid=Cj0KCQiA4Y-sBhC6ARIsAGXF1g5ln0IcP2Xa3fvxwf7-oDeBj7rk_x136eoaeY6xQnsVgqPSRBIO4FMaAploEALw_wcB
PhoneKiller Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε Σε ποια περιοχή είσαι? Πάτρα αλλά μπορώ να παραλάβω και απο Αθήνα και απο Θεσσαλονίκη και εαν είναι απο επαρχία και με ΚΤΕΛ.
Sorath Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 51 minutes ago, andreaspA said: τι βουρτσακια πηρες και απο που? Απο Temu, αλλά δεν τα συνιστώ. Μου φαίνονται πολύ σκληρά.
andreaspA Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Sorath είπε Απο Temu, αλλά δεν τα συνιστώ. Μου φαίνονται πολύ σκληρά. ωχ! και εγω κατι τετοια εχω παραγγειλει. Κατι κιτρινα. εε μην τα πιεζεις και εσυ με το δραπανοκατσαβιδο. Απαλα.
tzotzo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 On 21/12/2023 at 10:49, PhoneKiller said: Πουλάει κάποιος μεταχειρισμένη μια απο τις 2 σκούπες του lidl? Δεν μπορώ να βρώ πουθενά στο internet. Έχει μια το Lidl στο Περιστέρι πάνω στην λεωφόρο Καβάλας 3
andreaspA Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σημερα την δοκιμασα για πρωτη φορα στο πισω καθισμα της γυναικας μου που παταει ο μικρος για να κατσει στο καθισμα του. Αριστο μηχανημα! Σαν Μιλκο βγηκε η μπιχλα! Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2024 από andreaspA 3
warewolf Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Έχοντας αγοράσει προσφάτως μια Bissel spot clean σκούπα σαν την παραπάνω που αναφέρατε, την συνδύασα με την αγορά μιας περιστροφικής βούρτσας (για δράπανο) η οποία αποδείχτηκε πολύ καλή. Μαλακές τρίχες που δεν φθείρουν το οποιοδήποτε ύφασμα και ταυτοχρόνως με τη χρήση της, οι επίμονοι τοπικοί λεκέδες καθαρίζουν με τη βοήθεια κάποιου καθαριστικού στο νερό. Δεν χάνει τις τρίχες και στα υφάσματα του αυτοκινήτου έκανε άριστη δουλειά Την προτείνω. https://www.skroutz.gr/s/26506486/K2-Vourtsa-Katharismou-gia-Drapano.html#reviews 1
andreaspA Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 5 ώρες πριν, warewolf είπε Έχοντας αγοράσει προσφάτως μια Bissel spot clean σκούπα σαν την παραπάνω που αναφέρατε, την συνδύασα με την αγορά μιας περιστροφικής βούρτσας (για δράπανο) η οποία αποδείχτηκε πολύ καλή. Μαλακές τρίχες που δεν φθείρουν το οποιοδήποτε ύφασμα και ταυτοχρόνως με τη χρήση της, οι επίμονοι τοπικοί λεκέδες καθαρίζουν με τη βοήθεια κάποιου καθαριστικού στο νερό. Δεν χάνει τις τρίχες και στα υφάσματα του αυτοκινήτου έκανε άριστη δουλειά Την προτείνω. https://www.skroutz.gr/s/26506486/K2-Vourtsa-Katharismou-gia-Drapano.html#reviews την ιδια πηρα προχτες μαζι με το Κ2 για τις ταπετσαριες. Θαυματα κανουν πραγματικα. Με 15 λεπτα ενασχοληση, κρατας το αμαξι σου στην πένα. 1
Grim Ripper Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Την έχω κάπου από τον Σεπτέμβριο, καλή είναι αλλά μην την βάλετε στον ουρανό, την δοκίμασα για λίγο σε ένα focus 2007 και δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος. Βέβαια και ο ουρανός δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση.
tzotzo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 16 minutes ago, Grim Ripper said: Την έχω κάπου από τον Σεπτέμβριο, καλή είναι αλλά μην την βάλετε στον ουρανό, την δοκίμασα για λίγο σε ένα focus 2007 και δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος. Βέβαια και ο ουρανός δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Στον ουρανό δεν βάζουμε πότε σκούπα ή ατμό. Να περιμένεις τώρα στα κοντά να κρεμασει ο ουρανός.
Grim Ripper Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 33 λεπτά πριν, tzotzo είπε Στον ουρανό δεν βάζουμε πότε σκούπα ή ατμό. Να περιμένεις τώρα στα κοντά να κρεμασει ο ουρανός. Δεν έκανα τίποτα από τα δύο και όχι ο ουρανός τόσο καιρό ακόμα δεν έχει πάθει τίποτα. Με πανάκι το έκανα μετά, μηδαμινή υγρασία ακριβώς επειδή δεν θέλαμε να πάθει τίποτα ο ουρανός. Δεν έριξα υγρό κατευθείαν στον ουρανό, μόνο στο πανάκι.
andreaspA Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Δεν έριξα υγρό κατευθείαν στον ουρανό, μόνο στο πανάκι. Απο το να ειναι για μια ζωη μαυρος ο ουρανος, προτιμω να το προσπαθησω, και αν κρεμασει.. κρεμασε. 100€ παιρνουν για επισκευη και γινεται καινουργιος.
Grim Ripper Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Απο το να ειναι για μια ζωη μαυρος ο ουρανος, προτιμω να το προσπαθησω, και αν κρεμασει.. κρεμασε. 100€ παιρνουν για επισκευη και γινεται καινουργιος. Μια χαρά πήγαν όλα, και ο ουρανός έφτιαξε και το πανάκι έγινε μαύρο με ότι μάζεψε. Αν τυχόν πάντως θες να χρησιμοποιήσεις την βούρτσα στον ουρανό τότε ψέκασε το υγρό/καθαριστικό στη βούρτσα και όχι απευθείας στον ουρανό, μετά πάρε πανάκια μικροϊνών και καθάρισε την περιοχή αρκετά καλά. Πάντως προτείνω τυχόν τέτοιοι καθαρισμοί (και όχι απλά μια σκούπα) να γίνονται άνοιξη/καλοκαίρι/όταν έχει ζέστη, για να στεγνώσει γρηγορότερα το εσωτερικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα