Προς το περιεχόμενο

καθάρισμα καθισμάτων αυτοκίνητου σε ατομικό πλυντήριο

Ptolemaios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι συσκευές έχετε βρει διαθέσιμες?

τα περισσότερα ατομικά πλυντήρια έχουν μόνο σκούπα για το εσωτερικό

τα labiko έχουν και "βιολογικό" καθαρισμό με 2 ευρώ, σκούπα είναι που πετάει ένα υγρό,δε καθαρίζει απλά δροσίζει λίγο το κάθισμα .

Το καλύτερο που έχω δει ήταν βούρτσα που πατώντας το μοχλό έβγαζε αφρό

και έπειτα είχε και ειδική σκούπα για υγρά και το στέγνωνε κάπως, έπρεπε βέβαια να αφήσεις ανοιχτά τα παράθυρα για λίγες ώρες 

για να στεγνώσει κανονικά αλλά έκανε δουλειά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ορμόμενος απο ένα Video του chrisfix(τον βλέπω ανελειπώς και θεωρώ ότι δίνει λύσεις σε αρκετά πράγματα), τσίμπησα εκείνη την σκούπα με διπλό κάδο απο τα Lidl. 120 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Σίγουρα υπολείπεται πολύ απο τις hoover κτλ που χρησιμοποιεί ο παραπάνω, αλλά νομίζω για τα λεφτά του κάνει πολύ καλή δουλειά.

Μόνο μου παράπονο τα 350watt που έχει, που θεωρώ ότι δεν είναι επαρκή για να ρουφήξει τα υγρά με την πρώτη γύρα, αλλά με λίγη υπομονή(5-6 περάσματα) το αμάξι γίνεται λαμπίκο εσωτερικά. Καθάρισα καθίσματα, ταπετσαρία πατώματος και πατάκια και έγιναν σαν καινούργια...

• Like 1

1 ώρα πριν, piiii είπε

Ορμόμενος απο ένα Video του chrisfix(τον βλέπω ανελειπώς και θεωρώ ότι δίνει λύσεις σε αρκετά πράγματα), τσίμπησα εκείνη την σκούπα με διπλό κάδο απο τα Lidl. 120 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Σίγουρα υπολείπεται πολύ απο τις hoover κτλ που χρησιμοποιεί ο παραπάνω, αλλά νομίζω για τα λεφτά του κάνει πολύ καλή δουλειά.

Μόνο μου παράπονο τα 350watt που έχει, που θεωρώ ότι δεν είναι επαρκή για να ρουφήξει τα υγρά με την πρώτη γύρα, αλλά με λίγη υπομονή(5-6 περάσματα) το αμάξι γίνεται λαμπίκο εσωτερικά. Καθάρισα καθίσματα, ταπετσαρία πατώματος και πατάκια και έγιναν σαν καινούργια...

Ποια σκούπα; Για δώσε περισσότερες πληροφορίες.

Ωραίος ο ChrisFix, έχω δει και εγώ κάποια βίντεο του. Μου άρεσε αρκετά αυτό για το καθαρισμό του κινητήρα.

Eιναι αυτή εδώ.

Την διαδικασία για το καθαρισμό του κινητήρα του chrisfix την έχω κάνει 2 φορές και αν δώσεις προσοχή στην λεπτομέρεια, βγαίνει απίστευτα καλό.

• Like 2

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
8 ώρες πριν, Tsino είπε

Την ξαναβγάζει το Lidl Από Πέμπτη... Αξίζει η επένδυση λέτε ? ή τσάμπα ? 

αν κάνει δουλειά, χρειαζόμαστε επιπλέον σαπούνι για τον κάδο ? 

image.png.76ab9cff4fd1bf0ffd827f140128a3d9.png

Ωνασουγα...

Τώρα βρήκαν και αυτοί να το βγάλουν, τώρα που θέλουμε λεφτά για τις διακοπές.

17 minutes ago, Grim Ripper said:

Ωνασουγα...

Τώρα βρήκαν και αυτοί να το βγάλουν, τώρα που θέλουμε λεφτά για τις διακοπές.

Από την απάντησή σου υποθέτω ότι άξιζει 

On 28/05/2023 at 15:04, Ptolemaios1 said:

τι συσκευές έχετε βρει διαθέσιμες?

τα περισσότερα ατομικά πλυντήρια έχουν μόνο σκούπα για το εσωτερικό

τα labiko έχουν και "βιολογικό" καθαρισμό με 2 ευρώ, σκούπα είναι που πετάει ένα υγρό,δε καθαρίζει απλά δροσίζει λίγο το κάθισμα .

Το καλύτερο που έχω δει ήταν βούρτσα που πατώντας το μοχλό έβγαζε αφρό

και έπειτα είχε και ειδική σκούπα για υγρά και το στέγνωνε κάπως, έπρεπε βέβαια να αφήσεις ανοιχτά τα παράθυρα για λίγες ώρες 

για να στεγνώσει κανονικά αλλά έκανε δουλειά

Μόνο αυτη για Βιολογικό έχω συνάντηση του λαμπίκο (που δεν κανει τιποτα)

Ο μόνος τρόπος να κάνεις βιολογικό είναι να πας με δικό σου Κούβα και σφουγγάρι και αφού τα τρίψεις απλά να τραβήξεις το νερό με τη σκούπα για να στεγνώσει, τουλάχιστον αυτό δούλεψε γ μένα όταν έπρεπε να κάνω Βιολογικό Επειγόντως. 

Η μία καλή λύση είναι σκούπα βιολογικού από το Lidl οοταν βγάλει, με πανω απο 1300w. Μιλάμε για πολύ δυνατό μηχάνημα, όχι απλά VFM. Μου έχει λύσει τα χέρια, δεν έχω ξαναπληρώσει βιολογικό από τότε. 

Την παίρνεις 120€ κανείς δυο βιολογικούς και έχει βγάλει τα λεφτά της, μετά σου μένει forever 🤙

• Like 2

2 ώρες πριν, Tsino είπε

Γενικά θέλω να πάρω ένα αν και κυρίως στο σπίτι θα το χρησιμοποιήσω μιας και δεν έχω πυλωτή/δικό μου χώρο για να κάνω το αμάξι όποτε θέλω.

Με βάση 2 σχόλια πιο πριν μάλλον αξίζει αρκετά. 😛

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Tsino είπε

Γράψε άκυρο.... Τώρα είδα ότι το είχαν ανεβάσει σε προηγούμενο post το βίντεο...
😛

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Like 1

• 4 μήνες μετά...

Την παραπάνω σκούπα την έχω. Βουρτσάκια πήρα. Το μόνο που μένει είναι τι υγρό ή αφρό να χρησιμοποιήσω για το καθάρισμα των καθισμάτων του αυτοκινήτου.

Έχετε κάποια πρόταση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...