Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλώ, τα φώτα σας !

Το σήμα  που εκπέμπεται προς τους ΤΑΣ για την έναρξη ή την λήξη της περιόδου μειωμένης καταγραφής , εκπέμπεται συνεχώς κατά την διάρκεια του μειωμένου τιμολογίου ή μόνο στην αρχή και στο τέλος αυτού ? Υποθέτω οτι εκπέμπεται συνεχώς , αλλά θα ήθελα την άποψη κάποιου που γνωρίζει στα σίγουρα.

Εχω διαβάσει διάφορες δημοσιεύσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των ΤΑΣ , αλλά δεν μπόρεσα να βρώ απάντηση στην συγκεκριμένη απορία.

Δημοσ.

Το σήμα (παλμοί) εκπέμπεται για περίπου 100 δευτερόλεπτα. Για την επόμενη εναλλαγή (από νυχτερινό σε κανονικό, ή αντίστροφα) εκπέμπεται νέο μήνυμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Haldol είπε

Το σήμα (παλμοί) εκπέμπεται για περίπου 100 δευτερόλεπτα. Για την επόμενη εναλλαγή (από νυχτερινό σε κανονικό, ή αντίστροφα) εκπέμπεται νέο μήνυμα.

Αυτό έχω καταλάβει και εγώ. Το θέμα είναι το εξής : Αν την στιγμή της αποστολής της έναρξης υπάρχει διακοπή ρεύματος στην περιοχή μου και επανέλθει μετά το πέρας της εκπομπής του σήματος .....  θα ενεργοποιηθεί / απενεργοποιηθεί ο ΤΑΣ δεδομένου οτι δεν έλαβε σήμα  λόγω της διακοπής ?

Επεξ/σία από manos1251
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, manos1251 είπε

Αν την στιγμή της αποστολής της έναρξης υπάρχει διακοπή ρεύματος στην περιοχή μου και επανέλθει μετά το πέρας της εκπομπής του σήματος .....  θα ενεργοποιηθεί ο ΤΑΣ δεδομένου οτι δεν έλαβε σήμα  λόγω της διακοπής ?

Φαντάζομαι ότι με την επαναφορά της ηλεκτροδότησης θα εκπέμψουν και το μήνυμα, εφόσον είναι μέσα στις ώρες του νυχτερινού. Η ενεργοποίηση και η απενεργοποίηση έχουν άλλο μήνυμα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση «μπερδέματος».

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Haldol είπε

Φαντάζομαι ότι με την επαναφορά της ηλεκτροδότησης θα εκπέμψουν και το μήνυμα, εφόσον είναι μέσα στις ώρες του νυχτερινού. Η ενεργοποίηση και η απενεργοποίηση έχουν άλλο μήνυμα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση «μπερδέματος».

Αυτό που λες μου φαίνεται λογικό . Γι' αυτό υπέθεσα οτι το σήμα εκπέμπεται "συνεχώς" , το οποίο ίσως δεν είναι η σωστή έκφραση. Σωστότερο : επαναλαμβάνεται κατά τακτικά χρονικά  διαστήματα , ή επανεκπέμπεται μετά από κάποια διακοπή, μέσα στην διάρκεια της εκάστοτε περιόδου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...