manos1251 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Παρακαλώ, τα φώτα σας ! Το σήμα που εκπέμπεται προς τους ΤΑΣ για την έναρξη ή την λήξη της περιόδου μειωμένης καταγραφής , εκπέμπεται συνεχώς κατά την διάρκεια του μειωμένου τιμολογίου ή μόνο στην αρχή και στο τέλος αυτού ? Υποθέτω οτι εκπέμπεται συνεχώς , αλλά θα ήθελα την άποψη κάποιου που γνωρίζει στα σίγουρα. Εχω διαβάσει διάφορες δημοσιεύσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των ΤΑΣ , αλλά δεν μπόρεσα να βρώ απάντηση στην συγκεκριμένη απορία.
Haldol Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Το σήμα (παλμοί) εκπέμπεται για περίπου 100 δευτερόλεπτα. Για την επόμενη εναλλαγή (από νυχτερινό σε κανονικό, ή αντίστροφα) εκπέμπεται νέο μήνυμα. 1
manos1251 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Haldol είπε Το σήμα (παλμοί) εκπέμπεται για περίπου 100 δευτερόλεπτα. Για την επόμενη εναλλαγή (από νυχτερινό σε κανονικό, ή αντίστροφα) εκπέμπεται νέο μήνυμα. Αυτό έχω καταλάβει και εγώ. Το θέμα είναι το εξής : Αν την στιγμή της αποστολής της έναρξης υπάρχει διακοπή ρεύματος στην περιοχή μου και επανέλθει μετά το πέρας της εκπομπής του σήματος ..... θα ενεργοποιηθεί / απενεργοποιηθεί ο ΤΑΣ δεδομένου οτι δεν έλαβε σήμα λόγω της διακοπής ? Επεξ/σία 28 Μαΐου 2023 από manos1251
Haldol Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, manos1251 είπε Αν την στιγμή της αποστολής της έναρξης υπάρχει διακοπή ρεύματος στην περιοχή μου και επανέλθει μετά το πέρας της εκπομπής του σήματος ..... θα ενεργοποιηθεί ο ΤΑΣ δεδομένου οτι δεν έλαβε σήμα λόγω της διακοπής ? Φαντάζομαι ότι με την επαναφορά της ηλεκτροδότησης θα εκπέμψουν και το μήνυμα, εφόσον είναι μέσα στις ώρες του νυχτερινού. Η ενεργοποίηση και η απενεργοποίηση έχουν άλλο μήνυμα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση «μπερδέματος».
manos1251 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Haldol είπε Φαντάζομαι ότι με την επαναφορά της ηλεκτροδότησης θα εκπέμψουν και το μήνυμα, εφόσον είναι μέσα στις ώρες του νυχτερινού. Η ενεργοποίηση και η απενεργοποίηση έχουν άλλο μήνυμα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση «μπερδέματος». Αυτό που λες μου φαίνεται λογικό . Γι' αυτό υπέθεσα οτι το σήμα εκπέμπεται "συνεχώς" , το οποίο ίσως δεν είναι η σωστή έκφραση. Σωστότερο : επαναλαμβάνεται κατά τακτικά χρονικά διαστήματα , ή επανεκπέμπεται μετά από κάποια διακοπή, μέσα στην διάρκεια της εκάστοτε περιόδου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα