Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω ένα nissan almera που οπως γνωρίζετε έχει σπασμένο καπάκι και φλάτζα θέλει αφού ανακατεύει νερό με λάδι και φαίνεται στη ταπα του ψυγείου. 

δεν το έχω φτιάξει ακόμη και εξυπηρετούμε πότε με κανένα μηχανάκι και πότε πλένω μόνος μου το ψυγείο και το παω καμιά βόλτα κοντινή. θέλει πολύ χρήμα για συνεργείο και το χω παρατήσει. απλά τώρα τελευταία βγάζει και έντονο καπνό από 1-5 χιλιάδες στροφές, ενώ όταν είναι κρύο και έχει στροφές ο κινητήρας δεν ρετάρει καθόλου.

καμιά ιδέα; τα μπουζί του είναι κατάμαυρα, δεν μου τα είχε μαυρίσει ποτέ τόσο. δεν καίει λάδια καθόλου. να είναι καταλύτης; ή να περνάνε νερά στη καύση?

Επεξ/σία από valadsk
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτό που ρωτάς είναι σαν να έχεις έναν ασθενή που πρέπει να του κόψουν το πόδι για να ζήσει, αλλά παρόλα αυτά ασχολείσαι με το γιατί το νύχι στο μέσο δάχτυλο είναι μαύρο...

• Thanks 1
Δημοσ.

Προφανος στον θάλαμο καύσης περνάει οτιδιποτε κυκλοφορεί πλέον στον κινητήρα, αν συνεχίσεις και το κουνάς χωρίς να το φτιάξεις δεν θα μείνει τι να φτιάξει πλέον

Δημοσ.
1 ώρα πριν, valadsk είπε

έχω ένα nissan almera που οπως γνωρίζετε έχει σπασμένο καπάκι και φλάτζα θέλει αφού ανακατεύει νερό με λάδι και φαίνεται στη ταπα του ψυγείου. 

δεν το έχω φτιάξει ακόμη και εξυπηρετούμε πότε με κανένα μηχανάκι και πότε πλένω μόνος μου το ψυγείο και το παω καμιά βόλτα κοντινή. θέλει πολύ χρήμα για συνεργείο και το χω παρατήσει. απλά τώρα τελευταία βγάζει και έντονο καπνό από 1-5 χιλιάδες στροφές, ενώ όταν είναι κρύο και έχει στροφές ο κινητήρας δεν ρετάρει καθόλου.

καμιά ιδέα; τα μπουζί του είναι κατάμαυρα, δεν μου τα είχε μαυρίσει ποτέ τόσο. δεν καίει λάδια καθόλου. να είναι καταλύτης; ή να περνάνε νερά στη καύση?

Βάλε τους αντηλιακό.

Εχεις σπασμένο καπάκι και θέλει φλάτζα και αναρωτιέσαι γιατί ειναι μαυρα τα μπουζί;

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε και αδερφέ μου…. Αφού πας και καμία βόλτα που και που μην το πεις ούτε του ΠΑΠΑ…. Ποια μπουζι;;;;  Τα μπουζί σε πήραξαν;  Αφού περνει μπρος κανε το ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ….

Δημοσ.
4 ώρες πριν, valadsk είπε

τα μπουζί του είναι κατάμαυρα, δεν μου τα είχε μαυρίσει ποτέ τόσο. δεν καίει λάδια καθόλου. να είναι καταλύτης; ή να περνάνε νερά στη καύση?

Ναι

Δημοσ.

Ποσο σου ζητανε για επισκευη. και ποσο εχει ενας μεταχειρισμενος κινητηρας?

Δημοσ.

Με το που είδα nickname και θεμα με αμάξι κατάλαβα ότι θα ρωτήσει για το ίδιο αμάξι. 

Με βάση αυτά που θυμάμαι από το προηγούμενο thread, καλύτερα να παρατήσεις το αυτοκίνητο και να το πουλήσεις όσο όσο, διότι παίζει στο τέλος να το βάλεις μπρος και να ανατιναχτεί. 

3 ώρες πριν, tyf είπε

Ποσο σου ζητανε για επισκευη. και ποσο εχει ενας μεταχειρισμενος κινητηρας?

Είχε ανοίξει thread πριν μήνες, πήγε το αμάξι λόγω βλάβης σε έναν μηχανικό, δεν συμφωνησε με την τιμή επειδή ήταν ακριβή και μετά πήγε σε δεύτερο μάστορα που τον εξαπάτησε και του έφαγε λεφτά καθώς αυτά που έκανε δεν διόρθωσαν το πρόβλημα. Μέχρι να συμβεί αυτό κοκορευοταν ότι ο πρώτος μάστορας δεν ήταν καλός και ήθελε να του φάει τα λεφτά. 

Τώρα μας λέει για νέο πρόβλημα που παρουσίασε. Δεν έχει νόημα να το κυνηγάει και να το ψάχνει άλλο με το αμάξι. Θα γίνει ένα σαπακι για πέταμα. 

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αλλά δεν καίει καθόλου λάδια και αν θυμάμαι καλά η καρότσα του είναι πιπίλα 😋

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Θα γίνει ένα σαπακι για πέταμα. 

«Θα»; :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...