Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fakiris31 είπε Μόνο γιατρός μπορεί να το κάνει ελλιπώς δεν υπάρχει δυνατότητα . και εμένα η ασφαλεια το ζητάει για προέγκριση . Αν έχεις κανέναν γνωστό φίλο που δουλεύει σε γιατρό μπορεί να μπαίνει και να στο στέλνει με pdf αλλιος πρέπει να πάω νωρίτερα στο συνεργαζόμενο που θα πάω για εξετάσεις και να ζητήσουν αυτοί προέγκριση αλλά πρέπει να περιμένω όποτε αυτό με το pdf από άλλο γιατρό με έχει σώσει Άλλος γιατρός άλλης ειδικότητας μπορεί να το εκτυπώσει απλά; Ακόμα κι έτσι όμως δεν θα μπορεί να βάλει υπογραφή τώρα που το σκέφτομαι Να εξηγήσω γιατί ρωτάω Αύριο θα πάω σε γιατρό αλλά θέλω ότι μου γράφει με είναι με ημερομηνία Ιουνίου που αύριο δεν γίνεται. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2023 από Γιάννης Platano
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 49 minutes ago, Γιάννης Platano said: Μέχρι τώρα ήθελαν το προτοτυπο Δεν ξέρω για τι άλλο Θα ρωτήσω Προφανώς όσο ζητούσαν το πρωτότυπο ο ασθενής ΔΕΝ είχε μπει ακόμα στην άυλη συνταγογράφηση, αν δεν είναι στην άυλη ακόμα και το pdf να στείλει ο γιατρός και να το εκτυπώσεις δεν θα περάσει πουθενά μια και δεν θα έχει σφραγίδα/υπογραφή. Υπάρχει λόγος που λέγεται άυλη, η όλη φάση μου θυμίζει κάποιους σφραγιδοπατητές του δημοσίου πίσω στο έτος 2002 που απαιτούσαν χαρτόσημα στις ΥΔ παρόλο που είχαν καταργηθεί. 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Maurikycli είπε @MauroPaltoudias Spoiler Πού το ξετρύπωσες ρε σκύλε;
Maurikycli Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, MauroPaltoudias είπε Απόκρυψη περιεχομένων Πού το ξετρύπωσες ρε σκύλε; Spoiler Πολλές οικειότητες διακρίνω και ανησυχώ 🙄 1
Conan2046 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 42 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Υπάρχει λόγος που λέγεται άυλη, η όλη φάση μου θυμίζει κάποιους σφραγιδοπατητές του δημοσίου πίσω στο έτος 2002 που απαιτούσαν χαρτόσημα στις ΥΔ παρόλο που είχαν καταργηθεί. Για εμάς μπορεί να είναι άυλη αλλά στα φαρμακεία πρέπει να την εκτυπώσουν, να κολλήσουν τα αυτοκόλλητα και να έχει υπογραφή για να πληρωθούν από το κράτος, Ο παραλογισμός.
SB_1957 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 29 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Για εμάς μπορεί να είναι άυλη αλλά στα φαρμακεία πρέπει να την εκτυπώσουν, να κολλήσουν τα αυτοκόλλητα και να έχει υπογραφή για να πληρωθούν από το κράτος, Ο παραλογισμός. Τα πλεονεκτήματα της άυλης είναι ότι δεν χρειάζεται να πας στον γιατρό όταν πρόκειται για επαναλαμβανόμενη συνταγογράφηση, δεν υπάρχει πρόβλημα αν τυχόν πας στο φαρμακείο και έχεις ξεχάσει ή χάσει την έντυπη συνταγή, μπορείς να στείλεις το sms σε κάποιον άλλον για να σου φέρει τα φάρμακα κ.λπ. κ.λπ. Δεν νομίζω ο επιδιωκόμενος στόχος ήταν μόνο να μειωθούν οι εκτυπώσεις!
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Τα πλεονεκτήματα της άυλης είναι ότι δεν χρειάζεται να πας στον γιατρό όταν πρόκειται για επαναλαμβανόμενη συνταγογράφηση, δεν υπάρχει πρόβλημα αν τυχόν πας στο φαρμακείο και έχεις ξεχάσει ή χάσει την έντυπη συνταγή, μπορείς να στείλεις το sms σε κάποιον άλλον για να σου φέρει τα φάρμακα κ.λπ. κ.λπ. Δεν νομίζω ο επιδιωκόμενος στόχος ήταν μόνο να μειωθούν οι εκτυπώσεις! Για φάρμακα δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί το φαρμακείο τυπώνει δικό του χαρτί και κολλάει τα αυτοκόλλητα κουπόνια που έχουν τα φάρμακα. Για παραπεμπτικα για εξετάσεις κλπ όμως μερικές φορές χρειάζεται το προτοτυπο παραπεμπτικο με υπογραφή μάλιστα του ασφαλισμένοι εκτός του γιατρού.
yonah Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Υπάρχει δυνατότητα να εκτυπώσουμε ένα παραπεμπτικο ή συνταγή από αυλή μορφή που εκδίδεται από γιατρό και την έχουμε σε sms ; Όχι, δεν υπαρχει τέτοια δυνατότητα. Για τις συνταγογραφήσεις φαρμάκων μπορείς, εαν το "απαιτεί" η ασφαλιστική, να ζητήσεις ευγενικά απο τον φαρμακοποιό να βγάλεις μια φωτογραφία του φύλλου εκτέλεσης (αυτό με τα κουπόνια και τις υπογραφές) για να τους το στείλεις μαζί με την απόδειξη πληρωμής στα ΑΚΡΙΒΩΣ χρήματα της συνταγής. 1
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 1 hour ago, Conan2046 said: Για εμάς μπορεί να είναι άυλη αλλά στα φαρμακεία πρέπει να την εκτυπώσουν, να κολλήσουν τα αυτοκόλλητα και να έχει υπογραφή για να πληρωθούν από το κράτος, Ο παραλογισμός. Μα την ίδια ακριβώς διαδικασία κάνουν και στις μη άυλες, εκτυπώνουν το χαρτί τους και κολλάνε τα αυτοκόλλητα, η μόνη διαφορά είναι η ταυτοποίηση που - υποτίθεται πως - κάνουν. Καθόλου παραλογισμός κατά τη γνώμη μου.
BertaJourdan Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Το οτι πατε να εξηγησετε τι κανει και σκεφτεται το κρατος με ξεπερναει. 1
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δες αν υπάρχει στον φακελο σου https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/phakelos-ugeias
SilverVAR Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Ευκολία για εμάς που τα κάνουμε ταλαιπωρία για φαρμακεία και μικροβιολογικά γιατί πρέπει να τα εκτυπώνουν για να περάσουν στον εοπυυ.
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, Conan2046 είπε Για εμάς μπορεί να είναι άυλη αλλά στα φαρμακεία πρέπει να την εκτυπώσουν, να κολλήσουν τα αυτοκόλλητα και να έχει υπογραφή για να πληρωθούν από το κράτος, Ο παραλογισμός. Σε εμένα μέσω αυλης γράφονται τα φαρμακα και όταν πάω στο φαρμακείο με τον ΑΜΚΑ, εκτυπώνουν αυτοί ένα χαρτί και κολλάνε επάνω τα χαρτάκια από τα κουτιά των φαρμάκων. 3 ώρες πριν, SilverVAR είπε Ευκολία για εμάς που τα κάνουμε ταλαιπωρία για φαρμακεία και μικροβιολογικά γιατί πρέπει να τα εκτυπώνουν για να περάσουν στον εοπυυ. Δεν βλέπω καμία ταλαιπωρία, έναν αριθμό συνταγής γράφουν και εκτυπώνεται άμεσα το χαρτί. Παλια το έκανε ο γιατρός από τον εκτυπωτή του. Σε αρκετές περιπτώσεις που δεν υπάρχει αυλη εξακολουθεί το ίδιο σύστημα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δες αν υπάρχει στον φακελο σου https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/phakelos-ugeias Δεν υπαρχουν ουτε αποτελεσματα εξετασεων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα