Vasilius Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά το topic αφορά την έκπτωση της κάρτας που είναι ένα σεβαστό ποσό σε σχέση με πρίν. Δε νομίζω ;ότι διαφωνεί κάποιος ότι το έχουν χ**ει με τις τιμές κτλ. και δεν νομίζω ότι έχει νόημα πολύ να συζητήσουμε αν θα πάει σε console κανείς ή θα κάνει further υπομονή άλλους 10 μήνες για να πέσει στα 800e κτλ. Το post αναφέρετε στους ενδιαφερόμενους που ψάχνουν εδώ και καιρό να αγοράσουν για τον οποιονδήποτε λόγο καθώς και σε όσους λειτουργούν με ορισμό budget π.χ όταν πάει στα 1200. Rest μπορούν να κάνουν υπομονή και άλλο. Δεν έχω σκοπό να παρασύρω κανέναν. Οι υποψήφιοι αγοραστές, δείτε το παρακάτω βίντεο σχετικά με τις υλοποιήσεις. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από Vasilius 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
werhoz1 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Θα επαναλάβω το επιπρόσθετο όφελος της δωρεάν προσφοράς του diablo 4 με κάθε αγορά 4080 έως αρχές Ιουνίου 😁 Πληροφορούμενος ότι η προσφορά συμπεριλαμβάνει μόνο εξουσιοδοτημένους πωλητές ζητώ συγγνώμη εάν παραπληροφόρησα. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2023 από werhoz1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 2 hours ago, werhoz1 said: Θα επαναλάβω το επιπρόσθετο όφελος της δωρεάν προσφοράς του diablo 4 με κάθε αγορά 4080 έως αρχές Ιουνίου 😁 Σε σελίδα της Nvidia γράφει πως ισχύει μόνο για εξουσιοδοτημένους retailers. Για Ελλάδα είναι MSystems και Πλαίσιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonio22 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 14 λεπτά πριν, pappous_soulis είπε Σε σελίδα της Nvidia γράφει πως ισχύει μόνο για εξουσιοδοτημένους retailers. Για Ελλάδα είναι MSystems και Πλαίσιο. https://www.msystems.gr/graphics-cards/?&chipset_gpu[]=4076&chipset_gpu[]=3981&chipset_gpu[]=3982&chipset_gpu[]=4664&chipset_gpu[]=4925&chipset_gpu[]=4891&chipset_gpu[]=4868&chipset_gpu[]=5030 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argimeg Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Πωλείται νεφρό ή ανταλλάσετε με rtx4090 (μόνο custom υλοποίηση please) Χωρίς πλάκα τώρα, όποιος σκέφτεται να πάει σε 4080 καλύτερα να πάει σε 4090. Αυτός που έχει την δυνατότητα να πάρει 4080 με λίγο υπομονή πάει σε 4090.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 13 ώρες πριν, argimeg είπε Πωλείται νεφρό ή ανταλλάσετε με rtx4090 (μόνο custom υλοποίηση please) Χωρίς πλάκα τώρα, όποιος σκέφτεται να πάει σε 4080 καλύτερα να πάει σε 4090. Αυτός που έχει την δυνατότητα να πάρει 4080 με λίγο υπομονή πάει σε 4090.. 500€ διαφορά δεν τη λες αμελητέα και δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα αυτό. Ακόμα κι αν η 4080 πέσει στο χιλιάρικο, το πολύ να συμπαρασύρει την 4090 στα 1500€. Ε και όταν κάποια στιγμή συμβεί αυτό θα είμαστε κοντά στην κυκλοφορία της σειράς 5. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Θα εκμεταλλευτώ το post και ζητάω συγνώμη αλλά θέλω μια πληροφορία Έκανα κράτηση από αυτό το κατάστημα μια κάρτα γραφικών (όχι του τίτλου)και είναι έτοιμη για παραλαβή Το προϊόν όμως έπαψε να εμφανίζεται στο site.υπαρχει περίπτωση να είναι εκθεσιακό ή τσάμπα ταλαιπωρω το κεφάλι μου?? Θενκς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korgan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, dalan2007 είπε Θα εκμεταλλευτώ το post και ζητάω συγνώμη αλλά θέλω μια πληροφορία Έκανα κράτηση από αυτό το κατάστημα μια κάρτα γραφικών (όχι του τίτλου)και είναι έτοιμη για παραλαβή Το προϊόν όμως έπαψε να εμφανίζεται στο site.υπαρχει περίπτωση να είναι εκθεσιακό ή τσάμπα ταλαιπωρω το κεφάλι μου?? Θενκς Απλα τους τελείωσε το stock που εχουν κρατημένο, αν εσυ ή καποιος αλλος ακυρωσει την παραγγελια του θα το ξαναβγαλουν στο site. Οι πιθανότητες να σου δωσουν εκθεσιακο ειναι πολυ μικρες και δεν εχουν σχεση με το ποσο stock εχουν, αν ειναι απατεωνες θα προσπαθήσουν να το ξεφορτωθούν κάποια στιγμή έτσι κι αλλιως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kefalonitis2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, korgan είπε Απλα τους τελείωσε το stock που εχουν κρατημένο, αν εσυ ή καποιος αλλος ακυρωσει την παραγγελια του θα το ξαναβγαλουν στο site. Οι πιθανότητες να σου δωσουν εκθεσιακο ειναι πολυ μικρες και δεν εχουν σχεση με το ποσο stock εχουν, αν ειναι απατεωνες θα προσπαθήσουν να το ξεφορτωθούν κάποια στιγμή έτσι κι αλλιως. 11 ώρες πριν, dalan2007 είπε Θα εκμεταλλευτώ το post και ζητάω συγνώμη αλλά θέλω μια πληροφορία Έκανα κράτηση από αυτό το κατάστημα μια κάρτα γραφικών (όχι του τίτλου)και είναι έτοιμη για παραλαβή Το προϊόν όμως έπαψε να εμφανίζεται στο site.υπαρχει περίπτωση να είναι εκθεσιακό ή τσάμπα ταλαιπωρω το κεφάλι μου?? Θενκς Εκθεσιακό αποκλείεται να είναι γιατί αυτό το κατάστημα δεν έχει προϊόντα ανοιχτά σε κατάστημα. Απλά είχαν κάποιο στοκ και τελείωσε, φαντάζομαι αν ακυρώσετε την παραγγελία σας , θα εμφανιστεί πάλι online για τον επόμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα