oumtt Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, Άνοιξε αυτό το Φόρουμ επειδή πρωί που ξύπνησα είχε πρόβλημα το ίντερνετ, και από το τηλέφωνο όταν κάλεσα την εξυπηρέτηση μου είπε (Το ρομποτάκι που μιλάει εκεί) ότι έχει πάρα πολύ όγκο στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση για αυτό δεν μπορούν να το εξυπηρετήσουν. Μετά κάλεσα από τον σταθερό και συνδέθηκε. Αλλα στην φωνητική πύλη είπε ότι έχει παρουσιαστεί τεχνικό θέμα με την υπηρεσία internet και μπορεί να σας επηρεάσει.. Δεν ξέρω σε σας έχει κάτι.. Πείτε μου αν έχετε κάτι και εσείς, είναι γενικό το πρόβλημα ή της περιοχής μου. (Νομού ροδόπης κομοτηνή) Επεξ/σία 27 Μαΐου 2023 από oumtt
filipprin Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Της περιοχη σου............... Spoiler Αμα μας πεις και ποια ειναι Επεξ/σία 27 Μαΐου 2023 από filipprin
paulchro Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, oumtt είπε Καλημέρα σας, Άνοιξε αυτό το Φόρουμ επειδή πρωί που ξύπνησα είχε πρόβλημα το ίντερνετ, και από το τηλέφωνο όταν κάλεσα την εξυπηρέτηση μου είπε (Το ρομποτάκι που μιλάει εκεί) ότι έχει πάρα πολύ όγκο στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση για αυτό δεν μπορούν να το εξυπηρετήσουν. Μετά κάλεσα από τον σταθερό και συνδέθηκε. Αλλα στην φωνητική πύλη είπε ότι έχει παρουσιαστεί τεχνικό θέμα με την υπηρεσία internet και μπορεί να σας επηρεάσει.. Δεν ξέρω σε σας έχει κάτι.. Πείτε μου αν έχετε κάτι και εσείς, είναι γενικό το πρόβλημα ή της περιοχής μου. Δεν ειναι της περιοχης σου, το μηνυμα ελεγε οτι υπαρχει γενικο προβλημα. Αστεια εταιρεια.
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 insomnia αθανατο. ο τοπικ σταρτερ ανοιγει θεμα χωρις να αναφερει τι προβλημα εχει και τι περιοχη ειναι.. ο αλλος απο πανω δινει μια εμπεριστατωμενη απαντηση το μηνυμα ελεγε οτι υπαρχει γενικο προβλημα. Αστεια εταιρεια. αν μιλαμε οτι εισαι καπου ιωαννινα και εκει τριγυρω ναι υπαρχει γενικο προβλημα και δεν ειναι της περιοχης σου αλλα πιο ευρυτερης περιοχης το οποιο παιζει να εχει φτιαχτει τωρα που μιλαμε.
oumtt Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, poulinos είπε insomnia αθανατο. ο τοπικ σταρτερ ανοιγει θεμα χωρις να αναφερει τι προβλημα εχει και τι περιοχη ειναι.. ο αλλος απο πανω δινει μια εμπεριστατωμενη απαντηση το μηνυμα ελεγε οτι υπαρχει γενικο προβλημα. Αστεια εταιρεια. αν μιλαμε οτι εισαι καπου ιωαννινα και εκει τριγυρω ναι υπαρχει γενικο προβλημα και δεν ειναι της περιοχης σου αλλα πιο ευρυτερης περιοχης το οποιο παιζει να εχει φτιαχτει τωρα που μιλαμε Είναι περιοχη του νομού ροδόπης, κομοτηνή συγνωμη που δεν ανέφερα την περιοχη μου Επεξ/σία 27 Μαΐου 2023 από oumtt
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 9 minutes ago, oumtt said: Είναι περιοχη του νομού ροδόπης, κομοτηνή με τα ιωαννινα υπηρχε ενα θεμα. θα σε γελασω για ροδοπη ,κομοτηνη.παιζεις τωρα ή οχι? δεν σου συγχρονιζει ?τι ακριβως προβλημα? δεν παιρνεις ip/ ??
oumtt Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, poulinos είπε με τα ιωαννινα υπηρχε ενα θεμα. θα σε γελασω για ροδοπη ,κομοτηνη.παιζεις τωρα ή οχι? δεν σου συγχρονιζει ?τι ακριβως προβλημα? δεν παιρνεις ip/ Τώρα δεν έχει θέμα, έχει επιλυθεί το πρόβλημα, άνοιξα το Φόρουμ γιατί στην φωνητική πύλη του 13700 είπε ότι έχει γενικό τεχνικό θέμα στην υπηρεσία internet (πριν να γράψω τον αριθμό σταθερού). Τελος πάντως ευχαριστω πολυ🙂 Επεξ/σία 27 Μαΐου 2023 από oumtt 1
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 29 minutes ago, oumtt said: Τώρα δεν έχει θέμα, έχει επιλυθεί το πρόβλημα, άνοιξα το Φόρουμ γιατί στην φωνητική πύλη του 13700 είπε ότι έχει γενικό τεχνικό θέμα στην υπηρεσία internet (πριν να γράψω τον αριθμό σταθερού). Τελος πάντως ευχαριστω πολυ🙂 οταν κατι ειναι μαζικο το ανεβαζουν ολοι οι παροχοι στην φωνητικη πυλη για να μην πιταρουν οι γραμμες χωρις λογο
oumtt Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 39 λεπτά πριν, poulinos είπε οταν κατι ειναι μαζικο το ανεβαζουν ολοι οι παροχοι στην φωνητικη πυλη για να μην πιταρουν οι γραμμες χωρις λογο Ναι αύτο ακριβώς αλλά νομίζω έχουν αργήσει λίγο να βάλουν στη φωνητική πύλη, γιατί όταν πήρα την πρώτη φορά στην 13700 δε μου συνδέθηκε και μου είπε ότι έχει πάρα πολύ όγκο η γραμμή και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν ως τηλεφωνικά.. και μου έκλεισαν στο πρόσωπο.
teot Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, poulinos είπε οταν κατι ειναι μαζικο το ανεβαζουν ολοι οι παροχοι στην φωνητικη πυλη για να μην πιταρουν οι γραμμες χωρις λογο Και η απορία μου... Σ αυτές τις περιπτώσεις δεν δίνεται η δυνατότητα να δηλώσεις βλάβη... καταμετρώνται όλοι όσοι επηρεάζονται και αποτυπώνονται στον υπολογισμό του δείκτη ποιότητας ( ΔΠ Σ02 Ποσοστό αναφορών βλάβης & Σ03 Χρόνος αποκατάστασης βλαβών) η είναι ένας εύκολος τρόπος να μη χαλάει ο δείκτης ποιότητας του εκάστοτε παρόχου; Επεξ/σία 27 Μαΐου 2023 από teot
Silenzio Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) απο χτες και σε εμένα σέρνεται, νότιος τομέας Αθηνών Nova 100mbps , μου συγχρονίζει στα 58, ενώ είχα πάνω απο 100.. δε ξέρω αν έχει σχέση που πρόσφατα σκάψανε για οπτική και συνεχίζουν εδω στη γύρω περιοχή.. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2023 από Silenzio
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 On 27/05/2023 at 18:34, Silenzio said: απο χτες και σε εμένα σέρνεται, νότιος τομέας Αθηνών Nova 100mbps , μου συγχρονίζει στα 58, ενώ είχα πάνω απο 100.. δε ξέρω αν έχει σχέση που πρόσφατα σκάψανε για οπτική και συνεχίζουν εδω στη γύρω περιοχή.. εσενα ειναι τελειως αλλο προβλημα.εσενα κατι εχει αλλαξει στον χαλκο ή προβλημα σε Πορτα στο dslam και εχεις μικροτερο συγχρονισμο και σιγουρα θα εχεις και errors.αν τωρα τσακισαν κανα χαλκο απο τα σκαψιματα ή εγινε κατι αλλο δεν μπορεις να το ξερεις.αν πιανουν τα χερια σου δοκιμαζεις στον κατανεμητη/χωνευτη να δεις αν εκει εισαι οκ ή οχι. αλλιως ερχεται ο παροχος.θα μπορουσε αν και πιο δυσκολο να ηταν και κατι μεσα στο χωρο σου.απο καποια υγρασια(πολυ σπανιο) μεχρι προβλημα στο τηλεφωνικο καλωδιο ή στο router. On 27/05/2023 at 15:09, oumtt said: Ναι αύτο ακριβώς αλλά νομίζω έχουν αργήσει λίγο να βάλουν στη φωνητική πύλη, γιατί όταν πήρα την πρώτη φορά στην 13700 δε μου συνδέθηκε και μου είπε ότι έχει πάρα πολύ όγκο η γραμμή και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν ως τηλεφωνικά.. και μου έκλεισαν στο πρόσωπο. γενικως αν βλεπεις τρελο ογκο σημαινει οτι κατι εχει γινει που ειναι λιγο μαζικο.το μαζικο μπορει να ειναι σε εναν παροχο οτι εχει πεσει ενα dslam πχ 500-600 πελατες οτι μπορει να εχει πεσει ενα αστικο κεντρο πχ 10.000 πελατες αναλογως το αστικο ή οτι μπορει να εχει πεσει μια ευρυτερη περιοχη που εκει μπορει να σημαινει πολλες χιλιαδες πελατες.οποτε εκει και 2000ατομα call center να ειχες δεν θα τα προλαβαινες.και ναι σε τετοιες περιπτωσεις δεν εχει νοημα ουτε ο κοσμος να αναζητα παραπανω πληροφοριες για αυτο και μπαινει το μυνημα, κανεις και ποτε δεν μπορει να ανταπεξελθει σε τετοιο ογκο κλησεων οταν γινεται κατι μαζικο και επηρεαζει τοσες χιλιαδες πελατες. εχω περασει απο support οταν το ιντερνετ υπηρχε σε πολυ μικροτερη κλιμακα και καποια στιγμη που επεσε το συμπαν (τοτε δεν υπηρχαν ηχογραφημενα) απλα οποιος επαιρνε ειμασταν υπαρχει γενικο προβλημα γεια σας. εκεινη την στιγμη δεν μπορεις να εξυπηρετησεις τιποτε αλλο ακομα και αν ο αλλος εχει θεμα με το email του. On 27/05/2023 at 18:08, teot said: Και η απορία μου... Σ αυτές τις περιπτώσεις δεν δίνεται η δυνατότητα να δηλώσεις βλάβη... καταμετρώνται όλοι όσοι επηρεάζονται και αποτυπώνονται στον υπολογισμό του δείκτη ποιότητας ( ΔΠ Σ02 Ποσοστό αναφορών βλάβης & Σ03 Χρόνος αποκατάστασης βλαβών) η είναι ένας εύκολος τρόπος να μη χαλάει ο δείκτης ποιότητας του εκάστοτε παρόχου; σε αυτο θα σε γελασω.δεν εχω την παραμικρη ιδεα πως μετρανε δεικτη ποιοτητας.ξερω καποια πραγματα τεχνικα αλλα δεν ξερω τα αποτελεσματα τι γινονται. δεν ξερω αν αυτα τα μαζικα πιανονται σε αυτην την κατηγορια.δεν το εχω ψαξει τελειως.δεν ειναι τεχνικο κομματι οποτε ειναι αγνωστο για μενα. προσωπικα για μενα ο δεικτης ποιοτητας ειδικα τοσα χρονια στην περιπτωση του adsl ειναι μια βλακεια και μιση. οταν αλλος εχει το dslam αλλος εχει το χαλκο αλλος εχει δεν ξερω τι ,το ποσο καιρο θα κανει μια βλαβη να επιλυθει ειναι τελειως σχετικο. υπηρχαν αστικα κεντρα που οι βλαβες λυνονταν σε χρονο μηδεν και αστικα κεντρα που ηξερες οτι γενικοτερα ειναι τα ζωα μου αργα οι τεχνικοι. οπως εχει τυχει στο παρελθον να βγω και συνδυαστικα ραντεβου με τον οτε.υπηρχαν τεχνικοι που συνηθως ηταν νεαροι και ειχαν ορεξη να βοηθησουν αλλα υπηρχαν και ατομα αλλα δημοσιος υπαλληλος σε στυλ δεν κανω τιποτα.υπεγραψε να φυγουμε. anyway θα ξεφυγουμε πολυ απο το θεμα αν αρχισω να γραφω περιστατικα για να δει καποιος γιατι πολλες φορες καποιες βλαβες δεν λυνονταν απλα ποτε. θα σου πω το παρα πολυ απλο στο οποιο ειχε εμπλακει και η εεττ ακομα. ο οτε το εβγαζε οτι φταιει ο παροχος.ο παροχος το εβγαζε οτι ειναι θεμα στον χαλκο του οτε. το προβλημα ηταν τελικα στο εναεριο καλωδιο του οτε το οποιο ηταν κομμενα και στριμμενο με το χερι χωρις να μονωθει.δηλαδη ηταν εκτεθειμενο στην βροχη κτλ και ειχε οξειδωθει. απλα κανεις δεν ειχε ορεξη να το φτιαξει. και εφτασε μεχρι εεττ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα