Tasoscommando Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Καλημέρα σε όλους ψάχνω αυτές τις μέρες να αγοράσω το iPhone 14 pro max από το best price υπάρχουν καταστήματα όπως eurogoods Netmobile JMCtech Greentechno Και electroletti Εσείς σε ποιο κατάστημα θα αγοράζατε ; Συνήθως πληρώνω με κάρτα αξίζει να βάλω με αντικαταβολή αυτήν την φορά γιατι είναι μεγάλο το ποσό . Σας ευχαριστώ πολύ και καλή σας μέρα -Τάσος
Λύση M4tR1x Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Λύση Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Καλημέρα Τάσο, Έχω ψωνίσει 2 κινητά από το netmobile και επίσης έχω προτείνει και σε γνωστούς να αγοράσουν. Όλες οι αγορές χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. 1
Tasoscommando Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Χίλια ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου 1
life is music Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Tasoscommando είπε Χίλια ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου greentechno καλο μαγαζι ....αλλα υπαρχει και ο mobilistas στο περιστερι που φερνει μονο iphone https://mobilistas.gr/ Επεξ/σία 28 Μαΐου 2023 από life is music
ostvarivanje Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Στις 27/5/2023 στις 10:50 ΠΜ, M4tR1x είπε Καλημέρα Τάσο, Έχω ψωνίσει 2 κινητά από το netmobile και επίσης έχω προτείνει και σε γνωστούς να αγοράσουν. Όλες οι αγορές χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Συγγνώμη που μπαίνω σφήνα στην κουβέντα, αλλά δηλαδή είναι πολύ έμπιστο το netmobile; Δεν ενδιαφέρομαι για iphone (βέβαια ποτέ δεν ξέρεις), απλά διάβασα ότι η διαφορά του bestprice από το skroutz βρίσκεται στο ότι το bestprice πουλάει χωρίς φπα. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί αν ισχύει εκτός του ότι είναι παράνομο, μήπως βρούμε και εμείς μπελά ως τελικοί καταναλωτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα