Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο για το Σάββατο 27/5. Not bad αν ήθελε κάποιος κάνα εργαλείο, εξαρτηματα, έπιπλα, διακοσμητικά κτλ 

Screenshot_20230527_044208_Lidl Plus.jpg

Screenshot_20230527_044342_Lidl Plus.jpg

Screenshot_20230527_044348_Lidl Plus.jpg

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εδω και καιρο εχω δει ενα καθαριστη αερα silvercrest που το ειχαν 50 μετα 40 τωρα αν συμμετεχει και αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον αλλα δεν εχω ιδεα τι γινεται με ανταλλακτικα...δηλαδη οκ ειναι αν μπορεις να το παρεις για ενα 35αρι ας πουμε αλλα σε 6 μηνες/1 χρονο θα θελει αλλαγη φιλτρου και μετα τι κανεις; δεν εχω δει ποτε να πουλανε φιλτρα

Επεξ/σία από x_revenge
Δημοσ.
1 ώρα πριν, x_revenge είπε

εδω και καιρο εχω δει ενα καθαριστη αερα silvercrest που το ειχαν 50 μετα 40 τωρα αν συμμετεχει και αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον αλλα δεν εχω ιδεα τι γινεται με ανταλλακτικα...δηλαδη οκ ειναι αν μπορεις να το παρεις για ενα 35αρι ας πουμε αλλα σε 6 μηνες/1 χρονο θα θελει αλλαγη φιλτρου και μετα τι κανεις; δεν εχω δει ποτε να πουλανε φιλτρα

Αν ψωνίζεις γενικά, θα μπορούσες να το πάρεις με έκπτωση και να δεις από Δευτέρα μέσω τηλ τι παίζει. Θα σου δώσουν από lidl το τηλ που αναλαμβάνουν service κτλ της silverstrest και θα ρωτήσεις. Πιθανών πάντως να χρησιμοποιούν ανταλλακτικά εμπορίου. 

Για 34 ευρώ ίσως είναι οκ, αλλά μην περιμένεις να κάνεις πολλά. Έκανα μεγάλη έρευνα όταν ήταν να πάρω και εγώ και όλα αυτά τα φθηνα, δεν. Ακόμα και του ικεα που ήταν νορμάλ τιμή δεν κάνουν. 

Περισσότερα εδώ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, x_revenge είπε

Τα φίλτρα κάνουν 20€ + μεταφορικά 5€, τα παραγγέλνεις μέσω της εξυπηρέτησης πελατών. Το "θεματακι" του είναι πως δεν είναι true hepa τα φίλτρα. 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν ψωνίζεις γενικά, θα μπορούσες να το πάρεις με έκπτωση και να δεις από Δευτέρα μέσω τηλ τι παίζει. Θα σου δώσουν από lidl το τηλ που αναλαμβάνουν service κτλ της silverstrest και θα ρωτήσεις. Πιθανών πάντως να χρησιμοποιούν ανταλλακτικά εμπορίου. 

Για 34 ευρώ ίσως είναι οκ, αλλά μην περιμένεις να κάνεις πολλά. Έκανα μεγάλη έρευνα όταν ήταν να πάρω και εγώ και όλα αυτά τα φθηνα, δεν. Ακόμα και του ικεα που ήταν νορμάλ τιμή δεν κάνουν. 

Περισσότερα εδώ 

36 λεπτά πριν, ipal είπε

Τα φίλτρα κάνουν 20€ + μεταφορικά 5€, τα παραγγέλνεις μέσω της εξυπηρέτησης πελατών. Το "θεματακι" του είναι πως δεν είναι true hepa τα φίλτρα. 

καταλαβα, αμα βρω κανα τεμαχιο θα ρωτησω και στο καταστημα, φιλτρα εμποριου θα ηταν καλυτερο για να μην πληρωνω μεταφορικα τουλαχιστον αν εχει καπου κοντα. Τωρα για το ποσο καλο ειναι δεν εχω καμια τρελη απαιτηση, για ενα μικρο δωματιο/γραφειο το θελω, εχει και κλιματιστικο με φιλτρο ανθρακα για οσμες απλα βλεπω σκονες και τριχες και γενικα πιστευω θα βοηθουσε, κατσε να βρω κανενα τεμαχιο βεβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...