Προς το περιεχόμενο

Roborock s5 Max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχω την roborock s5 max από εχθές έχει σταματήσει να δουλεύει, η εφαρμογή την δείχνει offline, κανένα κουμπί δεν δουλεύει από αυτά που έχει πάνω της, το μόνο που κάνει είναι να την κάνω factory reset να δουλεύει για 2 λεπτά και να ξανά μην κάνει τίποτα, η εφαρμογή μόλις την κάνω factory reset λέει ότι έχει 100% μπαταρία και δεν βγάζει κάποιο error , μιπος γνωρίζετε τι συμβαίνει?? Λέω να την πάω αύριο στον Κωτσόβολο να την κοιτάξουν...!!! Σας ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα, κάτοχος αρκετό καιρό τώρα και μένα μου κάνε κάτι κουλά και έπρεπε να ξανακάνω χαρτογράφηση.Δες πρώτον αν θέλει update η εφαρμογή και μετά το firmware της σκούπας.Μήπως δεν την αφήνεις ήσυχη να κάνει όλα τα update μετά το factory reset?

Δημοσ.

Όχι όχι την αφήνω να κάνει reset μέχρι να σταματήσει το λαμπάκι να αναβοσβηνει, δεν φτάνει η εφαρμογή αφού τα κουμπιά που έχει πάω της όταν περνάνε τα 3 λεπτά δεν δουλεύουν ούτε το power ούτε το home

Δημοσ.

Ναι όταν πάει η σκούπα να φόρτιση σβήνει το λαμπάκι της βάσης, ναι την κάνω reset στην βαση , τώρα που την έβαλα πάλι μπροστά κολησε και δεν σταματάει να δουλεύει σκέψου την έχω ανάποδα και δεν έβγαλε error απλά γυρνάει η βούρτσα 

Δημοσ.

Για να μην σε μπερδεύω, καθάρισε με μπατονετα τους αισθητήρες αλλά και τα δύο μετταλικα από κάτω μήπως κάτι τρέχει με αυτά αστην κοντά στη βάση και πάτα το κουμπί home.Μου ακούγονται πολύ περίεργα όλα αυτά και δεν ξέρω πως να σε βοηθήσω αλλιώς,ψάχνω στο YouTube κάποιοι γράφουν να την αφήσεις να ξεφορτισει τελείως και μετά στη βάση..

Κοίτα τα σχόλια εδώ https://youtu.be/kxZBHyRK27o

Δες και τις οδηγίες για το factory reset στο YouTube μήπως δεν θέλει πάνω στη βάση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...