batman_gardiki Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 https://www.e-shop.gr/savio-cl-122-displayport-m-dvi-m-cable-3m-black-p-PER.771831 αγορασα το παραπάνω καλώδιο (dvi -> display port) για να συνδέσω την καινούργια οθόνη με το pc αλλά δεν δίνει εικόνα. τι μπορεί να φταίει;; κανω επανεκκινήσεις αλλά δεν γίνεται τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CsIns Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Λέει πως είναι για να συνδέσεις κάρτα γραφικών με DP σε οθόνη που έχει DVI. Αυτό θέλεις ή το ανάποδο; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτοί οι μετατροπείς είναι one way και όχι αμφίδρομοι. Αν θες dvi σε dp τότε έχεις κάνει λάθος αγορά. Τυχερός στην ατυχία σου το eshop σε κάτι τέτοια (έστω παλαιότερα) δεν κολλάει οπότε θα σου κάνει αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων (πιθανώς με κάποια καθυστέρηση ελέγχου του προϊόντος) Επεξ/σία 26 Μαΐου 2023 από nickol-us 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batman_gardiki Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, CsIns είπε Λέει πως είναι για να συνδέσεις κάρτα γραφικών με DP σε οθόνη που έχει DVI. Αυτό θέλεις ή το ανάποδο; Το ανάποδο. Κάρτα γραφικών dvi σε οθόνη dp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Nightfall Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, batman_gardiki είπε Το ανάποδο. Κάρτα γραφικών dvi σε οθόνη dp Δεν παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batman_gardiki Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Θα μπορούσε να μου πει κάποιος ποιο καλώδιο του eshop θα κάνει την δουλειά μου;;; Κάρτα γραφικών... dvi Οθόνη... display port Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, batman_gardiki είπε Θα μπορούσε να μου πει κάποιος ποιο καλώδιο του eshop θα κάνει την δουλειά μου;;; Κάρτα γραφικών... dvi Οθόνη... display port Μαλλον κανενα,\ τι αλλες εισοδους και εξοδους εχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Dvi σε dp δεν βλέπω ούτε εγώ στο eshop. Δε μας λες ποιά κάρτα και οθόνη έχεις ή ακόμα καλύτερα δε μας δίνεις φωτό με τις εισόδους-εξόδους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 32 λεπτά πριν, batman_gardiki είπε Θα μπορούσε να μου πει κάποιος ποιο καλώδιο του eshop θα κάνει την δουλειά μου;;; Κάρτα γραφικών... dvi Οθόνη... display port Δε γίνεται με σκέτο καλώδιο, θέλεις ενεργό αντάπτορα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batman_gardiki Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BadBoy είπε Δε γίνεται με σκέτο καλώδιο, θέλεις ενεργό αντάπτορα. Δηλαδή;;; 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Dvi σε dp δεν βλέπω ούτε εγώ στο eshop. Δε μας λες ποιά κάρτα και οθόνη έχεις ή ακόμα καλύτερα δε μας δίνεις φωτό με τις εισόδους-εξόδους; Στις φωτογραφίες.... Κάρτα γραφικών / οθόνη/ ps4 slim https://www.e-shop.gr/ugreen-dp-to-vga-adapter-dp109-black-20415-p-PER.771985?gclid=CjwKCAjwvdajBhBEEiwAeMh1U3qGMpR4d7No0N6Vqp0GK4bkLanUgShKtS085M4Cz3bdJl3xMQG22hoCnVAQAvD_BwE Με αυτό πίσω από την οθόνη θα κάνω δουλειά;;; Να πάρω σήμα από το vga της κάρτας δηλαδή και από το ps4 με hdmi Επεξ/σία 30 Μαΐου 2023 από batman_gardiki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Θες να είναι όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους; Δυστυχώς βλέπω περιορισμένους αντάπτορες στο eshop. Γενικά βλέπω δύσκολα να βρίσκεις αντάπτορα προς displayport, όλοι έχουν το αντίθετό, δηλαδή από displayport. Ίσως σε ενδιαφέρει η λύση του switch, να βάλεις επάνω του pc και ps4 και να επιλέγεις τι θα παίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, batman_gardiki είπε Δηλαδή;;; Προσαρμογέας DVI σε DisplayPort μια άλλη εναλλακτική θα μπορούσε αυτό + αυτό + HDMI Επεξ/σία 30 Μαΐου 2023 από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nlogginidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Μιας και το συζητάμε το θέμα. Τι ανταπτορα ή καλώδιο χρειάζομαι για συνδέσω dp ή hdmi από την κάρτα γραφικών με dual dvi υποδοχή οθόνης; Η οθόνη είναι παλιά qnix 1440p αλλά μου βγήκε αστέρι και δεν θέλω να την αλλάξω ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopCLR Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, hp8 είπε Προσαρμογέας DVI σε DisplayPort μια άλλη εναλλακτική θα μπορούσε αυτό + αυτό + HDMI Το πρώτο θα μπορούσε να είναι λύση. Όμως στα 45 δολλάρια/ευρώ αγορά (+ δεν ξέρω πόσα μεταφορικά) καλύτερα να πάρει κάρτα γραφικών με Displayport να ξεμπερδεύει (έτσι κι αλλιώς η κάρτα του δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, πιθανόν παλιά)! Ο φίλος χρειάζεται από το HDMI της κάρτας γραφικών να δώσει στο Displayport της οθόνης (μένει ελεύθερο το HDMI της οθόνης για το Playstation). Δεν είναι ανάγκη να πάει DVI>HDMI>Displayport όπως στην δεύτερη λύση σου. Το πρόβλημα με τους αντάπτορες με Displayport είναι ότι το προορίζουν ως πηγή (= υπολογιστής) και όχι ως δέκτη (= οθόνη) και δεν λειτουργούν αμφίδρομα. Αν ισχύει αυτό με τον (δεύτερο) αντάπτορα στην δεύτερη σου λύση, τότε είναι άκυρη. 43 λεπτά πριν, nlogginidis είπε Μιας και το συζητάμε το θέμα. Τι ανταπτορα ή καλώδιο χρειάζομαι για συνδέσω dp ή hdmi από την κάρτα γραφικών με dual dvi υποδοχή οθόνης; Η οθόνη είναι παλιά qnix 1440p αλλά μου βγήκε αστέρι και δεν θέλω να την αλλάξω ακόμα. Θα χρειαστείς κάτι τέτοιο (HDMI to DVI) ή και σε καλώδιο. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2023 από TopCLR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Για να μην ανοιγω νεο θεμα, ρωταω εδω. Θελω απο συστημα με hdmi out να δωσω σε οθονη με dvi in. Γινεται με καλωδιο απο dvi σε hdmi? Το αναποδο (συστημα με dvi > σε οθονη με hdmi) σιγουρα γινεται, το εχω κανει στο παρελθον. (3!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα