nlogginidis Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Βεβαίως απλά κάνε και ένα log out από το Internet γενικά και όλα καλά. Πώς σχετίζονται αυτά φίλε μου πες σε παρακαλώ; Επεξ/σία 26 Μαΐου 2023 από nlogginidis
Damianus Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, lector είπε μικροκινητικοτητα μαυρου χρηματος Μαύρο χρήμα = Χειρότερος εγκληματίας από ένα δολοφόνο. Δολοφόνος = Εκτελεί και φυλακίζεται για ένα φόνο. Μαύρο χρήμα = Δολοφονείς συνεχώς γενιές ολόκληρες και καταδικάζεις τη κοινωνία , τον τόπο σου, σε έλλειψη ανάπτυξης, προοπτικής, εξέλιξης, με συνέπεια να αφανίζονται κοινότητες λόγω μετανάστευσης. Όπου βρείτε κάποιον που χρησιμοποιεί τέτοιες τακτικές απατεώνα, καταγγείλτε τον . Είναι δράση προσφοράς , ευεργεσίας προς το σύνολο. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2023 από Damianus
panostza Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, nlogginidis είπε Πώς σχετίζονται αυτά φίλε μου πες σε παρακαλώ; Γιατί εφόσον μπαίνει κανείς σε social, σε σελίδες, σε google, εφόσον έχει android ή iphone, ε, είναι λιγάκι αργά να κόπτεται ιδιαιτέρως για ιδιωτικότητα. EDIT: Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και δεν θα γίνω μπάτσος κανενός, αλλά μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Ας είμαστε ειλικρινείς, 90% των λόγων μη χρήσης κάρτας είναι ακριβώς η φοροδιαφυγή. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2023 από panostza 1
nlogginidis Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, panostza είπε Δεν έχεις ανάγκη να σου επιτρέψω ή να απαγορεύσω τίποτα. Αλλά μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. 99% των ελεύθερων επαγγελματιών και των εμπόρων φοροδιαφεύγουν. Αν δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή σου ζούμε σε άλλη χώρα. Με αφορολόγητο 12.000 το 99% δήλωνε μέχρι 11.999 και με 9.000 μέχρι 8.999, αν θέλεις μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, αλλιώς ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Οι περισσότεροι έμποροι/ελ.επαγγ. δεν θέλουν τα pos για να φοροδιαφεύγουν με μεγαλύτερη ευκολία. Δες την ανωτέρω ανάρτηση μου.
dtk-386 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, nlogginidis είπε Πώς σχετίζονται αυτά φίλε μου πες σε παρακαλώ; Εσύ μίλησες για ιδιωτική ζωή κτλ.
nlogginidis Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, panostza είπε Γιατί εφόσον μπαίνει κανείς σε social, σε σελίδες, σε google, εφόσον έχει android ή iphone, ε, είναι λιγάκι αργά να κόπτεται ιδιαιτέρως για ιδιωτικότητα. Όπως επιλέγω τι θα ανεβάσω σε διάφορες πλατφόρμες θέλω να έχω και την επιλογή που και πότε θα χρησιμοποιήσω μετρητά ή κάρτα.
dkstopo Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 θα έρθει η ώρα που θα παρακαλάτε να κανετε συναλλαγές με μετρητά και δεν θα βρίσκεται... 3 2
dtk-386 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, panostza είπε Γιατί εφόσον μπαίνει κανείς σε social, σε σελίδες, σε google, εφόσον έχει android ή iphone, ε, είναι λιγάκι αργά να κόπτεται ιδιαιτέρως για ιδιωτικότητα. EDIT: Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και δεν θα γίνω μπάτσος κανενός, αλλά μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Ας είμαστε ειλικρινείς, 90% των λόγων μη χρήσης κάρτας είναι ακριβώς η φοροδιαφυγή. Το 101%.
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, nlogginidis είπε Μου επιτρέπεις να πληρώνω μετρητά και να παίρνω απόδειξη; Να πληρώνομαι μετρητά και να κόβω απόδειξη; Να επιλέγω πως θα ξοδέψω τα χρήματα που βγάζω χωρίς να ξέρει κανείς που τα ξοδεύω αν δεν το θέλω; Επιτρέπεται να έχω ιδιωτική ζωή ή όχι; Έλα τώρα, βρες να τα πεις κάπου αλλού αυτά. Η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών που θα γκρινιάξει για τις κάρτες είναι γιατί δεν θέλει να φαίνονται τα έσοδα και να πληρώσει τον ΦΠΑ, όχι τόσο για την προμήθεια ούτε φυσικά για τα περί ιδιωτικής ζωής που είναι αστεία πράγματα. Πήγαινε στον ταξιτζή και στον περίπτερα να πάρεις τσίχλες και πλήρωσε μετρητά ζητώντας απόδειξη, την ίδια ξυνισμενη μούρη θα δεις και την ίδια γκρίνια θα ακούσεις όπως άμα ερχόσουν με καρτα. Ιδιωτική ζωη δεν υπάρχει εδώ και χρόνια, ο καθένας με λίγες γνώσεις και με πονηρό μυαλό μπορεί να βρει πολλά στοιχεία για εσένα από το διαδίκτυο και τα social media. Μόνο άμα ζεις σε καμία σπηλιά η μοναστήρι χάνεσαι εντελώς.
panostza Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, nlogginidis είπε Όπως επιλέγω τι θα ανεβάσω σε διάφορες πλατφόρμες θέλω να έχω και την επιλογή που και πότε θα χρησιμοποιήσω μετρητά ή κάρτα. Αν νομίζεις ότι τα social και οι εφαρμογές αντλούν από εσένα ότι ανεβάζει μόνο, οκ. Καλό βράδι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις