Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά με τα περίπτερα και τα μηχανάκια pos τι παίζει και τους αφήνουν να δουλεύουν χωρίς pos τόσα χρόνια;

Φυσικά με τέτοιο προνόμιο σε σχέση με τους υπόλοιπους έχουν βγάλει και γλώσσα πλέον και αν βγάλεις να πληρώσεις με κινητό μόνο ξύλο δεν τρως.

Εβγαλε και είδηση βέβαια ο τελευταίος που έχασε ακόμα μια αγορά από πελάτη όταν πήγα να πάρω παγωτό μόνο με το κινητό.

Είπε ότι το καθεστώς αυτό τελειώνει τέλος του χρόνου.

Αμην και ποτέ.

Αντε πας και πάρουν σειρά και οι λαϊκές, στις οποίες έχει νομοθετηθεί ήδη η δυνατότητα.

Επεξ/σία από skiabox
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skiabox είπε

Παιδιά με τα περίπτερα και τα μηχανάκια pos τι παίζει και τους αφήνουν να δουλεύουν χωρίς pos τόσα χρόνια;

Φυσικά με τέτοιο προνόμιο σε σχέση με τους υπόλοιπους έχουν βγάλει και γλώσσα πλέον και αν βγάλεις να πληρώσεις με κινητό μόνο ξύλο ΦΕΝ τρως.

Εβγαλε και είδηση βέβαια ο τελευταίος που έχασε ακόμα μια αγορά από πελάτη όταν πήγα να πάρω παγωτό μόνο με το κινητό.

Αμην και ποτέ.

Αντε πας και πάρουν σειρά και οι λαϊκές, στις οποίες έχει νομοθετηθεί ήδη η δυνατότητα.

Παντού με κάρτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι ταρίφες είναι οι χειρότεροι . Τους περιπτεράδες που δουλεύουν για 4 σεντς κέρδος στα τσιγάρα είναι να τους λυπάσε.

Επεξ/σία από Allan-Wake
  • Like 7
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Παντού με κάρτα 

Λάρισα κάρτα πρέπει να δέχεται κάνα 20%.

Το χειρότερο είναι η πιθηκοειδή συμπεριφορά που έχουν πλέον αφού θεωρούν ότι δεν τους αγγίζει τίποτα.

• Thanks 1
  • Sad 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Οι ταρίφες είναι οι χειρότεροι . Τους περιπτεράδες που δουλεύουν για 4 σεντς κέρδος στα τσιγάρα είναι να τους λυπάσε.

Αυτοί θα χάνουν κάνα 5 χιλιάδες κόσμο καθημερινά που κυκλοφορεί μόνο με κάρτα ή κινητό.

Θα μου πεις αν ήταν τα μαθηματικά ή το εμπόριο το φορτε τους δε θα γίνονταν περιπτεράδες.

Μόλις τώρα, Damianus είπε

Αγορές μόνο με SmartWatch συνδεδεμένο με πιστωτική. 😎😇

Άσε στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή.

Δες και το αντίστοιχο post αν θέλεις που έχω ανοίξει, μπας και μας δώσεις λύση!

• Sad 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, skiabox είπε

Θα μου πεις αν ήταν τα μαθηματικά ή το εμπόριο το φορτε τους δε θα γίνονταν περιπτεράδες.

Βάζεις μέσα και τους υπαλλήλους που τους έχουν υποδείξει οι ιδιοκτήτες τι να κάνουν και με ποιο τρόπο να δέχονται πληρωμές? 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, skiabox είπε

Φανταζομαι και οι σκουπιδιαρηδες ειναι αγραμματοι για εσενα? 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, skiabox είπε

Φυσικά με τέτοιο προνόμιο σε σχέση με τους υπόλοιπους έχουν βγάλει και γλώσσα πλέον και αν βγάλεις να πληρώσεις με κινητό μόνο ξύλο δεν τρως.

Αμην και ποτέ.

Tι παγωτό;

Δημοσ.

Μείνετε on topic please.

2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Φανταζομαι και οι σκουπιδιαρηδες ειναι αγραμματοι για εσενα? 

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς γιατί σε κολλάω στον τοίχο άνετα με επιχειρήματα.

Εγώ έχω και φιλαράκι που δουλεύει αποκομιδή.

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Ναι αλλα ξερει απο μαθηματικα ή εμποριο? 

Δείξε εσυ πρώτα ότι έχεις το ελάχιστο μυαλό και σεβασμό να μείνεις σε topic, και άσε τους άλλους τι κάνουν.

• Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, skiabox είπε

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς γιατί σε κολλάω στον τοίχο άνετα με επιχειρήματα.

Εγώ έχω και φιλαράκι που δουλεύει αποκομιδή.

Μείνε on topic please

Δημοσ.
Μόλις τώρα, skiabox είπε

Δείξε εσυ πρώτα ότι έχεις το ελάχιστο μυαλό και σεβασμό να μείνεις σε topic, και άσε τους άλλους τι κάνουν.

Δειξε εσυ τον ελαχιστο σεβασμο προς τους υπολοιπους, και θα προσπαθησω.

Ενημερωτικα, ετσι για να μεινουμε και οντοπικ, την προμηθεια, παγιο και το χαρτι του pos ποιος θα τα πληρωσει αν πας να παρεις ενα πακετο τσιγαρα? Θα πεις, ας βγαλουν ακρη μονοι τους. Αν βαλουν 0.10-0.20 επιπλεον στην τιμη που βλεπεις στο πλαι του πακετου, δεν θα διαμαρτυρηθεις? Αρα ουτε και ακρη δεν μπορουν να βγαλουν μονοι τους.

Τελικα? Μηπως ασχολουμαστε με πραγματα που δεν εχουμε εικονα? 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...