Lakistri Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Ηθελα να ρωτησω γραφει στον λογιαριασμο πχ 100€ - 2.04 λιξηπροθεσμο =98€ αν το πληρωσω στο επομενο γιατι μου ετυχαν μαζεμενα θα πληρωσω παραπανω ; Τοκοι υπερημεριας πως λεγονται κ ποσο στην δευα ειναι μισο € στην δεη ειναι κατι παρομοιο ;
Haldol Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Αν θυμάμαι καλά η ΔΕΗ δεν έχει τόκο υπερημερίας. Φυσικά, καλό θα ήταν να κάνεις κάποια κίνηση (έστω π.χ. 50€) για ν' αποφύγεις πιθανή διακοπή. Τον τελευταίο καιρό έχω δει αρκετούς να διαμαρτύρονται για διακοπή ηλεκτροδότησης για μικροποσά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 28 λεπτά πριν, Lakistri είπε Ηθελα να ρωτησω γραφει στον λογιαριασμο πχ 100€ - 2.04 λιξηπροθεσμο =98€ αν το πληρωσω στο επομενο γιατι μου ετυχαν μαζεμενα θα πληρωσω παραπανω ; Τοκοι υπερημεριας πως λεγονται κ ποσο στην δευα ειναι μισο € στην δεη ειναι κατι παρομοιο ; Τοκους δεν εχει η εχει ελαχιστοτατους και θεωρητικα για τοσα λιγα δεν δινει εντολη διακοπης στον ΔΕΔΔΗΕ αν και θα υπαρχει στο εντυπο τετοια ειδοποιηση
fakiris31 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Τοκους δεν εχει η εχει ελαχιστοτατους και θεωρητικα για τοσα λιγα δεν δινει εντολη διακοπης στον ΔΕΔΔΗΕ αν και θα υπαρχει στο εντυπο τετοια ειδοποιηση Ίσως πλέον και η ΔΕΗ να κόβει για μικρά ποσά αν διπλώσει κάποιος λογαριασμός. Μια περίοδο δεν έπαιζε ρόλο το ποσό αλλά αν έληγε όπως στα τηλέφωνα. Δεν ξέρω αυτή τη περίοδο τι ισχύει.
Lakistri Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Ξεχασα να αναφερω το κοινων τιμολογιο δεν προστατευει ; Πχ να μην στο κοψουν
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 16 λεπτά πριν, Lakistri είπε Ξεχασα να αναφερω το κοινων τιμολογιο δεν προστατευει ; Πχ να μην στο κοψουν Μεχρι καποιο οριο ναι . Δεν το λεει ξεκαθαρα καπου απο οτι ξερω 9 ώρες πριν, fakiris31 είπε Ίσως πλέον και η ΔΕΗ να κόβει για μικρά ποσά αν διπλώσει κάποιος λογαριασμός. Μια περίοδο δεν έπαιζε ρόλο το ποσό αλλά αν έληγε όπως στα τηλέφωνα. Δεν ξέρω αυτή τη περίοδο τι ισχύει. Εχω την εντυπωση οτι αν δεν πληρωθουν δυο εκκθαριστικοι και σε μικρα ποσα δινει εντολη διακοπης
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 14 ώρες πριν, Lakistri είπε Ηθελα να ρωτησω γραφει στον λογιαριασμο πχ 100€ - 2.04 λιξηπροθεσμο =98€ αν το πληρωσω στο επομενο γιατι μου ετυχαν μαζεμενα θα πληρωσω παραπανω ; Τοκοι υπερημεριας πως λεγονται κ ποσο στην δευα ειναι μισο € στην δεη ειναι κατι παρομοιο ; Aφου δεν θα πληρώσεις αυτόν που σου έχει έρθει τώρα και τον πληρώσεις μαζί με τον επόμενο δεν θα στο κόψουν στο ενδιάμεσο.Αρκεί να μην χρωστάς ήδη παλιότερο λογαριασμό.Οι τόκοι δεν αξιζουν να τους σκέφτεσαι .Το ζήτημα είναι όμως αν θα μπορέσεις να εξοφλήσεις τον επόμενο λογαριασμό γιατί όταν διπλώνουν οι υποχρεώσεις δεν μαζευεται με τίποτα το πράγμα.Γνώμη μου αν μπορείς να πληρώσεις κάτι έναντι.Οτι μπορείς,μπροστά σου θα το βρεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Aφου δεν θα πληρώσεις αυτόν που σου έχει έρθει τώρα και τον πληρώσεις μαζί με τον επόμενο δεν θα στο κόψουν στο ενδιάμεσο. Συμφωνω αν και δεν ειναι πουθενα γραμμενο ...Μεχρι τωρα τουλαχιστον .
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Συμφωνω αν και δεν ειναι πουθενα γραμμενο ...Μεχρι τωρα τουλαχιστον . Ο λογαριασμός που έχει τώρα,αν δεν χρωστάει προηγούμενο ,δεν γράφει κάτι για διακοπή.Ο επόμενος θα γράφει αλλά ο φίλος λεει ότι θα τους πληρώσει μαζί. Φυσικά αυτό δεν αποτρέπει την εταιρία που καλεί σε τηλέφωνα για χρέη κλπ να αρχίσει να τον ενοχλεί την επόμενη της λήξης του λογαριασμού.
Lakistri Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Εχει λεει 11 τοις εκατο τοκο υπερυμεριας δηλ αν χρωστας προηγουμενους την γαμησες 11/100
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Εμενα βγηκανε 8 ευρω τοκοι σε λογαριασμο 700€. Δε πληρωσα γιατι δεν ειχε νοημα. Ο εκαθαριστικος ηρθε 40€.
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 23 λεπτά πριν, Lakistri είπε Εχει λεει 11 τοις εκατο τοκο υπερυμεριας δηλ αν χρωστας προηγουμενους την γαμησες 11/100 που το βρηκες;Βάλε ένα λινκ.
Lakistri Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε που το βρηκες;Βάλε ένα λινκ. Μιλησα με την δεη και μου ειπε μια υπαλληλος Τους εστειλα μην και με πηραν τηλ
rus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Ελαβα λογ/σμο ΔΕΗ οχταμηνου. Στον.... αναλυτικο πινακα εχει διάφορα ποσά χωρις να τα εξηγει. Τα 0,1550ε ειναι η χρεωση ημερας. Τα υπολοιπα ξερει κανεις τι αφορουν? Τι χρεωνεται με 0,59502? με 0,39700? με 0,38? με 0,48901? με 0,19899? με 0,195? με 0,165? με 0,159? Επισης να πω οτι οι κιλοβατωρες ειναι 3152, αλλα στο πινακα εμφανιζει μόνο 2847.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα