Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να ρωτησω γραφει στον λογιαριασμο πχ 100€ - 2.04 λιξηπροθεσμο =98€ αν το πληρωσω στο επομενο γιατι μου ετυχαν μαζεμενα θα πληρωσω παραπανω ; Τοκοι υπερημεριας πως λεγονται κ ποσο στην δευα ειναι μισο € στην δεη ειναι κατι παρομοιο ;

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά η ΔΕΗ δεν έχει τόκο υπερημερίας. Φυσικά, καλό θα ήταν να κάνεις κάποια κίνηση (έστω π.χ. 50€) για ν' αποφύγεις πιθανή διακοπή. Τον τελευταίο καιρό έχω δει αρκετούς να διαμαρτύρονται για διακοπή ηλεκτροδότησης για μικροποσά.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Lakistri είπε

Ηθελα να ρωτησω γραφει στον λογιαριασμο πχ 100€ - 2.04 λιξηπροθεσμο =98€ αν το πληρωσω στο επομενο γιατι μου ετυχαν μαζεμενα θα πληρωσω παραπανω ; Τοκοι υπερημεριας πως λεγονται κ ποσο στην δευα ειναι μισο € στην δεη ειναι κατι παρομοιο ;

Τοκους δεν εχει η εχει ελαχιστοτατους και θεωρητικα για τοσα λιγα δεν δινει εντολη διακοπης στον ΔΕΔΔΗΕ αν και θα υπαρχει στο εντυπο τετοια ειδοποιηση 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Τοκους δεν εχει η εχει ελαχιστοτατους και θεωρητικα για τοσα λιγα δεν δινει εντολη διακοπης στον ΔΕΔΔΗΕ αν και θα υπαρχει στο εντυπο τετοια ειδοποιηση 

Ίσως πλέον και η ΔΕΗ να κόβει για μικρά ποσά αν διπλώσει κάποιος λογαριασμός. Μια περίοδο δεν έπαιζε  ρόλο το ποσό αλλά αν έληγε όπως στα τηλέφωνα. Δεν ξέρω αυτή τη περίοδο τι ισχύει.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Lakistri είπε

Ξεχασα να αναφερω το κοινων τιμολογιο δεν προστατευει ; Πχ να μην στο κοψουν 

Μεχρι καποιο οριο ναι . Δεν το λεει ξεκαθαρα καπου απο οτι ξερω 

9 ώρες πριν, fakiris31 είπε

Ίσως πλέον και η ΔΕΗ να κόβει για μικρά ποσά αν διπλώσει κάποιος λογαριασμός. Μια περίοδο δεν έπαιζε  ρόλο το ποσό αλλά αν έληγε όπως στα τηλέφωνα. Δεν ξέρω αυτή τη περίοδο τι ισχύει.

Εχω την εντυπωση οτι αν δεν πληρωθουν δυο εκκθαριστικοι και σε μικρα ποσα δινει εντολη διακοπης

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Lakistri είπε

Aφου δεν θα πληρώσεις αυτόν που  σου έχει έρθει τώρα και τον πληρώσεις μαζί με τον επόμενο δεν θα στο κόψουν στο ενδιάμεσο.Αρκεί να μην χρωστάς ήδη  παλιότερο λογαριασμό.Οι τόκοι δεν αξιζουν να τους σκέφτεσαι .Το ζήτημα είναι όμως αν θα μπορέσεις να εξοφλήσεις τον επόμενο λογαριασμό γιατί όταν διπλώνουν οι υποχρεώσεις δεν μαζευεται με τίποτα το πράγμα.Γνώμη μου αν μπορείς να πληρώσεις κάτι έναντι.Οτι μπορείς,μπροστά σου θα το βρεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Aφου δεν θα πληρώσεις αυτόν που  σου έχει έρθει τώρα και τον πληρώσεις μαζί με τον επόμενο δεν θα στο κόψουν στο ενδιάμεσο.

Συμφωνω αν και δεν ειναι πουθενα γραμμενο ...Μεχρι τωρα τουλαχιστον .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Συμφωνω αν και δεν ειναι πουθενα γραμμενο ...Μεχρι τωρα τουλαχιστον .

Ο λογαριασμός που έχει τώρα,αν δεν χρωστάει προηγούμενο ,δεν γράφει κάτι για διακοπή.Ο επόμενος θα γράφει αλλά ο φίλος λεει ότι θα τους πληρώσει μαζί.

Φυσικά αυτό δεν αποτρέπει την εταιρία που καλεί σε τηλέφωνα για χρέη κλπ να αρχίσει να τον ενοχλεί την επόμενη της λήξης του λογαριασμού.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Lakistri είπε

Εχει λεει 11 τοις εκατο τοκο υπερυμεριας δηλ αν χρωστας προηγουμενους την γαμησες 11/100 

που το βρηκες;Βάλε ένα λινκ.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

που το βρηκες;Βάλε ένα λινκ.

Μιλησα με την δεη και μου ειπε μια υπαλληλος

Τους εστειλα μην και με πηραν τηλ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ελαβα λογ/σμο ΔΕΗ οχταμηνου. Στον.... αναλυτικο πινακα εχει διάφορα ποσά χωρις να τα εξηγει.

Τα 0,1550ε ειναι η χρεωση ημερας. Τα υπολοιπα ξερει κανεις τι αφορουν?

Τι χρεωνεται με 0,59502? με 0,39700? με 0,38? με 0,48901? με 0,19899? με 0,195? με 0,165? με 0,159?

Επισης να πω οτι οι κιλοβατωρες ειναι 3152, αλλα στο πινακα εμφανιζει μόνο 2847.

dei analytika moufa 3152.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...