achileesxi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, Shineboy είπε The Thing (1982) Ένα πολύ υποτιμημένο και υποχρησιμοποιούμενο είδος ταινίας η ταινίας δράσης και τρόμου μαζί με λίγο σαι-φαι μέσα. Ένα κοκτέιλ καλτιλας και τεστοστερόνης. Καλύτερα από το Thing και την παρακάτω δεν έχει. Α ρε θεέ Τζέιμς Κάμερον.. Στις 29/5/2023 στις 9:16 ΜΜ, Ntinaras είπε Επος το heat, αλλα δε νομιζω πως θεωρειται action. Πώς? Μια χαρά θεωρείται ακσθον αφού έχει μια από τις πιο διάσημες ταινίες πιστολιδιου στο σινεμά, τι εννοείς πιστεύω είναι ότι δεν είναι σαν Σβαρτζενέγκερ φάση που οκ στέκει αλλά είναι δράση.. 5
Shineboy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ταινιάρα το Aliens, τώρα που διάβασα τη φράση σου " Ένα κοκτέιλ καλτιλας και τεστοστερόνης" θυμήθηκα και άλλη μια cult ταινία δράσης & Sci-Fi το Cyborg (1989) με τον Jean-Claude Van Damme Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2023 από Shineboy . 3
achileesxi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Shineboy είπε Ταινιάρα το Aliens, τώρα που διάβασα τη φράση σου " Ένα κοκτέιλ καλτιλας και τεστοστερόνης" θυμήθηκα και άλλη μια cult ταινία δράσης & SciFi το Cyborg toy 1989 με τον Jean-Claude Van Damme Α καλά, αυτό είναι να το δω σήμερα, ευχαριστώ φίλε μου που μου την θύμησες.. αγαπητός ο Ζον-Κλοντ.. Βαζω αλλα δυο σαι-φαι θριλερ δρασης στο ρινγκ.. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από achileesxi 2
Shineboy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Όσον αφορά το SciFi Action genre εχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τα παρακάτω: Demolition Man (1993), Armageddon (1998), & Starship Troopers (1997) 2
Shinji ikari Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Και το απολυτο αριστουργημα, μια απο τις καλυτερες ταινιες που εχουν γυριστει ποτε. 3
Ntinaras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Ξαναειδα χτες για Ν+1 φορα το επος Την ειχα δει μικρος, οταν επαιζε στο Filmnet, και την ξαναεβλεπα καθε φορα που την εβαζε επι ενα χρονο. Απορω γιατι ο Hans Zimmer δεν πηρε oscar γι αυτη τη μουσικη... Καθε φορα που παιζει το theme ειναι να την κοπανας στον νιπτηρα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα