Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Δε φευγει τοσο ευκολα. Σε ποσο καιρο εφυγε; 

Δεν το ξέρω ακριβώς γιατί λειπαμε αρκετούς μήνες λόγω κορονοιου.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Ενώ σε διαφορική καθιζησούλα, δεν αστοχεί το αοπλο; 

Ε δύσκολο να γινει αφου είναι βραχωδες το έδαφος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Ε δύσκολο να γινει αφου είναι βραχωδες το έδαφος 

Και ποιος εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχει μη συμπυκνωμενο υλικό στις κοιλότητες του βραχώδους υποβαθρου; 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Και ποιος εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχει μη συμπυκνωμενο υλικό στις κοιλότητες του βραχώδους υποβαθρου; 

Τοσα χρόνια θα εχει συμπυκνωθει. Επίσης όλοι θέλουν να το φτιάξουν και δεν ειναι κανενας δρόμος που εχει κυκλοφορία. Πανε μονο στα 7 σπιτια και παει σε αδιέξοδο. Ο εργολάβος εδωσε 90€ κυβικο αν και απο οτι ξερω γκρο μπετο το παίρνουν 50-60.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει, αφού τόσα χρόνια θα έχει συμπυκνωθεί, όλα καλά.

Το ότι θα περνάνε αυτοκίνητα, στην καλύτερη περίπτωση ενός τόνου, δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας απασχολεί.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Εντάξει, αφού τόσα χρόνια θα έχει συμπυκνωθεί, όλα καλά.

Το ότι θα περνάνε αυτοκίνητα, στην καλύτερη περίπτωση ενός τόνου, δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας απασχολεί.

Εμενα δε με απασχολεί καθώς ειμαι στην αρχη του δρόμου και είτε γινει ειτε οχι δεν εχω ωφελος παρα μονο 10 μετρα στο γκαραζ που ειναι με κλίση. Μετα θα ειναι χωμα για 50 μετρα και θα το κανει ο δημος καποια στιγμη.

Οπως ειπα οταν εργολάβος ειπε για 90€ /κυβικό ρωτήσα αν θα εχει κανενα πλέγμα και ειπε οχι και δε χρειάζεται αλλα τελικα καταλήξαμε να βάλουμε μονο σε ανηφόρες. Επισης με ταπείνωσε πως ειναι 54 χρονια στη δουλειά και τα ρίχνει χωρις και ειναι μια χαρα. Λεει αν θέλετε να αγοράσετε και θα τα βάλω. Ολοι συμφωνήσανε να μπει το πιο οικονομικό. 

Προσωπικά εχω δει και αλλες δουλειές ετσι που ριξανε χωρίς καν να συμπυκνωθει το χωμα που μετακινησανε ακομα και πανω σε αγριόχορτα και ελεγα θα σπασει θα κάνει και έχω ξεφτυλιστει 2 χρονια μετα δεν εχει παθει τίποτα περα απο ρωγμές που ειχε απο αρχη και.εχει περάσει και φορτηγο 10 τονους με πετρες γεματο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...