Guspmetal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλη τη παρέα! Ήθελα τη γνώμη σε σε ένα θέμα που με απασχολεί. Πρόσφατα βάφτηκε ο κοινόχρηστος χώρος της οικοδομής. Κάποιοι ένοικοι της οικοδομής φρόντισαν να λερώσουν τους τοίχους απο τη πρώτη κιόλας εβδομάδα (κάποιοι δεν πλήρωσαν...). Είχα τον κωδικό του χρώματος και έβαψα τα συγκεκριμένα σημεία. Επειδή δεν είμαι ειδικός ήθελα να μου πείτε αν ύστερα απο το βάψιμο φαίνεται εντάξει ή αν θα χρειαστεί να φωνάξω κάποιο μάστορα για να βάψει όλο τον τοίχο. (Έχω την εντύπωση ότι στην τελευταία φωτογραφία απο πλάγια ίσως να φαίνεται κάποια σκιά αλλά μπορεί να κάνω και λάθος καθώς στη δεύτερη φωτογραφία δεν βλέπω κάτι ανομοιόμορφο). Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από Guspmetal
ΠάρηςΓ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Ετσι ειναι οι περισσοτεροι τοιχοι , πολυ σπανια να ειναι στη πενα ... καμια γυψοσανιδα και αν ειναι ματ και παλι..
Nabuko Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 57 λεπτά πριν, Guspmetal είπε Κάποιοι ένοικοι της οικοδομής φρόντισαν να λερώσουν τους τοίχους απο τη πρώτη κιόλας εβδομάδα (κάποιοι δεν πλήρωσαν...). Τι να πει κανείς?
tollisth Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, Guspmetal είπε Κάποιοι ένοικοι της οικοδομής φρόντισαν να λερώσουν τους τοίχους απο τη πρώτη κιόλας εβδομάδα Υπάρχουν παντού και το θέμα είναι ότι όταν είναι φρεσκοβαμμένο μπορεί να καθαριστεί κατευθείαν ποιο ευκολά,ούτε αυτό δεν κάνουν
Guspmetal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, πιστεύετε ότι αν φώναζα κάποιον επαγγελματία για να βάψει όλο τον τοίχο θα γινόνταν καλύτερη δουλειά στο σημείο με τα βελάκια ή δεν θα άλλαζε κάτι? (αν το κοιτάξεις απο μπροστά δεν φαίνεται κάτι). Με "τρώει" λίγο επειδή είναι φρεσκοβαμμένος ο κοινόχρηστος και επειδή πληρώσαμε για να γίνει όλη αυτή η δουλειά.
StamTheMan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Απλα συνηθισε το.Σε λιγο παλι χαλια θα ειναι και σε πειραζει αν φαινεται ελαχιστα διαφορετικο;
Guspmetal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου, ισχύει ότι θα ξαναγίνει πάλι χάλια...! Σ'ευχαριστώ για το χρόνο και τη συμβουλή σου...![ 1
StamTheMan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, Guspmetal είπε Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου, ισχύει ότι θα ξαναγίνει πάλι χάλια...! Σ'ευχαριστώ για το χρόνο και τη συμβουλή σου...![ Σε ενοχλει μη στην πουν,οτι δεν το εβαψες καλα; Η σε ενοχλει στο ματι;
Guspmetal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Το πρώτο φίλε μου! Αν και πλέον το αφήνω, νομίζω ότι ασχολήθηκα πολύ... Στη τελική κοινόχρηστος χώρος είναι... Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από Guspmetal 1
Guspmetal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στη παρέα και καλό καλοκαίρι σε όλους! Μια ερώτηση σε όσους γνωρίζουν! Φώναξα μάστορα για να βάψει δεύτερη φορά τον κοινόχρηστο τοίχο της οικοδομής λόγω καννιβαλισμών των ενοίκων... Είδα ότι πέρασε το συγκεκριμένο σημείο αλλά φαίνεται έτσι αφού στέγνωσε. Είναι ο στόκος που είχε απο κάτω αυτό που φαίνεται ή απλά δεν βάφτηκε καλά? Να τον ξαναφωνάξω ή θα βγεί πάλι το ίδιο? Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων...! Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από Guspmetal
StamTheMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Τετοια ωρα μεσα ειναι μονο γιατροι,δικηγοροι,διαχειριστες πολυκατοικιων και υπευθυνοι ΚΤΕΟ. Αυριο μεσημερακι θα μπουν οι ελαιοχρωματιστες 1
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Εγω λεω να παραδόσεις την διαχείριση γιατι αυτος ο τοίχος θα σε στείλει 2 2
StamTheMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Εγω λεω να παραδόσεις την διαχείριση γιατι αυτος ο τοίχος θα σε στείλει Ωχ,ο ιδιος τυπος ειναι,που του ειπαμε να μην ασχοληθει παραπερα; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, Guspmetal είπε Καλησπέρα στη παρέα και καλό καλοκαίρι σε όλους! Μια ερώτηση σε όσους γνωρίζουν! Φώναξα μάστορα για να βάψει δεύτερη φορά τον κοινόχρηστο τοίχο της οικοδομής λόγω καννιβαλισμών των ενοίκων... Είδα ότι πέρασε το συγκεκριμένο σημείο αλλά φαίνεται έτσι αφού στέγνωσε. Είναι ο στόκος που είχε απο κάτω αυτό που φαίνεται ή απλά δεν βάφτηκε καλά? Να τον ξαναφωνάξω ή θα βγεί πάλι το ίδιο? Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων...! Ψυχωση σου έχει γίνει αυτός ο τοίχος. 1 1
makis269 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 μπορεί να μην έβαλε αστάρι εκεί που στόκαρε , να μην περίμενε να στεγνώσει ο στόκος ώστε να τον γυαλοχαρτάρι πριν το αστάρι ή να σου έβαλε λευκό χρώμα με χαμηλή καλυπτικότητα -ποιότητα και γιαυτό αυτή η χρωματική διαφορά. σε άλλο σημείο δεν έχει στοκάρει και έχει βαθούλωμα και σου έχει λερώσει και τα μάρμαρα στο βάψιμο το μαστόρι . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις