chris_cross Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Αρχές Μαιου εληξε το συμβολαιο μου στην Vodafone και πηγα στη Nova με το ιδιο σχεδόν προγραμμα 2play ADSL .Mεχρι προχθές έπιανα εως και 10Mbps και ξαφνικα έπεσε κάτω απο 1mbps και τελικα σταθεροποιηθηκε στα 7Μbps.Aπο την Νova μου είπαν οτι διαπίστωσαν οξυδωση χαλκου και δεν μπορουν να κανουν κάτι και με ξεπέταξαν.(μιλάμε για κέντρο Αθήνας,Πετράλωνα) Επειδή δεν γνωρίζω πολλά πράγματα γυρω απο αυτά,δεν ειναι πολύ περίεργο που 20 μέρες σε νέα εταιρεία ξαφνικά υπάρχει τέτοιο πρόβλημα; Αν αλλάξω εταιρεία θα έχω το ίδιο πρόβλημα; Mπορώ να τους πιέσω για κάτι; Mπορούν να ξεκλειδώσουν έστω την ταχύτητα μπας και κερδίσω κανα Mbps; H περιοχη δεν εχει δυνατότητα για μεγαλύτερη ταχυτητα Ευχαριστώ προκαταβολικα
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 8 hours ago, chris_cross said: Αρχές Μαιου εληξε το συμβολαιο μου στην Vodafone και πηγα στη Nova με το ιδιο σχεδόν προγραμμα 2play ADSL .Mεχρι προχθές έπιανα εως και 10Mbps και ξαφνικα έπεσε κάτω απο 1mbps και τελικα σταθεροποιηθηκε στα 7Μbps.Aπο την Νova μου είπαν οτι διαπίστωσαν οξυδωση χαλκου και δεν μπορουν να κανουν κάτι και με ξεπέταξαν.(μιλάμε για κέντρο Αθήνας,Πετράλωνα) Επειδή δεν γνωρίζω πολλά πράγματα γυρω απο αυτά,δεν ειναι πολύ περίεργο που 20 μέρες σε νέα εταιρεία ξαφνικά υπάρχει τέτοιο πρόβλημα; Αν αλλάξω εταιρεία θα έχω το ίδιο πρόβλημα; Mπορώ να τους πιέσω για κάτι; Mπορούν να ξεκλειδώσουν έστω την ταχύτητα μπας και κερδίσω κανα Mbps; H περιοχη δεν εχει δυνατότητα για μεγαλύτερη ταχυτητα Ευχαριστώ προκαταβολικα στα πετραλωνα εχουν βαλει ftth. μια φιλη μενει κοντα στην εθνικη τραπεζα και ενω με cosmote adsl ειχε 10 τωρα εχει ftth 100mbit/10 mbit.
chris_cross Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, poulinos είπε στα πετραλωνα εχουν βαλει ftth. μια φιλη μενει κοντα στην εθνικη τραπεζα και ενω με cosmote adsl ειχε 10 τωρα εχει ftth 100mbit/10 mbit. εκει ειναι στην Τρ.Ιεραρχων εγω μενω ορια με Κουκακι
Titos301 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 21 ώρες πριν, chris_cross είπε Αρχές Μαιου εληξε το συμβολαιο μου στην Vodafone και πηγα στη Nova με το ιδιο σχεδόν προγραμμα 2play ADSL .Mεχρι προχθές έπιανα εως και 10Mbps και ξαφνικα έπεσε κάτω απο 1mbps και τελικα σταθεροποιηθηκε στα 7Μbps.Aπο την Νova μου είπαν οτι διαπίστωσαν οξυδωση χαλκου και δεν μπορουν να κανουν κάτι και με ξεπέταξαν.(μιλάμε για κέντρο Αθήνας,Πετράλωνα) Επειδή δεν γνωρίζω πολλά πράγματα γυρω απο αυτά,δεν ειναι πολύ περίεργο που 20 μέρες σε νέα εταιρεία ξαφνικά υπάρχει τέτοιο πρόβλημα; Αν αλλάξω εταιρεία θα έχω το ίδιο πρόβλημα; Mπορώ να τους πιέσω για κάτι; Mπορούν να ξεκλειδώσουν έστω την ταχύτητα μπας και κερδίσω κανα Mbps; H περιοχη δεν εχει δυνατότητα για μεγαλύτερη ταχυτητα Ευχαριστώ προκαταβολικα Θεωρητικα η γραμμη μπορει ανα πασα στιγμη να τα "φτυσει" και οπως σωστα σου ειπαν απαξ και καταστραφει δεν φτιαχνει, αν υπαρχει αλλη διαθεσιμη πας σε αυτη αν οχι παραμενεις... κανε μια γυρα στα κοντινα τετραγωνα σιγουρα δεν υπαρχει καποια καμπινα εταιριας (οχι τα καφαο του οτε τα κλασσικα μικρα ορθω παραλ.) Ή παρε στη nova και ρωτα ρους αν εχουν fttc ακομα και αυτο να εχουν εισαι καλλυμενος θα πιανει οτι λεει το προγραμμα,
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 23 minutes ago, Titos301 said: Θεωρητικα η γραμμη μπορει ανα πασα στιγμη να τα "φτυσει" και οπως σωστα σου ειπαν απαξ και καταστραφει δεν φτιαχνει, αν υπαρχει αλλη διαθεσιμη πας σε αυτη αν οχι παραμενεις... κανε μια γυρα στα κοντινα τετραγωνα σιγουρα δεν υπαρχει καποια καμπινα εταιριας (οχι τα καφαο του οτε τα κλασσικα μικρα ορθω παραλ.) Ή παρε στη nova και ρωτα ρους αν εχουν fttc ακομα και αυτο να εχουν εισαι καλλυμενος θα πιανει οτι λεει το προγραμμα, ftth αλλα και fttc οσο θυμαμαι παιζει στα πετραλωνα.στο adsl για να παει βλαβη πρεπει να παιζεις παρα πολυ χαμηλα(υπερβολικα χαμηλα). και εννοειται το ποσο χαμηλα ειναι εχει να κανει και με την αποσταση. 10 hours ago, chris_cross said: εκει ειναι στην Τρ.Ιεραρχων εγω μενω ορια με Κουκακι λογικα παιρνεις απο οτε κεραμεικου που δεν ειναι τοσο κοντα. σε καθε περιπτωση δες ειτε για ftth ειτε για vdsl απο kv. δεν θα ασχοληθει κανεις με adsl.δες πιο πανω τι εγραψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα