james01gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Για το αυτοκίνητο που θέλει ο φίλος, αρκεί να είναι καλά συντηρημένο παιρνεις οποίο θες. Πλέον υπάρχουν πολλά νήματα ανάλογα με το μοντελλο που σε ενδιαφέρει τα προβλήματα που βγάζουν. Σε αυτά τα χρήματα ακουμπάς fiesta, i20 & corsa μοντέλα του 2016 και μετά. Αρκεί να σου πω πως με φιέστα του 2007 1400αρι έχω πάει και έχω έρθει 2 φορές Πολωνία απροβληματιστα. 120-130 έφτανε άνετα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Το Fiesta με τον ecoboost ειναι μια χαρά αμάξι για παράδειγμα.
dvlsakos Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Ω ρε έγινε αρκετη συζήτησουλα... Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και για τις τούρμπο 0-400 !! 😂 Το σκεπτικό μου είναι ένα αμάξι πόλης κατά κύριο λόγο αλλα να μπορείς να κάνεις και ταξίδια με την οικογένειά και να το φορτώσεις με μπαγκαζια , Ισως μια μπαγκαζιερα από πάνω αν θες χώρους. Να είναι ένα αμάξι που να έχει μικρά κόστη σε ασφάλειες και σήματα και καύσιμο. Θεωρώ ότι λόγο 1.0 κινητήρα ακόμα και αν είναι βενζινοκίνητος θα είναι πιο οικονομικος? Το μπάτζετ ναι είναι μέχρι 15.000 Μαξ ίσως και πιο κάτω Γι'αυτό κοίταγα κάτι ford vw opel πχ 1
AntonisKo Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Καλά κοιτάς, οποιοδήποτε χιλιαρι βρεις από fiesta, polo+Ibiza σε καλύτερη κατάσταση το χτυπάς άφοβα. Είναι πολύ τίμια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα