JohnIdios Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Καλησπέρα Αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες. Έχω αποφοιτήσει το 2013. Ασχολούμαι με ανακαινίσεις ως τεχνικός. Θα ήθελα να βγάζω τουλάχιστον τις άδεις μικρής κλίμακας (νομίζω ότι μπορώ με το συγκεκριμένο πτυχίο). Μπορώ να απευθυνθώ κάπου για να με καθοδηγήσουν και να μου εξηγήσουν που και πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το πτυχίο? Το πτυχίο γράφει «Πτυχιούχος Μηχανικός Έργων Υποδομής». Πλέον από όσο ξέρω λέγεται Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. Μπορώ – πρέπει να αλλάξω κάπως την ονομασία του πτυχίου? Είχα διαβάσει ότι με εξετάσεις κάποιων συγκεκριμένων μαθημάτων μπορείς να αναβαθμίσεις το πτυχίο σε Πολιτικού Μηχανικού. Ισχύει κάτι τέτοιο ή μόνο με κατατακτήριες και ποια είναι η διαδικασία? Ευχαριστώ
tzitzikas2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 13 ώρες πριν, JohnIdios είπε Καλησπέρα Αν μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες. Έχω αποφοιτήσει το 2013. Ασχολούμαι με ανακαινίσεις ως τεχνικός. Θα ήθελα να βγάζω τουλάχιστον τις άδεις μικρής κλίμακας (νομίζω ότι μπορώ με το συγκεκριμένο πτυχίο). Μπορώ να απευθυνθώ κάπου για να με καθοδηγήσουν και να μου εξηγήσουν που και πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το πτυχίο? Το πτυχίο γράφει «Πτυχιούχος Μηχανικός Έργων Υποδομής». Πλέον από όσο ξέρω λέγεται Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. Μπορώ – πρέπει να αλλάξω κάπως την ονομασία του πτυχίου? Είχα διαβάσει ότι με εξετάσεις κάποιων συγκεκριμένων μαθημάτων μπορείς να αναβαθμίσεις το πτυχίο σε Πολιτικού Μηχανικού. Ισχύει κάτι τέτοιο ή μόνο με κατατακτήριες και ποια είναι η διαδικασία? Ευχαριστώ Μόνο με δίπλωμα πολυτεχνείου Π.Μ μπορείς να αναβαθμίσεις και τα επαγγελματικά δικαιώματα. Για να το αποκτήσεις: 1) κατατακτήριες 2) πανελλήνιες. Η ονομασία που αναγράφεται στο πτυχίο δεν αλλάζει. Μπορείς όμως να χρησιμοποιείς το πτυχιούχος Π.Μ. Τ.Ε. Για επαγγελματικά δικαιώματα ρώτα την ΕΕΤΕΜ Υπάρχει και ένα φόρουμ μηχανικών το michanikos.gr μπορείς να ρωτήσεις και εκεί. 1
bilya Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 https://web.tee.gr/eidisis/anoigei-gia-eggrafes-to-mitroo-ptychioychon-michanikon-sto/ Διάβασε εδώ απο το 2019 γράφονται ολοι στο ΤΕΕ 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Υπάρχει και ένα φόρουμ μηχανικών το michanikos.gr μπορείς να ρωτήσεις και εκεί. https://www.michanikos.gr/forums/topic/69261-μηχανικός-έργων-υποδομής/ (Το έκανε την ίδια ώρα που έγραφε και εδώ μάλλον, απλώς εκεί είναι Γιάννης1989). Επεξ/σία 26 Μαΐου 2023 από MauroPaltoudias
tzitzikas2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 41 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε https://www.michanikos.gr/forums/topic/69261-μηχανικός-έργων-υποδομής/ (Το έκανε την ίδια ώρα που έγραφε και εδώ μάλλον, απλώς εκεί είναι Γιάννης1989). Λολ? Τελευταία δεν είναι τόσο ενεργό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα