dionisis1925 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Γράφεις επικές βλακείες, συνελθε, το ενδεχόμενο να είναι εκεί τριγύρω κάποιος αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και να ειδοποιήσει για ενισχύσεις το σκέφτηκες? Την περίπτωση να καταγράψει κάμερα εσάς και το όχημα το σκέφτηκες? Παίξε grand theft auto που είναι ψεύτικο και άσε τις εξυπνάδες. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από dionisis1925 1
Skrobo Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 28 λεπτά πριν, jimis335 είπε Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις για τι αδικηματα μιλαμε? δεν γνωριζω απο τετοια πραγματα.. κ ο λογος που λεω ασφαλιτες και οχι σστυνομικους ειναι η στολη και η αντιποιηση. Το πρόβλημα δεν ειναι αν φοράς την στολή (γιατι αλλιώς θα έπιαναν και τους ηθοποιούς ή τα παιδία στα καρναβάλια) αλλα το αν λειτουργείς σαν αστυνόμος σε χώρο που μπορεί να σε περάσει κάποιος για πραγματικό. Ξες, οπως πχ το να συλλάβεις κάποιον.
militarist Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Έλα πες είσαι 15αρης και θες να ρίξει κοριτσάκι …… 1
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Καλά χαλαρώστε λίγο μερικοί. Άσχετα με το αν θα είναι αστείο ή όχι που εξαρτάται από το context και την υλοποίηση, το να βρεις μπελά επειδή δύο τύποι με πολιτικά σε πήραν να σε βάλουν στο αμάξι αγγίζει τα όρια ακραία μικρών πιθανοτήτων 2
militarist Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Εγώ λέω να βάλεις και υγρό πυρ στο σενάριο , θα γελάσουν περισσότεροι ….
dionisis1925 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Καλά χαλαρώστε λίγο μερικοί. Άσχετα με το αν θα είναι αστείο ή όχι που εξαρτάται από το context και την υλοποίηση, το να βρεις μπελά επειδή δύο τύποι με πολιτικά σε πήραν να σε βάλουν στο αμάξι αγγίζει τα όρια ακραία μικρών πιθανοτήτων Ναι έγινε, κάτσε πίσω από μια οθόνη εσύ να γράφεις χαλαρός τις εξυπνάδες σου και να πάρεις κανέναν στον λαιμό σου. Υ.Γ Καμία επαφή με την πραγματικότητα, δεν ζούμε στο 1960. 1
gorilas13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Άμα ψάχνεις κομπάρσους, είμαι μέσα. Σενάριο 10/10. Μπορούμε να το βιντεοσκοπήσουμε και να γίνει βάιραλ στο Τικ Τοκ.
Adon1s Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Φοβερή πρωτοτυπία μπερο, πως το σκέφτηκες.; oh wait Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από Adon1s 1
Skrobo Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 13 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Καλά χαλαρώστε λίγο μερικοί. Άσχετα με το αν θα είναι αστείο ή όχι που εξαρτάται από το context και την υλοποίηση, το να βρεις μπελά επειδή δύο τύποι με πολιτικά σε πήραν να σε βάλουν στο αμάξι αγγίζει τα όρια ακραία μικρών πιθανοτήτων Ειναι διαφορετικό το αν θα τον πιάσουν ή αν ασχοληθουν, και διαφορετικό το αν ειναι παράνομο. Αν πισω απο τους φιλους που του πουν "συλλαμβάνεσαι" και του περάσουν χειροπέδες υπάρχει ενας αστυνόμος, θα τους βάλουν μέσα. Ναι, μπορεί ο αστυνόμος να βαριέται να συμπληρώνει χαρτία και απλα να τους πει να κόψουν τις μαλακίες. Αυτο δεν το κάνει νόμιμο ομως.
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Ναι έγινε, κάτσε πίσω από μια οθόνη εσύ να γράφεις χαλαρός τις εξυπνάδες σου και να πάρεις κανέναν στον λαιμό σου. Υ.Γ Καμία επαφή με την πραγματικότητα, δεν ζούμε στο 1960. Εσύ που γνωρίζεις τόσο καλά την πραγματικότητα που οι άλλοι αγνοούμε θες να μας εξηγήσεις από που προκύπτει το μπλέξιμο και από ποια περιστατικά έχει δημιουργηθεί προηγούμενο? Ξέρω τι θα απαντήσεις αλλά πρέπει να γραφεί να το βλέπουν όλοι
dionisis1925 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Εσύ που γνωρίζεις τόσο καλά την πραγματικότητα που οι άλλοι αγνοούμε θες να μας εξηγήσεις από που προκύπτει το μπλέξιμο και από ποια περιστατικά έχει δημιουργηθεί προηγούμενο? Ξέρω τι θα απαντήσεις αλλά πρέπει να γραφεί να το βλέπουν όλοι Δεν ξέρω τι περιμένεις να γράψω και δεν πρόκειται να μπω σε λεπτομέρειες, απλώς οι εποχές πλέον είναι πιο ύπουλες, ο κόσμος έχει γίνει πιο πονηρός, το παραμικρό πλέον που γίνεται ειδικά με επιβολή νόμου ποτέ δεν ξέρεις πως θα καταλήξει. Τέλος πάντων ας κάνει ο καθένας ότι θέλει, δικιά του η ζωή. Αν θέλει ο TS να γίνει και ο σερίφης του διαστήματος δικό του θέμα . Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από dionisis1925
papp0us Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μη ξεχάσετε να βάλετε και διακριτικά της αστυνομίας, να τους δώσεις ψεύτικα όπλα, και ει δυνατον να φύγετε με αναμμένους φάρους περνώντας με κόκκινα, για να το κάνετε όσο πιο πιστευτό γίνεται. Μια φωτογραφία τη φάτσα του δικαστή θέλω μόνο μετά οταν θα του εξηγείτε.
argimeg Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Ρε εδώ στέλνουν νοσοκομεία και καθαρίζουν ανθρώπους και δεν τους πιάνει κανείς και θα πιάσουν τον άλλον που θα κάνει και μπαμ ότι είναι fake; Και εσύ ρε παληκάρι γιατί δεν το κάνεις αυτό το σκηνικό όταν θα είστε βόλτα με τον-την φίλη σου και θέλεις να το κάνεις μέσα σε cafe; Γιατί δεν το κάνεις ενώ θα αράζετε σπίτι σου, να χτυπήσει η πόρτα και να μπουκάρουν αυτοί και να σε πάρουν μέσα, και καλά. Σε ιδιωτικό χώρο δεν μπορεί να σου πει και κανείς τίποτα. 2
Adon1s Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, υπάρχει μια γνωστή σειρά βρετανικής παραγωγής που λεγεται Fake Cop, η οποία όχι μόνο δεν κόπηκε αλλά τράβηξε σε παρα πολλά επεισόδια. Και αυτή σειρά στηρίχτηκε σε δήθεν συλλήψεις από υποδυόμενος αστυνομικούς. Επομενως ας μην κινδυνολογούμε προκαταβολικά. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2023 από Adon1s
Προτεινόμενες αναρτήσεις