Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα! Θελω να κανω μια φαρσα και σκεφτομαι να την μοιραστω εδω αν υπαρχουν ιδεες για το πως μπορω να το οργανοσω η αν υπαρχπυν επισις και τολμηροι επιδοξοι ηθοποιοι να το οργανοσουμε παρεα γιατι κολλαω να το πω σε γνωστους μου. Το προτζεκτ εχει ως εξης. Σκαω μυτη σε take away cafe που δουλευει ενα ατομο που ξερω. Και στο καπακι σκανε πισω μου ασφαλητες και με μπουζουριαζουν. Στοχος η ανησυχια και η εκπληξη του αλλου για το τι μπορει να εκανα. Αυτο που μου λειπει ειναι 2 υποτειθεμενοι ασφαλητες και ενα αυτοκινητο να φερνει για ασφαλητικο. Χειροπεδες εχω! Περιοχη: Αθηνα

• Sad 2
Δημοσ.

Το να σε κυνηγάει το αφεντικό ότι του εδιωξες την πελατεία το σκέφτηκες; Ότι θα διώξει και φίλο σου ίσως; 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θα χαλασουμε τον κοσμο. Ενα γεια ειμαστε απο την ασφαλεια, xειροπεδες και εξω, ηρεμα κ ωραια. Αμαξι και δρομο. Και υποτειθεται οτι δεν εκανα κατι στο μαγαζι, με παρακολουθουσαν απο πριν. Δε σχετιζετε με το μαγαζι. Και δε θα ξερει κανεις οτι ειναι πλακα. Θελω να φαινεται αληθινο.

Επεξ/σία από jimis335
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jimis335 είπε

Δε θα χαλασουμε τον κοσμο. Ενα γεια ειμαστε απο την ασφαλεια, xειροπεδες και εξω, ηρεμα κ ωραια. Αμαξι και δρομο. Και υποτειθεται οτι δεν εκανα κατι στο μαγαζι, με παρακολουθουσαν απο πριν. Δε σχετιζετε με το μαγαζι. Και δε θα ξερει κανεις οτι ειναι πλακα. Θελω να φαινεται αληθινο.

Γκόμενα με τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν πέφτει παντως.

• Like 6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Στον τίτλο έγραψες κατά λάθος "πρωτότυπη"

Γιατι δεν εχω ξαναακουσει τετοια φαρσα

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα, αν σου έκαναν κάτι τέτοιο θα το έβρισκες "αστείο" και "πρωτότυπο";

Ρε πόσο βαρεμενοι είστε κάποιοι!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σε πάνε μέσα για πολλά αδικήματα αλλά δεν πειράζει μπορεί να βάλεις και λίγο μυαλό στην φυλακή. Έβαλα ενικό γιατί δεν νομίζω να σε ακολουθήσω άλλος λογικός , οποίος σε ακολουθήσει θα τα θέλει και ο δικός του πισινός οπότε και αυτός μέσα.

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, jimis335 είπε

Γιατι δεν εχω ξαναακουσει τετοια φαρσα

Ειμαι σίγουρος οτι δεν εχεις ακούσει και κάποιος να βαράει τους όρχεις του με σφύρι σαν φαρσα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimis335 είπε

Καλησπερα στην παρεα! Θελω να κανω μια φαρσα και σκεφτομαι να την μοιραστω εδω αν υπαρχουν ιδεες για το πως μπορω να το οργανοσω η αν υπαρχπυν επισις και τολμηροι επιδοξοι ηθοποιοι να το οργανοσουμε παρεα γιατι κολλαω να το πω σε γνωστους μου. Το προτζεκτ εχει ως εξης. Σκαω μυτη σε take away cafe που δουλευει ενα ατομο που ξερω. Και στο καπακι σκανε πισω μου ασφαλητες και με μπουζουριαζουν. Στοχος η ανησυχια και η εκπληξη του αλλου για το τι μπορει να εκανα. Αυτο που μου λειπει ειναι 2 υποτειθεμενοι ασφαλητες και ενα αυτοκινητο να φερνει για ασφαλητικο. Χειροπεδες εχω! Περιοχη: Αθηνα

Εντελώς fail, sorry....fail black and white GIF

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Θα σε πάνε μέσα για πολλά αδικήματα αλλά δεν πειράζει μπορεί να βάλεις και λίγο μυαλό στην φυλακή. Έβαλα ενικό γιατί δεν νομίζω να σε ακολουθήσω άλλος λογικός , οποίος σε ακολουθήσει θα τα θέλει και ο δικός του πισινός οπότε και αυτός μέσα.

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις για τι αδικηματα μιλαμε? δεν γνωριζω απο τετοια πραγματα.. κ ο λογος που λεω ασφαλιτες και οχι σστυνομικους ειναι η στολη και η αντιποιηση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jimis335 είπε

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις για τι αδικηματα μιλαμε? δεν γνωριζω απο τετοια πραγματα.. κ ο λογος που λεω ασφαλιτες και οχι σστυνομικους ειναι η στολη και η αντιποιηση.

Η υπηρεσία της ασφάλειας υπάγεται στην Αστυνομία, ή είσαι τρολλ ή το άλλο που δεν με παίρνει να σε χαρακτηρίσω γιατί θα φάω Μπαν και είναι κρίμα.

Δημοσ.

Κοίτα μόνο μην την πάθεις σαν τον Βουτσά στις θαλασσιές τις χάντρες και σου την πέσουν στα αλήθεια. Και μια συνάδελφος του φίλου σου που θα είναι στο κόλπο θα έρθει από πάνω σου να σου τραγουδάει στο μνήμα κείτεται νεκρός 

Δημοσ.

Το ξερω οτι υπαγεται στην αστυνομια αλλα τουλαχιστο δε χρησιμοποιεις τα συμβολα κ τη στολη κ δε δινεις στοχο. Επισις εφοσον πιστεψουν οτι ειναι οντως αστυνομια γιατι να ασχοληθει καποιος περεταιρω. Περασαν, πηραν καποιον κ φυγαν. Υπαρχει κινδινος να μπλεξω?

2 λεπτά πριν, gianniz_k είπε

Κοίτα μόνο μην την πάθεις σαν τον Βουτσά στις θαλασσιές τις χάντρες και σου την πέσουν στα αλήθεια. Και μια συνάδελφος του φίλου σου που θα είναι στο κόλπο θα έρθει από πάνω σου να σου τραγουδάει στο μνήμα κείτεται νεκρός 

Τι εννοεις να μου την πεσουν στα αληθεια?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...