jimis335 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Καλησπερα στην παρεα! Θελω να κανω μια φαρσα και σκεφτομαι να την μοιραστω εδω αν υπαρχουν ιδεες για το πως μπορω να το οργανοσω η αν υπαρχπυν επισις και τολμηροι επιδοξοι ηθοποιοι να το οργανοσουμε παρεα γιατι κολλαω να το πω σε γνωστους μου. Το προτζεκτ εχει ως εξης. Σκαω μυτη σε take away cafe που δουλευει ενα ατομο που ξερω. Και στο καπακι σκανε πισω μου ασφαλητες και με μπουζουριαζουν. Στοχος η ανησυχια και η εκπληξη του αλλου για το τι μπορει να εκανα. Αυτο που μου λειπει ειναι 2 υποτειθεμενοι ασφαλητες και ενα αυτοκινητο να φερνει για ασφαλητικο. Χειροπεδες εχω! Περιοχη: Αθηνα 2
Maurikycli Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Το να σε κυνηγάει το αφεντικό ότι του εδιωξες την πελατεία το σκέφτηκες; Ότι θα διώξει και φίλο σου ίσως; 5
jimis335 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Δε θα χαλασουμε τον κοσμο. Ενα γεια ειμαστε απο την ασφαλεια, xειροπεδες και εξω, ηρεμα κ ωραια. Αμαξι και δρομο. Και υποτειθεται οτι δεν εκανα κατι στο μαγαζι, με παρακολουθουσαν απο πριν. Δε σχετιζετε με το μαγαζι. Και δε θα ξερει κανεις οτι ειναι πλακα. Θελω να φαινεται αληθινο. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από jimis335
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, jimis335 είπε Δε θα χαλασουμε τον κοσμο. Ενα γεια ειμαστε απο την ασφαλεια, xειροπεδες και εξω, ηρεμα κ ωραια. Αμαξι και δρομο. Και υποτειθεται οτι δεν εκανα κατι στο μαγαζι, με παρακολουθουσαν απο πριν. Δε σχετιζετε με το μαγαζι. Και δε θα ξερει κανεις οτι ειναι πλακα. Θελω να φαινεται αληθινο. Γκόμενα με τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν πέφτει παντως. 6
jimis335 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Στον τίτλο έγραψες κατά λάθος "πρωτότυπη" Γιατι δεν εχω ξαναακουσει τετοια φαρσα
SB_1957 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Σοβαρά τώρα, αν σου έκαναν κάτι τέτοιο θα το έβρισκες "αστείο" και "πρωτότυπο"; Ρε πόσο βαρεμενοι είστε κάποιοι! 3
dionisis1925 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Θα σε πάνε μέσα για πολλά αδικήματα αλλά δεν πειράζει μπορεί να βάλεις και λίγο μυαλό στην φυλακή. Έβαλα ενικό γιατί δεν νομίζω να σε ακολουθήσω άλλος λογικός , οποίος σε ακολουθήσει θα τα θέλει και ο δικός του πισινός οπότε και αυτός μέσα. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από dionisis1925
Skrobo Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 45 λεπτά πριν, jimis335 είπε Γιατι δεν εχω ξαναακουσει τετοια φαρσα Ειμαι σίγουρος οτι δεν εχεις ακούσει και κάποιος να βαράει τους όρχεις του με σφύρι σαν φαρσα.
tzitzikas2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, jimis335 είπε Καλησπερα στην παρεα! Θελω να κανω μια φαρσα και σκεφτομαι να την μοιραστω εδω αν υπαρχουν ιδεες για το πως μπορω να το οργανοσω η αν υπαρχπυν επισις και τολμηροι επιδοξοι ηθοποιοι να το οργανοσουμε παρεα γιατι κολλαω να το πω σε γνωστους μου. Το προτζεκτ εχει ως εξης. Σκαω μυτη σε take away cafe που δουλευει ενα ατομο που ξερω. Και στο καπακι σκανε πισω μου ασφαλητες και με μπουζουριαζουν. Στοχος η ανησυχια και η εκπληξη του αλλου για το τι μπορει να εκανα. Αυτο που μου λειπει ειναι 2 υποτειθεμενοι ασφαλητες και ενα αυτοκινητο να φερνει για ασφαλητικο. Χειροπεδες εχω! Περιοχη: Αθηνα Εντελώς fail, sorry.... 1
jimis335 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Θα σε πάνε μέσα για πολλά αδικήματα αλλά δεν πειράζει μπορεί να βάλεις και λίγο μυαλό στην φυλακή. Έβαλα ενικό γιατί δεν νομίζω να σε ακολουθήσω άλλος λογικός , οποίος σε ακολουθήσει θα τα θέλει και ο δικός του πισινός οπότε και αυτός μέσα. Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις για τι αδικηματα μιλαμε? δεν γνωριζω απο τετοια πραγματα.. κ ο λογος που λεω ασφαλιτες και οχι σστυνομικους ειναι η στολη και η αντιποιηση.
dionisis1925 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, jimis335 είπε Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις για τι αδικηματα μιλαμε? δεν γνωριζω απο τετοια πραγματα.. κ ο λογος που λεω ασφαλιτες και οχι σστυνομικους ειναι η στολη και η αντιποιηση. Η υπηρεσία της ασφάλειας υπάγεται στην Αστυνομία, ή είσαι τρολλ ή το άλλο που δεν με παίρνει να σε χαρακτηρίσω γιατί θα φάω Μπαν και είναι κρίμα.
gianniz_k Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Κοίτα μόνο μην την πάθεις σαν τον Βουτσά στις θαλασσιές τις χάντρες και σου την πέσουν στα αλήθεια. Και μια συνάδελφος του φίλου σου που θα είναι στο κόλπο θα έρθει από πάνω σου να σου τραγουδάει στο μνήμα κείτεται νεκρός
jimis335 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Το ξερω οτι υπαγεται στην αστυνομια αλλα τουλαχιστο δε χρησιμοποιεις τα συμβολα κ τη στολη κ δε δινεις στοχο. Επισις εφοσον πιστεψουν οτι ειναι οντως αστυνομια γιατι να ασχοληθει καποιος περεταιρω. Περασαν, πηραν καποιον κ φυγαν. Υπαρχει κινδινος να μπλεξω? 2 λεπτά πριν, gianniz_k είπε Κοίτα μόνο μην την πάθεις σαν τον Βουτσά στις θαλασσιές τις χάντρες και σου την πέσουν στα αλήθεια. Και μια συνάδελφος του φίλου σου που θα είναι στο κόλπο θα έρθει από πάνω σου να σου τραγουδάει στο μνήμα κείτεται νεκρός Τι εννοεις να μου την πεσουν στα αληθεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις