Basilhs23___ Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 24 λεπτά πριν, sdancer75 είπε Εγώ του είπα κάτι άλλο, αν δεν μπορεί να το πληρώσει ας το αφήσει και ας του το πάρουν οι τράπεζες να ησυχάσει από τους όλους τους πολιτικούς και τραπεζικούς νταβατζήδες να βρει τη ησυχία του. Ας τα πάρουν τα τούβλα να τα κάνουν κορνίζες και τα παιδιά του να φύγουν από την Ελλάδα να βρουν προκοπή. Δεν αξίζει με τίποτα αυτός ο αγώνας επιβίωσης Μάλιστα. Του είπες αν θα βρει να νοικιάσει; Ξέρεις πόσο δύσκολο να βγει το σπίτι και να πουληθεί αν δεν είναι φιλέτο; Απλά θα βγαίνει σε άγονους πλειστηριασμους και το χρέος θα μαζεύεται εκεί. Ρώτησες τον ίδιο ή τα παιδιά του αν θέλουν κι αν μπορούν να φύγουν έξω; Αν γουστάρουν να φορτωθούν τα δικά του χρέη η αν έχουν την λύση στο τσεπάκι τους να την κάνουν για έξω και να έχουν μια ευτυχισμένη ζωή; Γενικά, προσέξτε τι λέτε στον άλλον διότι μάλλον ο άλλος είναι αφελής και μπορεί να τον πάρετε στον λαιμό σας.
Nabuko Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, valadsk είπε μου αρέσει που κάθεσαι καi εξηγείς στο insomnia αν δεν πληρώνεις πριν καν βεβαιωθεί ο ένφια, πριν καν βγει εκκαθαριστικό εφορίας, είσαι χαραμοφάης και τζαμπατζής. Ακόμη δεν το έχεις μάθει? Αυτά που γράφεις όμως δεν έχουν σχέση με το θέμα 11 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Να φροντίσει να έχει δηλωμένο τον λογαριασμό του στους ακατασχετους λογαριασμούς. Θα του κατασχεται ένα ποσόν και πάνω ότι και να εισπράττει θα φεύγουν για την εφορία. Δεν κάνει κακό να διαβάζεις που και που το αρχικό μήνυμα του νηματοθέτη και μετά να σχολιάζεις 3
mechpanos Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Άκου. Μέχρι τα 1200€ το μήνα είναι ακατάσχετο, από εκεί και πάνω τα τσακώνει η εφορία με τη μία. Οπότε η λύση για τον φίλο αν την δεχθεί ο εργοδότης είναι να παίρνει μέρος του μισθού με επιταγή και να πηγαίνει να την εισπράττει στο γκισέ. Ο εργοδότης καλύπτεται γιατί η επιταγή θεωρείται τραπεζικός τρόπος πληρωμής. Δεν τον υποχρεώνει όμως κανείς να το κάνει, και να το κάνει και κάθε μήνα!!! Το ξέρω γιατί έχω εργαζόμενους με τέτοιο θέμα, που όταν είναι να μπει κάποιο επίδομα, δώρο κλπ και είναι να ξεπεράσουν το όριο του ακατάσχετου, το λογιστήριο είναι ενημερωμένο και τους δίνει επιταγή! 5
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 16 λεπτά πριν, mechpanos είπε Άκου. Μέχρι τα 1200€ το μήνα είναι ακατάσχετο, από εκεί και πάνω τα τσακώνει η εφορία με τη μία. Οπότε η λύση για τον φίλο αν την δεχθεί ο εργοδότης είναι να παίρνει μέρος του μισθού με επιταγή και να πηγαίνει να την εισπράττει στο γκισέ. Ο εργοδότης καλύπτεται γιατί η επιταγή θεωρείται τραπεζικός τρόπος πληρωμής. Δεν τον υποχρεώνει όμως κανείς να το κάνει, και να το κάνει και κάθε μήνα!!! Το ξέρω γιατί έχω εργαζόμενους με τέτοιο θέμα, που όταν είναι να μπει κάποιο επίδομα, δώρο κλπ και είναι να ξεπεράσουν το όριο του ακατάσχετου, το λογιστήριο είναι ενημερωμένο και τους δίνει επιταγή! Ευχαριστώ, θα του τα μεταφέρω και ας κάνει ότι τον φωτίσει ο Θεός, από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί και εγώ δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο. Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα και μακάρι να μπορούσε ο άνθρωπος...
andreaspA Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, kostasbm είπε είπαμε να είμαστε σοβαροί και να μη λέμε ότι θελουμε..... το ΕΝΦΙΑ έφταιξε των 250 ευρώ το έτος......ήτοι 70 λεπτά τη μέρα......η ότι πήγε και δεσμεύτηκε για 20-25 χρόνια ????....35 χρόνια έχω δει παρά πολλά εργαζόμενος στο χωρο ... Σιγα που θα ειμαστε σοβαροι. Ανατολικο ζητημα εχει γινει ο ΕΝΦΙΑ που ειναι 10μερες ενοικιο του σπιτιου.
SabotazNic Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, sdancer75 είπε από ΕΝΦΙΑ και μόνο είναι τίποτα άλλο Ας πουλησει καποιο απο τα ακινητα να ξεχρεωσει το ΕΝΦΙΑ των υπολοιπων. 50 ευρω 2 ώρες πριν, sdancer75 είπε Ναι μου είπε ότι έχει 1/3 σχεδόν τόκους αλλά και 400-500€ να είναι ο ΕΝΦΙΑ όταν σου μένουν καθαρά 800-900€ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να τα πληρώσει, εκτός και αν σταματήσουμε να τρώμε κιόλας Σορι κιολας, αλλα με 500 ευρω ΕΝΦΙΑ και τις 10 δοσεις που εχει ετσι και αλλιως το συστημα, ειναι μολις 50 ευρω/μηνα. Αυτο καναμε μεχρι περυσι, φετος εφαπαξ για να μην χανουμε χρονο στο ebanking 1 ώρα πριν, sdancer75 είπε Δεν ξέρω αν η συμβουλή μου ήταν σωστή, αλλά νταβατζήδες ΔΕΝ έβαλε μόνος του διότι όταν πήρε το σπίτι δεν υπήρχε ΕΝΦΙΑ και ήταν μια χαρά νοικοκύρης. https://www.taxheaven.gr/news/30742/upd-poies-xwres-ths-ee-exoyn-enfia-poies-exoyn-kai-foro-perioysias Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από SabotazNic
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 21 hours ago, sdancer75 said: Ε φαντάζομαι ότι αυτό το ξέρει ήδη, άλλο είναι το ζητούμενο εδώ. μπορει να το ξερει αλλα να μην το εχει συνειδητοποιησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις