Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την καταβολή μισθού στην τράπεζα ενός φίλου, η εφορία του παρακρατεί το 50% πάνω από τα 1000€ όπως μου είπε. Παρατήρησε όμως ότι ορισμένες φορές η παρακράτηση γίνεται την ίδια στιγμή με την καταβολή του μισθού και άλλες φορές μετά από 1-2 ημέρες. 

Ερώτηση,

1)  υπάρχει νόμος που να προβλέπει τη δέσμευση μετα από 1 εργάσιμη ημέρα όπως στα τραπεζικά δάνεια ώστε να προλαβαίνει να τα βγάλει;

2)υπάρχει τρόπος καθυστέρησης της παρακράτησης με κάποιο τρόπο πχ αλλαγή λογαριασμού, αλλαγή σε μη συστημική τράπεζα, ή κάτι άλλο ώστε και πάλι να προλαβαίνει να τα βγάλει;

Επεξ/σία από sdancer75
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Να πληρωσει τις υποχρεωσεις του πες του φιλου. Εστω να κανει μια προσπαθεια, γιατι βαρεθηκα να τις πληρώνω εγώ.

Δεν υπαρχει τροπος φυσικα. Και το διημερο bug ειναι. Κανονικα επρεπε στο δευτερολεπτο.

• Like 5
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

διακανονισμο με την εφορια

εκτος αν ανηκει στην κατηγορια βαραω πιστολι

Ε φαντάζομαι ότι αυτό το ξέρει ήδη, άλλο είναι το ζητούμενο εδώ.

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Να πληρωσει τις υποχρεωσεις του πες του φιλου. Εστω να κανει μια προσπαθεια, γιατι βαρεθηκα να τις πληρώνω εγώ.

Δεν υπαρχει τροπος φυσικα. Και το διημερο bug ειναι. Κανονικα επρεπε στο δευτερολεπτο.

Προφανώς και δεν μπορεί δεν είναι απατεώνας, από ΕΝΦΙΑ και μόνο είναι τίποτα άλλο, το ξέρω προσωπικά 

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tritonas00 είπε

Να πληρωσει.

Αναφορά σε κείμενο

Δεν του πέρασε από το μυαλό, πολύ καλή πρόταση. Παρακαλώ διαβάστε τις απαντήσεις παραπάνω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, sdancer75 είπε

Προφανώς και δεν μπορεί δεν είναι απατεώνας, από ΕΝΦΙΑ και μόνο είναι τίποτα άλλο, το ξέρω προσωπικά 

Το "δεν μπορω" θέλει πολυ συζήτηση. Δεν ξερω τι περιμενουν τετοιοι ανθρωποι. Δεν προκειται ΠΟΤΕ να τα γλυτωσουν. Θα τα πληρωσουν. Και οσο περναει ο καιρος, τοσο περισσοτερα θα πληρώσει. Εκτος και αν περιμενει να πιασει το joker για να το πληρώσει.

οσο αφορα το ερωτημα σου επακριβως, δεν υπαρχει τροπος και δεν πρεπει να υπάρχει τρόπος.

Επεξ/σία από andreaspA
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreaspA είπε

Το "δεν μπορω" θέλει πολυ συζήτηση. Δεν ξερω τι περιμενουν τετοιοι ανθρωποι. Δεν προκειται ΠΟΤΕ να τα γλυτωσουν. Θα τα πληρωσουν. Και οσο περναει ο καιρος, τοσο περισσοτερα θα πληρώσει. Εκτος και αν περιμενει να πιασει το joker για να το πληρώσει.

Τι να περιμένουν ρε φίλε, δύο δουλειές κάνει ο άνθρωπος να μεγαλώσει τρία παιδιά και μαζεύτηκε το νταβατζιλίκι του ΕΝΦΙΑ για να ξεπληρωθούν τα φαγωμένα των κομμάτων. Τον χρέωσαν από το πουθενά και ρίχνουμε την ευθύνη στους πολίτες; Έλεος

Εδώ ρωτάω μήπως του βρω κάποια λύση, όλα τα άλλα είναι θεωρία αφού εν ολίγοις αδυνατεί να πληρώσει διότι δεν θα έχει να ζήσει.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, sdancer75 είπε

η εφορία του παρακρατεί το 50% πάνω από τα 1000€ όπως μου είπε.

Δηλαδή αν βγάζει 2000 το μήνα του κρατάει τα 500 και πρέπει να τη βγάλει με 1500 μόνο? Πόσο είναι αυτός ο ΕΝΦΙΑ δηλαδή και δεν μπορεί να πληρώσει? Πόσα σπίτια έχει?

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Δηλαδή αν βγάζει 2000 το μήνα του κρατάει τα 500 και πρέπει να τη βγάλει με 1500 μόνο? Πόσο είναι αυτός ο ΕΝΦΙΑ δηλαδή και δεν μπορεί να πληρώσει? Πόσα σπίτια έχει?

1 σπίτι έχει με δάνειο και λαμβάνει 1200€ που πρέπει να πληρώσει και 300€ δάνειο. Το ενφια μαζεύτηκε από τα τελευταία χρόνια δεν ξέρω πόσα, δεν μου είπε, αλλά όσο και να ήταν, με τρία παιδιά τι να πληρώσει; Δάνεια; Έξοδα; Μείωση μισθού; Σημειώνω ότι ήταν τυπικότατος σε όλες του τις υποχρεώσεις 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sdancer75 είπε

και λαμβάνει 1200€

Άρα του κρατάνε 100 ευρώ κάθε μήνα και του μένουν 1100

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Άρα του κρατάνε 100 ευρώ κάθε μήνα και του μένουν 1100

Ναι προφανώς τόσο περίπου μου είπε, περίπου στο κατοστάρικο αλλά για μια τέτοια περίπτωση ακόμη και αυτά είναι σημαντικά για να συνεχίσει να πληρώνει δάνεια κτλ

Επεξ/σία από sdancer75
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sdancer75 είπε

1 σπίτι έχει με δάνειο και λαμβάνει 1200€ που πρέπει να πληρώσει και 300€ δάνειο. Το ενφια μαζεύτηκε από τα τελευταία χρόνια δεν ξέρω πόσα, δεν μου είπε, αλλά όσο και να ήταν, με τρία παιδιά τι να πληρώσει; Δάνεια; Έξοδα; Μείωση μισθού; Σημειώνω ότι ήταν τυπικότατος σε όλες του τις υποχρεώσεις 

μου αρέσει που κάθεσαι καi εξηγείς

στο insomnia αν δεν πληρώνεις πριν καν βεβαιωθεί ο ένφια, πριν καν βγει εκκαθαριστικό εφορίας, είσαι χαραμοφάης και τζαμπατζής. Ακόμη δεν το έχεις μάθει?

• Like 13
  • Confused 2
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...