Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαμέρισμα που ενοικιάζεται ευρίσκεται 800 μέτρα από σταθμό μετρο. Μπορω να γράψω στην αγγελία ότι είναι πλησίον του σταθμού?

Δημοσ.

Γράψε απλά την απόσταση (800μ) και άσε τον καθένα να κρίνει μόνος του αν είναι κοντά ή όχι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και δεν το έγραφες εξαρχής τι έψαχνες αλλά άρχισες τα "φιλοσοφικά" τι είναι κοντά, μακριά, κλπ στο άλλο νήμα; :D

Πέρα όμως από αυτό, όπως ειπώθηκε, γράψε απόσταση και είσαι κομπλέ. Αν γράψεις "κοντά" είναι θέμα ερμηνείας. Εμένα προσωπικά δεν θα με χάλαγε, ούτε θα το θεωρούσα "μακριά" αλλά είμαι και τύπος που γουστάρει το περπάτημα. Κάποιος άλλος (πολλοί βασικά) που χαλιέται στα 2 τετράγωνα περπάτημα, θα σε κράξει

Οπότε νουμεράκι και είσαι οκ (καταλαβαίνω ότι το "πλησίον" είναι πιασάρικο αλλά με το 800άρι δεν έχεις κανένα να σε ζαλίζει)

ΥΓ Υπάρχει πάντα το ρίσκο κάποιος που θα διαβάσει την αγγελία να θεωρήσει ότι το "800μ" είναι ωραιοποίηση και μπορεί η πραγματικότητα να είναι 4ψήφιο νούμερο, αλλά σε κάποιον που πραγματικά ενδιαφέρεται θα δώσεις διεύθυνση οπότε θα ξέρει

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Και δεν το έγραφες εξαρχής τι έψαχνες αλλά άρχισες τα "φιλοσοφικά" τι είναι κοντά, μακριά, κλπ στο άλλο νήμα; :D

Πέρα όμως από αυτό, όπως ειπώθηκε, γράψε απόσταση και είσαι κομπλέ. Αν γράψεις "κοντά" είναι θέμα ερμηνείας. Εμένα προσωπικά δεν θα με χάλαγε, ούτε θα το θεωρούσα "μακριά" αλλά είμαι και τύπος που γουστάρει το περπάτημα. Κάποιος άλλος (πολλοί βασικά) που χαλιέται στα 2 τετράγωνα περπάτημα, θα σε κράξει

Οπότε νουμεράκι και είσαι οκ (καταλαβαίνω ότι το "πλησίον" είναι πιασάρικο αλλά με το 800άρι δεν έχεις κανένα να σε ζαλίζει)

ΥΓ Υπάρχει πάντα το ρίσκο κάποιος που θα διαβάσει την αγγελία να θεωρήσει ότι το "800μ" είναι ωραιοποίηση και μπορεί η πραγματικότητα να είναι 4ψήφιο νούμερο, αλλά σε κάποιον που πραγματικά ενδιαφέρεται θα δώσεις διεύθυνση οπότε θα ξέρει

Αν κρίνω που το 90% χρησιμοποιεί τις κυλιόμενες σκάλες στο μετρο και που  κυκλοφορούν πάρα πολλοί νέοι με ηλεκτρικα πατινια,  γιατι βαριούνται να βαδίσουν, μάλλον απο ότι καταλαβαίνω απόσταση 0-200 μετρα είναι δίπλα (ενα μέσο οικοδομ τετραγ εχει μηκος  περίπου 70 μετρα) ,απόσταση 200-600 μέτρα είναι κοντά (περίπου 6-7 λεπτα χρόνος μεταβάσεως ). Πάνω από 600 μετρα είναι μακρυά

Επεξ/σία από EVMENHS
  • Like 2
Δημοσ.

Ειναι κανα τεταρτο μαξ περπατημα. Αν το βαλεις σε καλη τιμη νομιζω οτι ειναι θετικο. Μαζι με την αγγελια του σπιτιου βαλε και δωρο ενα φιλοσοφικο βιβλιο και ολα καλα! 😁

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, txcellas είπε

Ειναι κανα τεταρτο μαξ περπατημα. Αν το βαλεις σε καλη τιμη νομιζω οτι ειναι θετικο. Μαζι με την αγγελια του σπιτιου βαλε και δωρο ενα φιλοσοφικο βιβλιο και ολα καλα! 😁

να έχει να διαβάζει για τον δρομο μεχρι τον σταθμό!  χαχαχα καλό !!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γράψε απλά 800μ από σταθμό μετρό και είσαι ξηγημένος.

Εδώ άλλοι γράφουν πλησιόν μελλοντικής στάσης μετρό!

Λες και παίζει κάποιον ρόλο που μετά από 10 χρόνια θα γίνει στάση εκεί για τον ενοικιαστή...

Εκτός αν είναι υπαινιγμός οτι θα φάει τα έργα στη μάπα!

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε καμία περίπτωση δεν είσαι ούτε κοντά ούτε δίπλα στο μετρο.

Φίλος μένει 600 μέτρα από το μετρο, και γι'αυτό πάντα προτιμάει το λεωφορείο που είναι δίπλα στο σπίτι του στα 70 μέτρα η στάση.

Επεξ/σία από Allan-Wake
Δημοσ.

ας μην είναι το σημείο ενδιαφεροντος κάποιος σταθμός μετρο ας είναι κατι αλλο... Βασικα να πουμε, το ερωτημα μου ειναι , ο συγχρονος ανθρωπος της πολης  οταν ειναι να μεταβει στην εργασία του και χρειαστεί να βαδίσει, πόσο είναι το διπλα , το κοντα ή το μακρυα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να πας πεζός στην εργασία σου δίπλα είναι έως 5 λεπτά, κοντά είναι 10 και μακριά 20. 

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.

Όχι είναι βλακεια να το γράψεις πλησίον σε οτιδήποτε για 800 μέτρα. Τόσο απέχει η Ομόνοια από εμένα που μένω κοντά στην πλατεία Εξαρχείων και θέλω 10-15 λεπτά περπάτημα για να φτάσω.

Δημοσ.

Περπατάω πολύ και μου αρέσει να περπατάω καθημερινά όσο μπορώ. Αλλά 800μ , όχι, δεν το θεωρώ κοντά (άλλο που εγώ θα το έκανα με τα πόδια ευχαρίστως)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...