Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα θυμάμαι σαν χτες, τον ενός έτους ΗΡ εκτυπωτή μου, να φεύγει από το παράθυρο μετά από άπειρες προσπάθειες σύνδεσης με τον υπολογιστή μου…  Ωραίες μέρες, τις αναπολώ…

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά παιδιά - κι εν μέρει συμφωνώ μαζί σας - αλλά την ευκολία που παρέχουν οι ΗΡ με τα πρωτόκολλα επικοινωνίας που υποστηρίζουν δε τα έχω βρει σε άλλη μάρκα. 

Προσωπικά χρησιμοποιώ κατά κόρον επί καθημερινής βάσης τη δυνατότητα εκτύπωσης μέσω AirPlay από το iPhone / iPad / Mac mini μου.

• Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, forgotten είπε

Brother και εισαι χαρουμενος :)

Πράγματι, έχω τον Brother HL-L2350DW από το Μάρτιο του '20 και έχω ησυχάσει. Αναγνωρίζει  τόνερ άλλων κατασκευαστών και δουλεύει απροβληματιστα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, forgotten είπε

Brother και εισαι χαρουμενος :)

Ακριβώς, έχω Brother και στο γραφείο και στο σπίτι (Laser), ουδέποτε είχα πρόβλημα με μη γνήσια toner ούτε στην ποιότητα των εκτυπώσεων, ούτε να μην τα αναγνωρίζει. Σε αντίθεση με Epson που είχα παλιότερα που όλο και κάποιο πρόβλημα έβγαζε και σε αντίθεση με τα HP που δεν θέλω να τα βλέπω. Έχω αυτήν την στιγμή ένα πολυμηχάνημα HP το οποίο δέχεται μόνο γνήσια μελάνια και το χρησιμοποιώ μόνο για καμία έγχρωμη φωτοτυπία ή κανένα σκανάρισμα κάποιου χοντρού εντύπου, (για τα υπόλοιπα έχω ένα χειρός που βολεύει εξαιρετικά) και κάνω που και κάποια  απλή εκτύπωση να μην ξεραίνονται τα μελάνια. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Γνωστός αγόρασε επαγγελματικό δικτυακό HP για το κατάστημά του (δεν θυμάμαι μοντέλο, πάει γύρω στην πενταετία). Με το που τον συνέδεα στο δίκτυο πάγωνε! Τελικά μου'κοψε και έψαξα για firmware updates, οπότε και έστρωσε. Μιλάμε για Quality Control, όχι αστεία!

Δημοσ.

Που φόρτωσαν με το έτσι θέλω στη δουλειά έναν 8022. το πόσο έχω βλάστημισει δεν περιγράφεται .

μπλε οθόνες,  αποδέσμευση από το δίκτυο, παγωμένος, να μην συνδέεται, όποτε θυμάται να κάνει τα δικά του. κάθε επόμενο μοντέλο της Packard απλά χειρότερο από το προηγούμενο. Όσον αφορά την μπλε οθόνη από τα νεύρα δεν έχω προσέξει καν τι σφάλμα γράφει επάνω. Απλά Τον βγάζω από την πρίζα και Φτου και από την αρχή…..

είναι αμέτρητες οι φορές που θέλω να τον πετάξω από τη βεράντα .

Όσον αφορά δε τα αναλώσιμα να πηγαίνεις να αγοράζεις από κατάστημα γνήσιο και να μην το βλέπει και αυτό καθόλου. κάποια στιγμή εφόσον περπάτησε το μοντέλο στην αγορά Διορθώθηκε αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Μαντέψτε ποιους εκτυπωτές έχουμε στο γραφείο.

Έχουμε κυριολεκτικά μερικές εκατοντάδες απο τα affected μοντέλα. 

image.png.71ea62c02655c9522fb055172b8c3856.png

Τα update τα κάνει push χωρίς action απο εμάς. Περιμένω να αρχίσουν τα τηλέφωνα. Ήδη με πήρε ένας. 

Μεγαλύτερα σκουπίδια απο τους HP εκτυπωτές δεν υπάρχουν. 

• Like 1
  • Sad 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, filip123go είπε

Έχω εδώ και 10 χρόνια έναν εκτυπωτή Samsung, laser ασπρόμαυρο. Τον είχα πάρει θυμάμαι 50 ευρώ προσφορά από το eShop. 

Σαν φοιτητής, παίζει να εκτυπωνα και 500 σελίδες τη βδομάδα (κλασικά τελευταίο βράδυ έψαχναν ποιος έχει εκτυπωτή) . 

Πλέον βγαίνει μια φορά το εξάμηνο από το ράφι για να εκτυπώσω την ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Ε, αυτόν το εκτυπωτή, είτε κουμπωνα το USB σε windows, είτε σε Mac, είτε σε Linux, με το που παρούσα print, εκτυπωνε ΠΑΝΤΑ!

Meanwhile, ο πατέρας μου στο ίδιο διάστημα έχει αλλάξει 3 "επαγγελματικούς" HP εκτυπωτές. Στα 3 χρόνια just, χαλούσαν .

Σε εκτυπωτές laser η Brother είναι αποκλειστικός μονόδρομος, η πιο φιλελεύθερη εταιρία για συμβατικά τόνερ ή ξαναγέμισμα των αυθεντικών με χύμα τόνερ.

Σε inkjet μόνο epson inktank, καθαρά γιατί τα αυθεντικά μπουκαλάκια της epson είναι τέρμα πάμφθηνα και κρατάνε για χιλιάδες εκτυπώσεις. Δεν έχεις καν λόγο να βάλεις συμβατό γιατί θα κερδίσεις ψίχουλα και παίζεις με την ποιότητα εκτύπωσης και την πιθανότητα βουλώματος των κεφαλών.

Η ΗΡ ήταν η πρώτη παγκοσμίως εταιρία που έκανε εκτυπωτές ψεκασμού μελάνης πριν δεκαετίες γι' αυτό και ήταν το πρώτο όνομα στην αγορά, έκανε τεράστια innovations αλλά κάπου χάθηκε στην ανάγκη για σκέτο κέρδος. Ήταν μάλιστα αυτή που εφηύρε το μοντέλο "πουλάω τον εκτυπωτή στο κόστος ή με χάσιμο ώστε να βγάλω λεφτά από τα μελάνια".

Η επιμονή του κόσμου να γεμίζει με σύριγγες τους ανάγκασε όλους να βγάλουν και εκτυπωτές δοχείων μελάνης, αλλά και πάλι το κάνουν κυρίως σε οικιακούς εκτυπωτές, σε καλούς και επαγγελματικούς σπάνια.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1
Δημοσ.

...στην εργασία (όγκος εργασιών: περίπου 6-8 κουτιά με δεσμίδες Α4 /μήνα)... ξεκινήσαμε με μία ντουζίνα HP laserjet.... σταδιακά τους αντικατέστησαν με αντίστοιχες συσκευές της Samsung (οι οποίοι είχαν σχεδόν την ίδια άθλια συμπεριφορά με τους HP)....που κ αυτοί άντεξαν λιγότερο του αναμενόμενου... τώρα τελευταία έγινε αντικατάσταση με αντίστοιχους της Lexmark (πραγματικά, με το δικτυακό σετάρισμα κ τις PDF εκτυπώσεις έχουν σοβαρά θέματα κ αυτοί). Στο σπίτι, o brother στην WiFi λειτουργία δουλεύει οπότε κ αν το θυμηθεί, ενώ ο προηγούμενος Canon... ήταν ένας πραγματικά εύθραυστος εκτυπωτής κ σίγουρα δεν είμαι βάρβαρος στις κινήσεις μου όταν προσπαθώ να αλλάξω toner ή να φορτώσω το tray με φρέσκο χαρτί..... Kyocera δεν έχει τύχει να δοκιμάσω ακόμα..... τελικά υπάρχει αξιόπιστος εκτυπωτής που να κάνει σωστά αυτά που υποστηρίζει ότι κάνει??!??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TechnoState είπε

...στην εργασία (όγκος εργασιών: περίπου 6-8 κουτιά με δεσμίδες Α4 /μήνα)... ξεκινήσαμε με μία ντουζίνα HP laserjet.... σταδιακά τους αντικατέστησαν με αντίστοιχες συσκευές της Samsung (οι οποίοι είχαν σχεδόν την ίδια άθλια συμπεριφορά με τους HP)....που κ αυτοί άντεξαν λιγότερο του αναμενόμενου... τώρα τελευταία έγινε αντικατάσταση με αντίστοιχους της Lexmark (πραγματικά, με το δικτυακό σετάρισμα κ τις PDF εκτυπώσεις έχουν σοβαρά θέματα κ αυτοί). Στο σπίτι, o brother στην WiFi λειτουργία δουλεύει οπότε κ αν το θυμηθεί, ενώ ο προηγούμενος Canon... ήταν ένας πραγματικά εύθραυστος εκτυπωτής κ σίγουρα δεν είμαι βάρβαρος στις κινήσεις μου όταν προσπαθώ να αλλάξω toner ή να φορτώσω το tray με φρέσκο χαρτί..... Kyocera δεν έχει τύχει να δοκιμάσω ακόμα..... τελικά υπάρχει αξιόπιστος εκτυπωτής που να κάνει σωστά αυτά που υποστηρίζει ότι κάνει??!??

xerox και oki

21 ώρες πριν, Gk2016 είπε

Κι έτσι ξαναθυμηθήκαμε την περίπτωση που έκαναν τσακωτή την ΗΡ από το ευρωκοινοβούλιο διότι μέσα στα τροφοδοτικά της είχε ένα ... περίεργο τσιπάκι. Τσιπάκι, που μόλις τελείωνε η περίοδος της εγγύησης του εκτυπωτή -"συμπτωματικά"- το τροφοδοτικό και ο εκτυπωτής καίγονταν. 

Όταν έφαγε μια ζόρικη "καμπάνα", χάθηκαν τα chip του είδους και έπαψαν οι εκτυπωτές της να καίγονται (μετά την πάροδο των 2 και κάτι, μηνών).

urban legend?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως τους συμφέρει να πληρώνουν πρόστιμα και αποζημιώσεις όταν δίνουν 150$ ανά πελάτη που τους έκανε μήνυση. Διότι έχει δώσει μόνο 1,5 εκατομμύρια μέχρι τώρα, σιγά τα λεφτά. Το τι βγάζουν από την κλεψιά με τα μελάνια ούτε αυτοί ξέρουν.

https://www.bleepingcomputer.com/news/hardware/hp-will-pay-customers-for-blocking-non-hp-ink-cartridges-in-eu/

Επεξ/σία από Diavolos666
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, tzotzo είπε

urban legend?

0,60 € ανά σχόλιο υπέρ της Hp ή απλά ήθελες να πεις μια ακόμη μαλακία ;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Gk2016 είπε
14 ώρες πριν, Gk2016 είπε

0,60 € ανά σχόλιο υπέρ της Hp ή απλά ήθελες να πεις μια ακόμη μαλακία ;

αντι να το παιζεις εξυπνος μπορεις να βαλεις το λινκ, τσιπακι στο τροφοδοτικο που καιει το τροφοδοτικο και τον εκτυπωτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...