Προς το περιεχόμενο

Κάρτες γραφικών για 1440p - 2k (βοήθεια)

PanagiotisKarab

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται . Κοιταζω reviews για κάρτες όπως είναι 3060 ti και rx 6700 xt και συγκρίνουν τα παιχνίδια σε 1080p 1440p και 2k και βλέποντας τα fps σκέφτομαι ότι κάνουν για όλες τις παραπάνω αναλύσεις και μετά βλέπω να λένε στο insomnia ξέρω γω σε review "καλή η rx6800xt θα παίζει και 1440p" . Τι φάση , τι χρειάζομαι για να παίξω σε 2k 4080?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, PanagiotisKarab είπε

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται . Κοιταζω reviews για κάρτες όπως είναι 3060 ti και rx 6700 xt και συγκρίνουν τα παιχνίδια σε 1080p 1440p και 2k και βλέποντας τα fps σκέφτομαι ότι κάνουν για όλες τις παραπάνω αναλύσεις και μετά βλέπω να λένε στο insomnia ξέρω γω σε review "καλή η rx6800xt θα παίζει και 1440p" . Τι φάση , τι χρειάζομαι για να παίξω σε 2k 4080?

Στο ινσομνια υπάρχουν και πολλοί "καμμένοι" που θέλουν να παιζουν όλα ultra,rt on,πολλά fps. 

Με μια rx 6700xt των 350€ είσαι καλλυμενος για 2k gaming. 

• Like 1

2 ώρες πριν, PanagiotisKarab είπε

2k εννοείς 4k? 

Αν μιλάμε για ΑΑΑ games και θες ultra 60 fps τότε ναί, κοιτάς για 4070ti / 7900xt και πάνω. Αν είσαι okay με high / medium settings και αμά πέσει και κάτω από τα 60 δεν χάθηκε ο κόσμος πας για 4070 / 6800xt . Με 6700xt δεν θα το επιχειρούσα αλλά οκ, αν δεν σε πειράζει το FSR θα την κουτσοπαλέψει και αυτή. 

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...