sphinxgr Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 19 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Για μενα αν δεν εχεις θεμα νομικο μην βαλεις κεραμοσκεπη ειναι καρκίνωμα στο θεμα αξιοπιστιας/συντηρησης! Εγω θα εκανα μονωση της πλακας και αν ημουν υποχρεωμενος για κεραμοσκεπη θα κοιταζα σε μεταλλοκατασκευη! Που χρειάζεται συντήρηση? Τι χαλάει με το χρόνο εφόσον είναι κλειστή και δεν έρχεται σε επαφή με νερά, βροχές κλπ?
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, sphinxgr είπε Που χρειάζεται συντήρηση? Τι χαλάει με το χρόνο εφόσον είναι κλειστή και δεν έρχεται σε επαφή με νερά, βροχές κλπ? Από εμπειρία με την δική μας σκεπη. Αν δεν πέσει κανένας τυφώνας η δεν ρίξει χιόνι όπως στην Β. Ευρώπη που παγώνουν τεράστιες ποσότητες χιονιού και καταρρέουν οι κεραμοσκεπες. Δεν παθαίνει απολύτως τίποτα και μένει άθικτη για πολλες δεκαετίες.
sphinxgr Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Γιατί και εγώ έχω πλάκα και αντί να ασχοληθώ με μονώσεις κ ρύσεις κλπ κλπ λέω να βάλω μια στέγη με τα διπλά λεφτά, να μην ασχοληθώ ξανά. Γιατί το χειρότερο όλων οικονομικα, είναι οι συντηρήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα