Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή την φωτογραφία αυτή (δεν ειναι δική μου)

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, δέντρο και κείμενο

Τι συμβαίνει στις γειτονιές σας? Παντου σε ολη την Ελλαδα οι δημοι εχουν ξεσκισει τα δεντρα ολα. Παντου λενε μια δικαιολογια και απλα ξετιναζουν οτι πρασινο υπαρχει μεσα στις πολεις. 

Δημοσ.

λοιπον επειδη ειμαι σαλονικιος και πολλοι δεν καταλαβαν τι γινεται εδω περα.

ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. οταν λεμε σαπια , ειναι κενα μεσα, μονο εντομα εχουν και αραχνες. Γιαυτο ο δημος θα τα κοψει ολα τα γερασμενα και θα βαλει αλλα που ειναι καταλληλα για το κλιμα της θεσσαλονικης (και την υγρασια που εχει εδω). Διαφορετικα υπαρχει κινδυνος να πεσουν και να σκοτωσουν κοσμο!! 

Βγηκαν οι γνωστοι με τα μπλε μαλλιά οικολόγοι της πλάκας να μας πουν οτι ειμεις δεν ειμαστε οικολογοι και σκοτωνουμε το περιβάλλον. 

• Like 12
  • Thanks 2
Δημοσ.

Επίσης να προσθέσουμε ότι θα αντικατασταθούν από ήδη ενήλικα δέντρα, τα οποία δεν θα χρειάζεται να μεγαλώσουν για να προσθέσουν σκιά. Το μεγαλύτερο μέρος των νέων δέντρων είναι από δωρεά. (πχ. .Σύμφωνα με τον δήμο Θεσσαλονίκης, προγραμματίζεται να τοποθετηθούν 163 νέα δέντρα του είδους κελτίδα, τα οποία μάλιστα είναι ηλικίας 10-12 ετών.)https://www.voria.gr/article/thessaloniki-amesa-i-antikatastasi-ton-41-dentron-poy-kopikan-stin-plateia-arhaias-agoras

Δημοσ.
1 hour ago, Allan-Wake said:

λοιπον επειδη ειμαι σαλονικιος και πολλοι δεν καταλαβαν τι γινεται εδω περα.

ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. οταν λεμε σαπια , ειναι κενα μεσα, μονο εντομα εχουν και αραχνες. Γιαυτο ο δημος θα τα κοψει ολα τα γερασμενα και θα βαλει αλλα που ειναι καταλληλα για το κλιμα της θεσσαλονικης (και την υγρασια που εχει εδω). Διαφορετικα υπαρχει κινδυνος να πεσουν και να σκοτωσουν κοσμο!! 

Βγηκαν οι γνωστοι με τα μπλε μαλλιά οικολόγοι της πλάκας να μας πουν οτι ειμεις δεν ειμαστε οικολογοι και σκοτωνουμε το περιβάλλον. 

με τα μπλε μαλλιά έγραψες! Ούτε ο Clarkson τέτοια ατάκα 😁😁

• Super Moderators
Δημοσ.

Πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα αν, την ενέργεια που διαθέτουμε για να αγανακτήσουμε και να καταγγείλουμε, τη στρέφαμε στη συγκέντρωση πληροφοριών για το τι πραγματικά συνέβη...

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...