AlphaAlpha Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Από απομακρυσμένο δίκτυο θα μπορεί να χρησιμοποιειθεί; Η μοόνο σε τοπικό;
Tifa_LockHeart Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Προσωπικά βρίσκω την χρησιμότητα του πολύ περιορισμένη και για λίγους χρήστες υπό αρκετά συγκεκριμένες καταστάσεις. Για παράδειγμα γονείς ή συζύγους που έχουν κατειλημμένα pc και τηλεοράσεις από παιδιά ή συζύγους. Ακόμα και ξάπλα πριν πέσεις για ύπνο στο κρεβάτι να μην θες να είσαι σαλόνι, αλλά και πάλι επειδή έχει αποδείξει ότι η SONY κινείται σε χνάρια Apple , περιμένω ότι θα είναι πάνω από 200€ . Εδώ ένα Dualsense με 2-4 κουμπιά επιπλέον (πολύ χρήσιμα και θα έπρεπε να υπάρχουν από προεπιλογή) έβγαλε και το χρεώνει 250€. Λυπάμαι που όμως δεν είναι αυτόνομη φορητή κονσόλα, πιστεύω ότι θα είχε μεγάλο αγοραστικό κοινό. Το να έχεις αναγκαστικά την κονσόλα ανοιχτή και να στηρίζεται σε ένα WiFi Ελλάδας, δεν νομίζω ότι θα πάει καλά αυτό. Σίγουρα οι συλλέκτες θα το έχουν στην συλλογή τους όπως και οι υπόλοιποι στα YouTube κανάλια αλλά οι υπόλοιποι νομίζω δύσκολα να βάλουν το χέρι στο πορτοφόλι για μια συντόμευση στην gaming συνήθεια τους . Τώρα όσον αφορά τα earbuds, είναι προσωπικά για μένα αγορά πρώτης μέρας, μιας και από την πρώτη στιγμή που άκουσα την φήμη χάρηκα πολύ. Είναι το χειρότερο μου τα overear ακουστικά και με τα Pulse 3D , παρόλο ότι είμαι σχετικά ικανοποιημένος, ανυπομονώ να τα αντικαταστήσω με τις ψείρες που θα είναι συμβατές. Παρεπιπτόντως είναι αισχος το γεγονός του κλειδωμένου Bluetooth (Apple κουσουρια και αυτά) .
NickTG Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 25 minutes ago, Tifa_LockHeart said: και να στηρίζεται σε ένα WiFi Ελλάδας Τι διαφορά έχει το WiFi Ελλάδας?
Tifa_LockHeart Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, NickTG είπε Τι διαφορά έχει το WiFi Ελλάδας? Ήθελα να πω γενικά για το ίντερνετ δεν το έθεσα σωστά. 1
zio10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Στις 26/5/2023 στις 12:42 ΜΜ, Malthador είπε Δεν υπάρχει αυτή η τεχνολογία ακόμα, να μπορεί να παίζει PS5 games με SoC που να καταναλώνει 15W, ούτε στα 720p. Αλλά και να υπήρχε, δεν θα κόστιζε μόνο όσο ένα PS5, θα κόστιζε τα διπλά. Ενώ ένα PS4 άνετα χωράει σε 8" συσκευή των $300 πλέον. Και τα PS5 games ας τρέχουν μέσω remote play ή cloud. Αν όντως μπορεί σχετικά εύκολα να βγάλει φορητό ps4 είναι πολύ κρίμα που δεν το κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα