Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα.

πως μπορεί να γινει η επιλογη τραγουδιού πιο εύκολη οταν ενα usb έχει πολλα τραγούδια;;;

αν γεμίσω το usb με 5 φακέλους απο 100 τραγουδια τον καθένα, μπορω να κανω αναζητηση φακέλου και να παίξω τραγούδι πχ απο τον 3ο φάκελο ή πρέπει να πατήσω το πλήκτρο ''επόμενο''  300+ φορές;;;

θέλω να αγοράσω το Sony DSX-A416BT χωρίς cd player ή το Sony MEX-N4300BT με cd player και όντας κατοχος αρκετών cd έχω αυτό τον ενδιασμό για να επιλεξω ανέμεσα στο ''με cd'' ή ''χωρίς cd''. 

ποιος γνωρίζει να με βοηθήσει;;;

ευχαριστω!!

Επεξ/σία από batman_gardiki
Δημοσ.

συνηθως στις πηγες σκρολαρεις απο το ενα τραγουδι στο αλλο. Αν θες ταχυτητα βαλτα χυμα τα τραγουδια στο στικ (απλως θα σου βγει το λαδι αν θες να παιξεις συγκεκριμμενο τραγουδι π.χ το 78ο απο τη λιστα).

Διαφορετικα φακελους, καλυτερα περισσοτερους φακελους με λιγοτερα τραγουδια. Ολες οι πηγες εχουν autoplay

σα συμβουλη να παρεις και στικακι με μεγαλη ταχυτητα αναγνωσης

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

συνηθως στις πηγες σκρολαρεις απο το ενα τραγουδι στο αλλο. Αν θες ταχυτητα βαλτα χυμα τα τραγουδια στο στικ (απλως θα σου βγει το λαδι αν θες να παιξεις συγκεκριμμενο τραγουδι π.χ το 78ο απο τη λιστα).

Διαφορετικα φακελους, καλυτερα περισσοτερους φακελους με λιγοτερα τραγουδια. Ολες οι πηγες εχουν autoplay

σα συμβουλη να παρεις και στικακι με μεγαλη ταχυτητα αναγνωσης

απο φακελο σε φακελο σκρολάρω;;;;

μπορω να διαλέξω φάκελο δηλαδή;;;

αυτο με νοιάζει!! γίνετε σε όλες τις πηγές;;;;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, batman_gardiki είπε

Στο Kenwood 20ετίας που έχω στο αμάξι γίνεται πάντως. Δεν νομίζω να υπάρχει αυτή τη στιγμή πηγή που να μην έχει τα απολύτως απαραίτητα folder και shuffle.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/5/2023 στις 2:44 ΜΜ, batman_gardiki είπε

ναι στις επωνυμες πηγες γινεται

απλως μη δημιουργησεις καμμια 50αρια φακελους, μεχρι 20 συνηθως κομπλε

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα