Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, caveneo είπε

Καλημέρα σε όλους-ες! Είμαι διαχειριστής στην πολυκατοικία, ανέλαβα πρώτη φορά και παραμένω για δεύτερο χρόνο. Ένας ενοικιαστής που έμενε από πέρυσι αποφάσισε να αποχωρήσει λόγω αυξημένου κόστους θέρμανσης. Το θέμα είναι ότι όταν βάλαμε πετρέλαιο πέρυσι είχαμε ξεκινήσει από το μηδέν (δεν είχε καθόλου πετρέλαιο η δεξαμενή). Τώρα που αποχώρησε από το διαμέρισμα έχει η δεξαμενή μέσα 6 εκατοστά πετρέλαιο που είναι γύρω στα 20 λίτρα κάθε εκατοστό. Είναι χρήματα που έχει πληρώσει κανονικά και ας ήταν αυξημένα! Δεν θα πρέπει με κάποιον τρόπο να του επιστρέψω αυτό που του αναλογεί; Και μετά αυτά θα τα ζητήσω λογικά από τον επόμενο ενοικιαστή; Ρώτησα έναν παλιό διαχειριστή τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση και μου είπε πως εμείς δεν το κάναμε ποτέ αυτό στους αποχωρούντες και δεν βρέθηκε κάποιος να μας πει κάτι ή να ζητήσει τα λεφτά!!! Περίεργο;

διαβασα την αναρτηση  σου και ειπα  ευτυχως υπαρχει ελπιδα  ακομη ,μακαρι να υπηρχαν  και αλλοι σαν εσενα .

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, andreaspA είπε

το πως κανεις δυο παραγγελιες πετρελαιου τον χρονο με 250€ αποθεματικο ανα διαμερισμα. Ειμαστε 12 διαμερισματα. Εχουμε 6000€ αποθεματικο και μας εσωσε ο θεος φετος τον χειμωνα που δεν εκανε κρυο. 
7 κυβικα πετρελαιο θελουμε κανονικα. Πως θα τα πληρωσεις με δυο παραλαβες ? Εχεις περασει απο πολυκατοικιες δηλαδη που πληρωναν ολοι κοινοχρηστα στην ωρα τους? γιατι εδω μεσα εχουν ξεποδαριαστει οι ντελιβεραδες στο πηγαινε ελα, αλλα κοινοχρηστα πληρωνει ο καθενας οποτε γουσταρει.
Στον μπαστουνοβλαχο επανω θα του ζητησω email?

ΑΦΜ ? Θα δημοσιευουμε και ισολογισμο ? 
Ποσα θα παιρνει ο διαχειριστης για να τα κανει ολα αυτα? γιατι εγω τσαμπα δεν τα κανω.

• Με 3 ωρες θέρμανση την ημέρα στα 12ΔΜ, τη βγάζεις με 3500€ σύνολο. Εκτός αν τα Διαμερίσματα ειναι 100m2 στην Βόρεια Ελλάδα ή αν θες θέρμανση απο τον Οκτώβριο.
  • Όχι δεν πληρώνουν στην ώρα τους. Αν μαζευτεί μεγάλο ποσό, πάμε για εξώδικο. Δεν παρακαλάς
  • Το ΑΦΜ είναι υποχρεωτικό για να βγάλεις τραπεζικό λογαριασμό. Τα λεφτά δεν πρέπει να τα έχεις ούτε σπίτι σου για την περίπτωση κλοπής, ούτε στο λογαριασμό σου αν εισαι ελευθερος επαγγελματίας. Δίνεις 50€ σε ένα λογιστή και στα βγάζει. Έτσι όσοι θέλουν πληρώνουν απευθείας στο λογαριασμό και δεν έχεις καμία επαφή μαζί τους. 
  • Τέλος υπάρχουν πολλά προγράμματα ανακαινίσεων / εξοικονομώ / πρόσοψη που απαιτούν την έκδοση ΑΦΜ κ λογαριασμού.

Ο διαχειριστής δεν πληρώνεται. Μπορεί όμως να βάζει άλλους να τα κάνουν ότι χρειάζεται και να τα χρεώνει στα κοινόχρηστα. Επειδή μπορώ να αλλάξω μια ασφάλεια ράγας θα την αλλάξω? Οχι. Θα έρθει ηλεκτρολογος και θα πληρωθεί. Το ίδιο κ με έκδοση ΑΦΜ και Λογαριασμού κλπ

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.

Όποτε χρειάστηκε να γίνει μεγάλο έξοδο όπως λόγου χάρη η αντικατάσταση της κεντρικής θύρας της πολυκατοικίας με θωρακισμένη πόρτα με αυτόματο ηλεκτρονικό κλείδωμα που κόστισε γύρω στα 4200€, δεν είχα ποτέ θέμα με την πληρωμή από τους ιδιοκτήτες. Βέβαια έκανα διευκολύνσεις επειδή γνωρίζω πως όταν είναι κάτι καλό για την πολυκατοικία δεν λένε πότε όχι. Λίγο εγώ λίγο εκείνοι και όλα γίνονται όπως πρέπει.

12 λεπτά πριν, gjp1000 είπε

διαβασα την αναρτηση  σου και ειπα  ευτυχως υπαρχει ελπιδα  ακομη ,μακαρι να υπηρχαν  και αλλοι σαν εσενα .

Σε ευχαριστώ αδερφέ μου πολυ για τα καλά σου λόγια αλλά δυστυχώς το αυτονόητο φτάσαμε να το διατυμπανίζουμε ως κάτι το σπουδαίο! Εγώ προσωπικά δεν είμαι τόσο θετικός αναφορικά με το μέλλον αυτής της χώρας! 

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, caveneo said:

Όποτε χρειάστηκε να γίνει μεγάλο έξοδο όπως λόγου χάρη η αντικατάσταση της κεντρικής θύρας της πολυκατοικίας με θωρακισμένη πόρτα με αυτόματο ηλεκτρονικό κλείδωμα που κόστισε γύρω στα 4200€, δεν είχα ποτέ θέμα με την πληρωμή από τους ιδιοκτήτες. Βέβαια έκανα διευκολύνσεις επειδή γνωρίζω πως όταν είναι κάτι καλό για την πολυκατοικία δεν λένε πότε όχι. Λίγο εγώ λίγο εκείνοι και όλα γίνονται όπως πρέπει.

Σε ευχαριστώ αδερφέ μου πολυ για τα καλά σου λόγια αλλά δυστυχώς το αυτονόητο φτάσαμε να το διατυμπανίζουμε ως κάτι το σπουδαίο! Εγώ προσωπικά δεν είμαι τόσο θετικός αναφορικά με το μέλλον αυτής της χώρας! 

Μπράβο σου caveneo. Συγχαρητήρια για το ήθος σου ! Σου σφίγγω το χέρι. ! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...