lilika1973 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Καλημέρα! Έχουν περάσει δύο μήνες περίπου από την ημέρα που ο πατέρας μου έκανε αφαίρεση μιας αιμορροΐδας με λέιζερ και από τότε υποφέρει και πονεί γιατί η πληγή δεν κλείνει και ανοίγουν συνέχεια ραγάδες . Σχεδόν δύο φορές την εβδομάδα πηγαινει στο γιατρό και του κάνει ράμματα για να κλείσουν.Ομως κλείνει η μία ραγάδα και ανοίγει η άλλη. Γιατί δεν παίρναει ο πόνος σε μια εγχείρηση ρουτίνας στην οποία συνήθως ο ασθενής μετά από λίγες μέρες γίνεται καλά?
JakeKaufman Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 πολύ παράξενο να κάνει κάθε εβδομάδα ράμματα. αν είσαι Αθήνα και σε ενδιαφέρει έχω μια πρόταση για έναν καλό ιατρό να επισκεφθεί.
bblov Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Με λέιζερ όχι μέρες,την επόμενη λένε ότι επανέρχεσαι στην καθημερινότητα! Καλά ο γιατρός που τον κάνει τα ράμματα τι είπε; Απευθυνθείτε και σε κάποιον άλλον,όχι αυτόν που σας έκανε το λέιζερ.
andreaspA Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δεν εχω ιδεα απο ιατρικα. Το μονο που θα πω ειναι οτι την προηγουμενη εβδομαδα που ηταν η γυναικα μου χειρουργείο, στο διπλανο ακριβως πεθανε ενα παλικαρι 30χρονων απο σηψη. Ειχε παει για χειρουργειο Αιμορροΐδες , το εκανε, και μετα απο 2 μερες αν δεν κανω λαθος, μπηκε ως επειγον στο Γεννηματα. Δυο μηνες εχει προβλημα και ρωτας στο insomnia ? Τωρα στο εφημερεύον νοσοκομείο!
lilika1973 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μα ο γιατρός που τον παρακολουθεί δεν είπε κάτι για σηψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα