filip123go Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, dhm21911 είπε Μια χαρά λειτουργούσε από day one. Μιλάμε πάντα με την μεμβράνη που έχει πάνω στο κινητό απτό εργοστάσιο. Τώρα αν ο χρήστης βάζει tempered glass και δεν δουλεύει σωστά είναι άλλο θέμα. Επίσης αν έχεις λερωμένο δάχτυλο πάλι δεν δουλεύει σωστά η ακόμα αν ο χρήστης δεν κάνει σωστά register το δαχτυλικο του ( ναι υπάρχουν και αυτοί) πάλι δεν θα δουλέψει. Ναι με τη μεμβράνη που είχε επάνω από το εργοστάσιο. Όσο καλά λειτουργούσε το face unlock, άλλο τόσο λειτουργούσε και το fingerprint. Είναι γεμάτο το reddit με αντίστοιχα παράπονα. Η διαφορά είναι ότι το fingerprint το έφτιαξαν ένα το face unlock, 1 στις 10 και αν.. Εάν ο χρήστης είχε κάνει λάθος register το δάχτυλο, να του έλεγε ότι έχει κάνει λάθος register, όχι να του λέει "όλα καλά". Προερχόμενος από p20, σε αυτόν τον τομέα ήταν τεράστιο το downgrade. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από filip123go Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadgetseek Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 "Ένα άλλο πιθανό χαρακτηριστικό θα μπορούσε να είναι η δυνατότητα πιστοποίησης μεμονωμένων εφαρμογών στην αρχική οθόνη ενός smartphone, απλά τοποθετώντας ένα δάχτυλο στο εικονίδιο της εφαρμογής για να την ανοίξει, αντικαθιστώντας την ανάγκη εισαγωγής κωδικού πρόσβασης ή αναγνώρισης προσώπου." Αυτό μάλιστα! Κι άσε μετά το έτερο ήμισυ να ψαχουλεύει το κινητό σου (κρόσια τα νεύρα του..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 18 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε Παράξενο... Γενικά τα S20, S21, S22 κ.α. είναι πολύ καλά στην αναγνώριση λόγω ότι έχουν ultrasonic fingerprint sensor, σε αντίθεση με τα S20e, s21e κ.α. και όλα τα Α που έχουν οπτικό και είναι αισθητά πιο αργό και με μικρότερο ποσοστό επιτυχίας. Επιβεβαιώνω και εγώ… Στο S21+ μου πιάνει το δακτυλικό 7 στις 10 (και πολύ λέω)… Απαράδεκτο… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, andreas1gr είπε Επιβεβαιώνω και εγώ… Στο S21+ μου πιάνει το δακτυλικό 7 στις 10 (και πολύ λέω)… Απαράδεκτο… Με την αρχική μεμβράνη γίνεται αυτό που λες; 23 ώρες πριν, filip123go είπε Ναι με τη μεμβράνη που είχε επάνω από το εργοστάσιο. Όσο καλά λειτουργούσε το face unlock, άλλο τόσο λειτουργούσε και το fingerprint. Είναι γεμάτο το reddit με αντίστοιχα παράπονα. Η διαφορά είναι ότι το fingerprint το έφτιαξαν ένα το face unlock, 1 στις 10 και αν.. Εάν ο χρήστης είχε κάνει λάθος register το δάχτυλο, να του έλεγε ότι έχει κάνει λάθος register, όχι να του λέει "όλα καλά". Προερχόμενος από p20, σε αυτόν τον τομέα ήταν τεράστιο το downgrade. Έχεις προβληματική συσκευή τότε φίλε. 9/10 και έχω πάνω 9H τζαμί και αυτό σε περιπτώσεις που μπορεί να έχει βρωμιες πάνω το δάχτυλο. Όταν είχε τη μεμβράνη απτό εργοστάσιο ήταν αστείο το ποσό καλά δούλευε. Face unlock μόνο σε αρκετό σκοτάδι έχω παρατηρήσει προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 34 λεπτά πριν, dhm21911 είπε Με την αρχική μεμβράνη γίνεται αυτό που λες; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα