dkmaster Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Παίδες, μάθετε να διαβάζετε σωστά τα άρθρα. Όσοι το χρησιμοποιούν οι ίδιοι (η οικογένεια) δηλαδή και εκτός σπιτιού δεν θα χρειαστεί να πληρώνουν έξτρα. ο Netflix θα χρησιμοποιεί πληροφορίες όπως IP διευθύνσεις, αναγνωριστικά συσκευών και δραστηριότητα λογαριασμού για να διασφαλίσει ότι οι συνδεδεμένες συσκευές αποτελούν μέρος του ίδιου νοικοκυριού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BertaJourdan Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Ενδιαφερον θα ειχε να μαθουμε τον κυκλο εργασιων του Netflix στην Ελλαδα. Με <<ελληνικες διευθυνσεις😉>>. Και μετα να δουμε το ποσοστο αυτου του κυκλου επι του συνολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devil9697 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Απο εμενα ειναι οχι. Τελος η συνδρομή, διακια της ειναι η εταιρεία μπορει να κανει οτι θελει, αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι απο ολους αυτο ειναι αποδεκτό. Θα ζήσουμε και χωρίς αυτο οπως τοσα χρονια καναμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dkmaster είπε Παίδες, μάθετε να διαβάζετε σωστά τα άρθρα. Όσοι το χρησιμοποιούν οι ίδιοι (η οικογένεια) δηλαδή και εκτός σπιτιού δεν θα χρειαστεί να πληρώνουν έξτρα. ο Netflix θα χρησιμοποιεί πληροφορίες όπως IP διευθύνσεις, αναγνωριστικά συσκευών και δραστηριότητα λογαριασμού για να διασφαλίσει ότι οι συνδεδεμένες συσκευές αποτελούν μέρος του ίδιου νοικοκυριού. Το οποίο είναι η μετάφραση του original κειμένου του Netflix που λέει ότι: Αναφορά σε κείμενο How Netflix detects devices within a Netflix Household We use information such as IP addresses, device IDs, and account activity to determine whether a device signed into your account is part of your Netflix Household. We do not collect GPS data to try to determine the precise physical location of your devices. Το πως ορίζεται ένα household περιγράφεται στο https://help.netflix.com/en/node/124925. Δεν νομίζω όμως ότι είναι ξεκάθαρο τι γίνεται για το "εκτός σπιτιού". Αν δηλαδή ο πατέρας (που πληρώνει) είναι στην Αθήνα και το παιδί σπουδάζει στην Πάτρα αλλά ταυτόχρονα διανυκτερεύει Σαββατοκύριακα στη φιλενάδα του στο Αγρίνιο, θα πρέπει να θεωρηθεί extra member ή όχι; Η μάνα που μένει στο ίδιο σπίτι και βλέπει Netflix μέσω 4/5G (επειδή έχει απεριόριστα data και το wifi/dsl σέρνεται) είναι μέρος του household ή όχι εφόσον έχει πάντα διαφορετικές IP και δεν χρησιμοποιείται geolocation; Επειδή δεν περιγράφεται με ποιους ακριβώς συνδυασμούς χρησιμοποιεί το Netflix IPs, IDs και activities κλπ, ελπίζω τουλάχιστον να θέλουν να περιορίσουν τις ακραίες περιπτώσεις που ένας έχει account στην Αργεντινή και το μοιράζει σε 20 άτομα σε όλο τον πλανήτη. Και όχι να αναγκάσουν τους πατεράδες να πληρώνουν έξτρα. Σε επόμενο άρθρο (https://help.netflix.com/en/node/128339) περιγράφουν το πως σετάρεται ένα household. Είτε μέσω 2-step auth με email/SMS για κάθε νέα σύνδεση, που όμως ελέγχεται μέσω του wifi: Αναφορά σε κείμενο "Internet connection” refers to your wired or wireless internet connection. If you have multiple Wi-Fi networks, we may only associate one with your Netflix Household. If you want to watch Netflix on devices that are connected to Wi-Fi networks using different ISP accounts or that have different external IP addresses, you may be asked to verify that device as part of your Netflix Household. Make sure to set or update your Netflix Household from a device that is connected to your preferred or most used internet connection. Και βάσει household είναι που κάνουν τα checks με IP κλπ: Αναφορά σε κείμενο If a Netflix Household hasn’t been set, we will automatically set one for you based on IP address, device IDs, and account activity. Μένει να δούμε πως θα δουλέψει όχι απλώς γενικά στην πράξη, αλλά και για την περίπτωση του καθενός από εμάς. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από nzeppos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slobou Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, kxs14 είπε είχαμε... Ακρη θα βρουμε, αυτο που με φοβίζει λίγο ειναι προς τα που το πανε οι ελληνικοί παροχοι με τα p2p π προς το παρόν μονο με vpn το ψιλοπροσπερναμε, αλλα και στη τελική σε ένα κόσμο που κόβει απο παντου θα το ρίξουμε στο διαβασμα .. Σε αυτό έχεις δίκιο. Εγώ πλέον προσωπικά εδώ και 2 χρόνια με Plex και Usenet και σε συνδυασμό με τα προγραμματάκια αυτοματοποίησης (sonarr,radarr) έχω βρει την υγειά μου. Monitor όποια σειρά θέλω και όλα κατεβαίνουν στον αυτόματο με full ταχύτητα και ανώνυμα. Και με 4 ευρώ το μηνα το συνολικό μου μηνιαιο κόστος όυτε τούρκος ούτε αργεντίνος ούτε να έχω 4 streaming υπηρεσίες ταυτόχρονα. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από slobou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuning123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Αυτό που όλοι κράζουν το περιεχόμενο Netflix/Disney, αλλά όλοι έχουν συνδρομή, με ξεπερνάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, tuning123 είπε Αυτό που όλοι κράζουν το περιεχόμενο Netflix/Disney, αλλά όλοι έχουν συνδρομή, με ξεπερνάει... εχουν ολοι γιατι η τιμη της ειναι ξεφτιλα μεσο αλλης χωρας.. προσωπικα δινω το μηνα 6 ευρω για νετφλιξ απο τουρκια το πακετο με το 4κ και για disney 3 ευρω.. εαν ηταν να δινω 14 για νετφλιξ και 9 για disney τοτε δν αξιζει θα το σταματουσα.. κραζουμε με τις τιμες ελλαδας για αυτο..εαν παλι γινει αυτο με το share τοτε το torrent ηδη περιμενει στην γωνια και με οχι ταχυτητες 8mbps (που ειχα το 18-19) αλλα πλεον με 500 mbps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, nzeppos είπε Το οποίο είναι η μετάφραση του original κειμένου του Netflix που λέει ότι: Το πως ορίζεται ένα household περιγράφεται στο https://help.netflix.com/en/node/124925. Δεν νομίζω όμως ότι είναι ξεκάθαρο τι γίνεται για το "εκτός σπιτιού". Αν δηλαδή ο πατέρας (που πληρώνει) είναι στην Αθήνα και το παιδί σπουδάζει στην Πάτρα αλλά ταυτόχρονα διανυκτερεύει Σαββατοκύριακα στη φιλενάδα του στο Αγρίνιο, θα πρέπει να θεωρηθεί extra member ή όχι; Η μάνα που μένει στο ίδιο σπίτι και βλέπει Netflix μέσω 4/5G (επειδή έχει απεριόριστα data και το wifi/dsl σέρνεται) είναι μέρος του household ή όχι εφόσον έχει πάντα διαφορετικές IP και δεν χρησιμοποιείται geolocation; Επειδή δεν περιγράφεται με ποιους ακριβώς συνδυασμούς χρησιμοποιεί το Netflix IPs, IDs και activities κλπ, ελπίζω τουλάχιστον να θέλουν να περιορίσουν τις ακραίες περιπτώσεις που ένας έχει account στην Αργεντινή και το μοιράζει σε 20 άτομα σε όλο τον πλανήτη. Και όχι να αναγκάσουν τους πατεράδες να πληρώνουν έξτρα. Σε επόμενο άρθρο (https://help.netflix.com/en/node/128339) περιγράφουν το πως σετάρεται ένα household. Είτε μέσω 2-step auth με email/SMS για κάθε νέα σύνδεση, που όμως ελέγχεται μέσω του wifi: Και βάσει household είναι που κάνουν τα checks με IP κλπ: Μένει να δούμε πως θα δουλέψει όχι απλώς γενικά στην πράξη, αλλά και για την περίπτωση του καθενός από εμάς. Πιστεύω ότι θα είναι μόνο για τις τρανταχτές περιπτώσεις. Πριν λίγο καιρό που ήμουν σε ξενοδοχείο και έκανα login στη smart tv του δωματίου μου ζήτησε να κάνω επιβεβαίωση το login μέσω της εφαρμογής του κινητού και όλα κομπλέ. Κάπως έτσι θα παίζει μπάλα για τον "νορμάλ" διαμοιρασμό. 47 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε εχουν ολοι γιατι η τιμη της ειναι ξεφτιλα μεσο αλλης χωρας.. προσωπικα δινω το μηνα 6 ευρω για νετφλιξ απο τουρκια το πακετο με το 4κ και για disney 3 ευρω.. εαν ηταν να δινω 14 για νετφλιξ και 9 για disney τοτε δν αξιζει θα το σταματουσα.. κραζουμε με τις τιμες ελλαδας για αυτο..εαν παλι γινει αυτο με το share τοτε το torrent ηδη περιμενει στην γωνια και με οχι ταχυτητες 8mbps (που ειχα το 18-19) αλλα πλεον με 500 mbps Καλά ότι κάποιος πληρώνει ακόμη και 0.00000000001 σεντ για σκουπίδια περιεχόμενο χρίζει ψυχανάλυσης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 52 λεπτά πριν, dkmaster είπε Καλά ότι κάποιος πληρώνει ακόμη και 0.00000000001 σεντ για σκουπίδια περιεχόμενο χρίζει ψυχανάλυσης. ναι για εμενα που δουλευω torrent κλπ ειτε εχω ειτε δν εχω ειναι το ιδιο πραγμα.. ο πατερας μου ομως που δν ξερει ηα δουλευει pc η η μανα μου , τους ειναι πολυ ευκολο το κινητο να βαλουν να δουνε μια σειρα η μια ταινια χωρις πολλα πολλα.. οπως επισης οταν ημουν στρατο το 21, χωρις νετφλιξ δν παλευοτανε.. ειχα δει ποιος ξερει ποσες ταινιες και σειρες.. το + του νετφιλξ ειναι η φορητοτητα ..εαν χαθει αυτο τοτε torrent, flashaki Οπως παλια και στην τηλεοραση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) κλαινε ηδη site styl accountbot + gamsgo αλιβαβα --- to ai του netflix οριζει απο μονο του primary location σε φαση απο ταδε περιοχη της ip μπαινουν τα περισσοτερα ακουντ...αλλιως λενε το οριζεις εσυ απο μενου help .. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
callahan Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Γνωρίζει κανείς τι παίζει στην Ελλάδα με τη χρήση stremio? Μπορώ να το χρησιμοποιήσω άφοβα η πρέπει οπωσδήποτε να έχω ενεργοποιήμενο VPN; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadgetseek Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pW Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Εγώ βλέπω ότι γενικά ήρθε η ώρα να μοιράσουμε και τη σύνδεση στο internet. Θα λύσουμε σίγουρα πολλά προβλήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sski Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Προσωπικά θεωρώ πως η πλατφόρμα δεν αξίζει 14€ / μήνα για να πληρώνει ένας … και άρα θα χάσουν κόσμο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 13 ώρες πριν, callahan είπε Γνωρίζει κανείς τι παίζει στην Ελλάδα με τη χρήση stremio? Μπορώ να το χρησιμοποιήσω άφοβα η πρέπει οπωσδήποτε να έχω ενεργοποιήμενο VPN; Δεν υπάρχουν (ακόμα) κυρώσεις για χρήση torrent στην Ελλάδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα