Προς το περιεχόμενο

Το Netflix επεκτείνει στην Ευρώπη, την αμφιλεγόμενη απαγόρευση κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επιτέλους!

πατάει καμια φορά η γυναικα το κουμπι νετφλιξ στο τηλεκοντρολ και μου λεει "α ωραιο θα ειναι αυτο, ελα να το δουμε" και μια ωρα μετά έχω χάσει πέντε ωρες απο τη ζωη μου. και να πεις οτι πληρωνω? εχει ξεχαστεί εκει επο τις εποχες που το ειχα δανεικο. 

• Thanks 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1. Εχουν δικιο, δεν γινεται με 14€ να βλεπουν 5-10 νοματαίοι. Η έξτρα χρέωση ειναι λογικη, τόσο το κοστολογούν και σε όποιον αρεσει.   

Όμως…

2. το περιεχομενο του netflix πάει  απο το κακο στο χειροτερο, προσωπικα πληρωνω ενα χρονο απο συνηθεια για να βλεπω «φιλαρακια» καθε βραδυ πριν κοιμηθω. Οπότε ευκαιρία να το κοψω. 

Οταν βελτιωθεί αισθητά το ξαναβλέπουμε. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημαντικό crush test για την πολιτική. Τώρα με την εφαρμογή στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αγορές Με τους περισσότερους συνδρομητές, εάν διατηρήσει τον ίδιο αριθμό συνδρομητών, θα είναι πετυχημένο. Εάν έχει καμία μείωση 15% όπως στην Ισπανία, θα δίνει τον διαμοιρασμό δώρο!

Επεξ/σία από mike299

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lomvardo είπε

1. Εχουν δικιο, δεν γινεται με 14€ να βλεπουν 5-10 νοματαίοι. Η έξτρα χρέωση ειναι λογικη, τόσο το κοστολογούν και σε όποιον αρεσει.   

Όμως…

2. το περιεχομενο του netflix πάει  απο το κακο στο χειροτερο, προσωπικα πληρωνω ενα χρονο απο συνηθεια για να βλεπω «φιλαρακια» καθε βραδυ πριν κοιμηθω. Οπότε ευκαιρία να το κοψω. 

Ναι αλλά γιατί δεν κάνει το λογικό που κάνουν άλλα πακέτα; Σου λένε σου δίνω 4 συσκευές αλλά ταυτόχρονη θέαση μόνο σε 2. Κανένας δεν δίνει τους κωδικούς του σε άλλους και όταν θέλει να δει κάτι να μη μπορεί γιατί έχει καπαρώσει τη συσκευή ο άλλος ο 3ος και ο 4ος.

Αυτό έχει μια λογική και έχει σταματήσει τον διαμοιρασμό σε τόσα πακέτα που στη τελική αυτά έχουν τα αθλητικά που είναι το μεγαλύτερο δέλεαρ διαχρονικά για συνδρομητική.

Από αυτό στο να πάνε σε αλλοπρόσαλλες καταστάσεις τύπου ταυτόχρονη θέαση σε 0 συσκευές, υποχρεωτικές συνδέσεις κάθε 30 μέρες σε συγκεκριμένο wifi, θα πρέπει να θέλεις να δεις το υπέρτατο περιεχόμενο τους πάση θυσία για να τα ανεχτείς.

Αν νομίζουν ότι το έχουν, κούνια που τους κούναγε, η μέρα της κρίσης των πράξεων τους θα έρθει όταν θα προσπαθήσουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Επεξ/σία από aypnia

58 λεπτά πριν, lomvardo είπε

Όμως…

14€ έχει στην Ελλάδα στις βόρειες ευρωπαϊκές χώρες ξεκινάει από 18€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρώτο που έχω να πω είναι "Stremio με RealDebrid". Άλλα επίπεδα τηλεθέασης.

Το δεύτερο που έχω να ρωτήσω είναι τι ακριβώς εννοούν με το:

Αναφορά σε κείμενο

Η δεύτερη είναι η αγορά ενός επιπλέον προφίλ προκειμένου ο χρήστης να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον ίδιο λογαριασμό, με κόστος διαφορετικό ανά χώρα. Αυτό έχει οριστεί στα €3,99 μηνιαίως στο Βέλγιο και τις Κάτω Χώρες, €5,99 στη Γαλλία και 4,99 λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για να δώσω ένα μπακάλικο παράδειγμα: αν ο λογαριασμός μοιράζεται με άλλα 2 άτομα, θα πρέπει ο κάθε ένας από αυτούς να πληρώνει 4 ευρώ έξτρα; Πλέον των 14 ευρώ το μήνα; Δηλαδή στο τέλος οι τρεις χρήστες θα πληρώνουν συνολικά 14+4+4=22 ευρώ το μήνα; Δηλαδή εκεί που έκαστος έδινε 4,7 ευρώ μήνα, πλέον θα δίνει 7,3; Ή έχω καταλάβει λάθος;

Update: Βλέπω το Βέλγιο είναι στα 18 ευρώ το μήνα (αντί για 14 της Ελλάδας), οπότε έστω ότι στη χώρα μας ίσως έρθει φθηνότερα από 4. Το εξηγούν κάπως καλύτερα εδώ:

Αναφορά σε κείμενο

Belgium Pricing (Euro)

• Basic: 8.99€ / month

• Standard: 13.49€ / month (extra member slots* can be added for 3.99€ each / month)

• Premium: 17.99€ / month (extra member slots* can be added for 3.99€ each / month)

Note:
*Extra members have their own account and password, but their membership is paid for by the person who invited them to share their Netflix account. Your plan determines how many extra member slots you can add.

Γίνεται όμως ακόμα πιο περίπλοκο γιατί στο Standard πακέτο γράφει ότι μπορείς να προσθέσεις έως ένα extra member ενώ στο Premium έως δύο extra members. Πάει να πει πως αν κάποιος μοιράζεται τη συνδρομή του με 3 ή περισσότερα άτομα (που θεωρώ ότι είναι αρκετά συνηθισμένο ακόμα και σε οικογένειες που δεν μένουν στο ίδιο σπίτι) δεν θα μπορεί καν να πληρώσει τα έξτρα 4 ευρώ για να τους βάλει όλους μέσα. Αναγκαστικά κάποιοι θα πρέπει να πάνε σε δικές τους συνδρομές.

Το οποίο με φέρνει πίσω στο Stremio... Πιθανώς και στο γείτονα πέραν του Αιγαίου.

Επεξ/σία από nzeppos

Θα καταφερει στο τελος αντι να βγαλει καπως παραπανω χρηματα,να χασει και αυτα που επαιρνε. Αν στραφει αλλου ενα ευλογο ποσοστο του κοινου,δυσκολα θα επιστρεψει,καθως θα εχει «βολευτει» σε μια αλλη λυση (ισως καλυτερη/φθηνοτερη/πιο αξιοπρεπη).

Σιγουρα θα λειψει σε οσους φυγουμε να πεφτουμε με τα μουτρα σε μια σειρα και μεσα σε λιγο καιρο να μαθαινουμε πως τζαμπα την ειδαμε-κοβεται!

Αντε το ίδιο άρθρο διαβάζουμε εδώ κ χρόνια.. Αφορμή ψάχνω για την έξοδο...   Κ να είμαι μόνο Τζακ σπαροου..   Θα μπορούσαν αντί για 14 ευρώ το μήνα να πούνε σας το πάμε 18 κ ας το μοιράζεστε όσοι θέλετε..   Το stremio να είναι καλά... 

Αλήθεια πως επιτρέπεται να είναι νόμιμο κ να το έχει το playstore? Επειδή στην αρχή κάθε ταινίας σου πετάει κ από που μπορείς να το δεις κ νόμιμα με πληρωμή;; 

Περισσότερο με ενοχλεί (αφάνταστα) ότι μεγάλο μέρος των σειρών της εταιρίας ξεκινάνε, κι ακυρώνονται χωρίς φινάλε, παρά η απαγόρευση χρήσης κοινών κωδικών. Οπότε… καληνύχτα Netflix!

• Like 1

Εγώ που πληρώνω συνδρομή και είμαι τις μισές μέρες εκτός Αθήνας που μένει η οικογένεια μου μόνιμα και τις άλλες μισές μόνος μου στην Αθήνα λόγω δουλειάς, θα πρέπει να πληρώνω δύο συνδρομές;... Last year

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...