yannis27gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα του 2γ στον ΑΣΕΠ και είμαι σε καλή θέση, τόσο στον κλάδο Ψυχολογίας όσο και σε αυτόν της Διεκπεραίωσης. Μια ερώτηση: Ας πούμε ότι ανοίγει μια θέση στον τομέα Διεκπεραίωσης στην περιοχή μου (σε κάποιον Δήμο ή ΚΕΠ) και προσλαμβάνομαι. 6 μήνες μετά προκηρύσσεται θέση Ψυχολόγου στην περιοχή. Μπορώ να κάνω αίτηση για τη θέση Ψυχολόγου ή αφού έχω ήδη προσληφθεί σε άλλη θέση δεν μπορώ να μετακινηθώ; 1
greekfragma Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Καταρχάς συγχαρητήρια και καλή συνέχεια και στο επόμενο βήμα. Νομίζω μπορείς να κάνεις αίτηση για μετάθεση αλλά δεν είμαι σίγουρος για το ελάχιστο διάστημα παραμονής στη 1η θέση πριν μπορέσεις να αιτηθείς κάτι τέτοιο. 1
rodosf1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Από το διορισμό υπάρχει υποχρέωση παραμονής στη θέση, συνήθως είναι 5ετης. Μετά από αυτό το διάστημα μπορείς να αιτηθείς μετάθεση σε άλλη θέση του ίδιου κλάδου ή μετάταξή σε άλλη θέση που κατέχεις τα προσόντα. Η μετάταξη πλέον λόγω έλλειψης προσωπικού σε πάμπολλες υπηρεσίες δεν εγκρίνεται από το φορέα αποδέσμευσης. Σκέψου κ αποφασίζεις. Αν διοριστείς σε παραμεθόριο με ειδικό κριτήριο η υποχρεωτική παραμονή στη θέση είναι 10ετης.Τσεκαρισμενο (username calls) Το χαρτί του διαγωνισμού κοινώς άπαξ κ το χρησιμοποιήσεις τελειώνει. Εντός διετίας από το διορισμό σου δεν μπορείς ούτε σε άλλη προκήρυξη να συμμετέχεις για άλλη θέση αν ανοίξει επίσης. 1
MikhailBakurin Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Κι εγώ το ίδιο TS. Μπράβο μας! Εμένα με περιμένω του χρόνου, γιατί έχουν πει 1100 φέτος γενική σειρά, και είμαι 1200 (χωρίς όμως να έχω βάλει μεταπτυχιακό και πτυχία C2 Αγγλικών, Γαλλικών και 2ετή εργασιακή εμπειρία, που πιστεύω θα με πάνε αρκετά πιο πάνω). Στην κοινωνιολογία είμαι σε επίσης εξαιρετική θέση (μικρή διψήφια), αλλά είναι λίγες και οι θέσεις (νομίζω μόλις 4 για φέτος!!!!). Πρέπει να γίνει ένα topic για τους επιτυχόντες, γιατί ειδικά όσοι πετύχαμε ΚΑΙ πλασαριστήκαμε μέσα - πολύ κοντά στις θέσεις διορισμού, πρέπει κάπως να συνεννοηθούμε. Να έχουμε το νου μας για προκηρύξεις, να αλληλοβοηθιόμαστε με γραφειοκρατίες κλπ. 1
vdanasto Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 13 ώρες πριν, yannis27gr είπε Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα του 2γ στον ΑΣΕΠ και είμαι σε καλή θέση, τόσο στον κλάδο Ψυχολογίας όσο και σε αυτόν της Διεκπεραίωσης. Μια ερώτηση: Ας πούμε ότι ανοίγει μια θέση στον τομέα Διεκπεραίωσης στην περιοχή μου (σε κάποιον Δήμο ή ΚΕΠ) και προσλαμβάνομαι. 6 μήνες μετά προκηρύσσεται θέση Ψυχολόγου στην περιοχή. Μπορώ να κάνω αίτηση για τη θέση Ψυχολόγου ή αφού έχω ήδη προσληφθεί σε άλλη θέση δεν μπορώ να μετακινηθώ; Δεν έχω διαβάσει το ΦΕΚ της 2Γ, μέχρι τώρα ισχύει πάντως πως αίτηση μετάταξης κάνεις μετά τη διετία (περίοδος κατά την οποία θεωρείσαι δόκιμος). Μετά την πενταετία μπορείς να ξανακάνεις αίτηση σε άλλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ και να διεκδικήσεις άλλη θέση (με μοριοδότηση). Δεν ξέρω αν με την 2Γ θα ισχύσει κάτι διαφορετικό, ξαναλέω πως δεν έχω διαβάσει το ΦΕΚ 😋. Υ.Γ. Συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα. 😊 1
yannis27gr Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, ήταν πλήρως κατατοπιστικές!
rodosf1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Για τον διορισμό σε άλλη θέση για σιγουριά ρίξε μια ματιά σε κάποια πρόσφατη προκήρυξη εκεί αναφέρει τα κολλήματα διορισμού (2ετια ή 5ετια θα το λέει εκεί) για να είσαι σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα