Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(Το Post είναι copy-paste από το Reddit μιας και δε φάνηκε να γνωρίζει κανείς επί του θέματος οπότε το βάζω και εδώ)
Edit: Πώς βγάζουμε το μαύρο πλαίσιο? :') 
Edit 2: Οκ το έβγαλα 
😂😂

TLDR: Η κοπέλα μου έβαλε λάθος αριθμό κινητού στην αίτηση, ο αριθμός πλέον φαίνεται στο όνομα της και δε μπορεί να βάλει φοιτητικό στον πραγματικό της αριθμό.

Από τον Οκτώβρη περίπου, η κοπέλα μου προσπαθεί και κάνει αίτηση για φοιτητικό πακέτο αλλά την απέρριπτε συνεχώς το σύστημα. Τι με πάσο τι με βεβαίωση σπουδών. Στο Γερμανό που πηγαίναμε απλά μας έλεγαν να τη ξανακάνει. Μέχρι που μετά την 6η(;) προσπάθεια, η cosmote έστειλε sms ότι επειδή δεν είναι δυνατή η επαλήθευση στοιχείων για την αίτηση, να πάει σε ένα κατάστημα. 

Σήμερα λοιπόν καταφέραμε και πήγαμε μαζί. Εγώ λίγο στο κόσμο μου, την άφησα να το χειριστεί αφού εξήγησα το πρόβλημα στην υπάλληλο. Μετά από ψάξιμο, η υπάλληλος είδε ότι στο όνομα της κοπέλας μου είναι δυο αριθμοί, ένας που έχει το φοιτητικό και αυτός που χρησιμοποιεί. Και ενώ της εξήγησε πως δεν έχει δεύτερο αριθμό, η υπάλληλος παρατήρησε ότι η διαφορά μεταξύ των δυο είναι μόνο ένα ψηφίο, το τελευταίο. Είπε πως πιθανότατα να έγινε λάθος στη πρώτη αίτηση και πως κατά την αίτηση έβαλε λάθος αριθμό και ότι πρέπει να πάρει το 13888 για να το πει και να γίνει η αλλαγή διότι η υπάλληλος στο κατάστημα δεν είχε τις κατάλληλες εξουσιοδοτήσεις. Οκ είπαμε και φύγαμε.

Ωστόσο με χτύπησε πριν λίγο το γεγονός. Ρε μάγκες πως έγινε ακριβώς αυτό; Όταν βγάζεις αριθμό, σου ζητάνε ταυτότητα, έτσι δεν είναι; Και στην αίτηση για φοιτητικό πάλι σου ζητάνε δικαιολογητικά. Δηλαδή ένας άσχετος αυτή τη στιγμή, χρησιμοποιεί την ιδιότητα της κοπέλας μου και ταυτόχρονα έχει χάσει τα δικαιώματα στον αριθμό του;; Δεν ελέγχεται από το σύστημα αν όντως ο αριθμός που δηλώνεις για φοιτητικό, σου ανήκει;; Ειλικρινά κουφάθηκα…. Δε θα σχολιάσω το πως θεωρείται ασφαλέστερη η κλήση στο 13888 από τη φυσική παρουσία σε κατάστημα με όλα τα δικαιολογητικά για επίλυση τέτοιων θεμάτων…

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και ελπίζω κάποιος από εδώ να μπορεί να μου εξηγήσει πως δουλεύει το σύστημα γιατί σκάλωσα άσχημα 😂

Επεξ/σία από rainflamingo
Δημοσ.

Τα λάθη γίνονται με πολούς τρόπους. 

Δεν αποκλείετε το λάθος , όσους ελέγχους και αν προβλέψεις. 

To err is Human.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, rainflamingo είπε

Ωστόσο με χτύπησε πριν λίγο το γεγονός. Ρε μάγκες πως έγινε ακριβώς αυτό; Όταν βγάζεις αριθμό, σου ζητάνε ταυτότητα, έτσι δεν είναι; Και στην αίτηση για φοιτητικό πάλι σου ζητάνε δικαιολογητικά. Δηλαδή ένας άσχετος αυτή τη στιγμή, χρησιμοποιεί την ιδιότητα της κοπέλας μου και ταυτόχρονα έχει χάσει τα δικαιώματα στον αριθμό του;; Δεν ελέγχεται από το σύστημα αν όντως ο αριθμός που δηλώνεις για φοιτητικό, σου ανήκει;; Ειλικρινά κουφάθηκα…. Δε θα σχολιάσω το πως θεωρείται ασφαλέστερη η κλήση στο 13888 από τη φυσική παρουσία σε κατάστημα με όλα τα δικαιολογητικά για επίλυση τέτοιων θεμάτων…

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και ελπίζω κάποιος από εδώ να μπορεί να μου εξηγήσει πως δουλεύει το σύστημα γιατί σκάλωσα άσχημα 😂

Ομολογω οτι δεν καταλαβαινω την ερωτηση. 
Η κοπελα σου εβαλε λαθος αριθμο στην αιτηση. Ο αλλος αριθμος καλει; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Ομολογω οτι δεν καταλαβαινω την ερωτηση. 
Η κοπελα σου εβαλε λαθος αριθμο στην αιτηση. Ο αλλος αριθμος καλει; 

Η αλήθεια είναι πως δε δοκίμασα να τον καλέσω that will be a nice phoneprank😂 Προσωπικά σαν ανέκδοτο το βλέπω και θα σου κάνω πιο απλές τις ερωτήσεις μου. Έστω ότι πληκτρολογείς λάθος αριθμό στην αίτηση:

1) Πώς γίνεται, όταν ο αριθμός που πληκτρολογείς στην αίτηση να γίνεται δεκτός αν δεν αντιστοιχεί στον αριθμό που υπάρχει καταχωρημένος στο σύστημα υπό το όνομα και τον κωδικό ταυτότητάς σου?

2) Αν υπάρχει αυτός ο (λάθος) αριθμός και δεν είναι στο όνομά σου και είναι σε κάποιου άλλου, πώς γίνεται να περνάει έγκριση και αυτόματα να αλλάζει όνομα κατόχου?

3) Αν δεν υπάρχει καθόλου ο (λάθος) αριθμός αυτός, πώς γίνεται να δημιουργείται αυτόματα αυτός μέσα από μια αίτηση What's Up Student, αφού για να βγάλεις αριθμό πρέπει να πας σε φυσικό κατάστημα με ταυτότητα και να καταχωρηθεί σε 'σένα?

Προφανώς έγινε κάποιο λάθος κατά τη διαδικασία ελέγχου και με ένα τηλέφωνο επιλύεται ελπίζω (δεν πήρε ακόμα btw) απλά πραγματικά μου έκανε τρομερή εντύπωση πως δεν υπάρχει ένα σύστημα ελέγχου που να ελέγχει την εγκυρότητα των αιτήσεων και για να είμαι ειλικρινής δε περίμενα να ακούσω πως γίνονται τέτοια σφάλματα 😂😂 

Legit κάψιμο τελευταίου εγκεφαλικού κυττάρου

2 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε

Τα λάθη γίνονται με πολούς τρόπους. 

Δεν αποκλείετε το λάθος , όσους ελέγχους και αν προβλέψεις. 

To err is Human.

What a class of "Εισαγωγή στα Πληροφοριακά Συστήματα" and "Βάσεις Δεδομένων 1" does to a mf... 😂😂😂  όχι οτί θυμάμαι και τπτ και έρχεται εξεταστική

Επεξ/σία από rainflamingo
Δημοσ.

Την φοιτητηιή κάρτα μπορούσες πάντα να την περάσεις σε όποιον αριθμό ήθελες , άσχετα αν ανοίκει σε εσένα ή όχι .

Οπότε δεν πρόκειται για λάθος συστήματος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βασικά ο κωδικός του πάσου έχει αντιστοιχιθεί με νούμερο σε άλλα στοιχεία. Μόνο με φόρμα επικοινωνίας θα βρεις λύση εξηγώντας αναλυτικά το πρόβλημα. Πουθενά αλλού

Επεξ/σία από valadsk
Δημοσ.

αν το περιοεχομενο που γραφω ειναι σε λαθος νημα ας το μεταφερουν αλλου.θελω να ρωτησω ,τι κερδιζει καποιος με την αυτοματη αναναεωση χρονου ομιλιας στο whatsup ;εχει καποιο ωφελος.εγω χρησιμοποιω τα 13,50 με απεριοριστη ομιλια(με καρτα γινετε η αννανεωση).κατα δεύτερον όταν θα γίνει η ανανέωση αυτόματα,ανανεώνετε και το πακέτο αυτόματα,η πρέπει εγω να επιλέξω τα πακέτα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, iliata2410 είπε

αν το περιοεχομενο που γραφω ειναι σε λαθος νημα ας το μεταφερουν αλλου.θελω να ρωτησω ,τι κερδιζει καποιος με την αυτοματη αναναεωση χρονου ομιλιας στο whatsup ;εχει καποιο ωφελος.εγω χρησιμοποιω τα 13,50 με απεριοριστη ομιλια(με καρτα γινετε η αννανεωση).κατα δεύτερον όταν θα γίνει η ανανέωση αυτόματα,ανανεώνετε και το πακέτο αυτόματα,η πρέπει εγω να επιλέξω τα πακέτα;

αυτο που κερδιζεις στην καρτοκινητη του whatsup αν βαζεις καρτα καθε μηνα ειναι οτι περισσευει μεταφερεται και στον επομενο μηνα, αμα ανοιξεις την εφαρμογη και πατησεις πανω δεξια το"+" θα δεις διαφορες επιλογες, στο τελος εχει και την αυτοματη ανανεωση που λες/θελεις,εκει πατωντας μπορεις να επιλεξεις καθε ποτε θα ανανεωνεται μεσα στο μηνα και το πακετο, αν πληρωσεις με καρτα θα παιρνεις το gold token, αν παλι ανανεωνεις με payzy καρτα (ειναι της cosmote) τοτε παιρνεις το μεγαλυτερο, platinum token (τα προνομια αυτων τα βλεπεις εδω https://www.whatsup.gr/reloadit )

επειδη το πακετο που σε ενδιαφερει εχει απεριοριστα λεπτα, αν ανανεωσεις τον επομενο μηνα θα παρεις ο,τι GBs και SMS σου εχουν περισσεψει

Δημοσ.

Μόλις δοκίμασα έβαλα 28 Ιουνίου να κάνει αυτόματη ανανέωση και όταν φτάνω στο βήμα που λέει κάρτα ,μου λέει κάτι δεν πήγε καλά προσπάθησε ξανά.Εδω και μια ώρα αυτό λέει.προφανως δεν δουλεύει η αυτόματη ανανέωση,έχει πρόβλημα.Θα το κάνω χειροκίνητα αναγκαστικα

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, iliata2410 είπε

Μόλις δοκίμασα έβαλα 28 Ιουνίου να κάνει αυτόματη ανανέωση και όταν φτάνω στο βήμα που λέει κάρτα ,μου λέει κάτι δεν πήγε καλά προσπάθησε ξανά.Εδω και μια ώρα αυτό λέει.προφανως δεν δουλεύει η αυτόματη ανανέωση,έχει πρόβλημα.Θα το κάνω χειροκίνητα αναγκαστικα

Μόλις δοκίμασα, και ενεργοποιήθηκε κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν γινετε σε εμενα δυστηχως,δοκιμασα και στο my cosmote και απο εκει,δυστηχως οταν φτανω στο βημα που λεει εγκριση απο ebanking εθνικη τραπεζα οταν παταω εγκριση ,μου λεει η συναλλαγη εγκριθηκε επιστρεψτε στον εμπορο για να ολοκληρωθει η συναλλαγη και παταω οκ ,αλλα δυστηχως δεν γινετε τιποτα.προφανως το ebanking της εθνικης ειναι για κλαματα.Μαλλων σε καταστημα Γερμανος η cosmote θα παω να μου το κανουν

Επεξ/σία από iliata2410
Δημοσ.
14 ώρες πριν, iliata2410 είπε

δεν γινετε σε εμενα δυστηχως,δοκιμασα και στο my cosmote και απο εκει,δυστηχως οταν φτανω στο βημα που λεει εγκριση απο ebanking εθνικη τραπεζα οταν παταω εγκριση ,μου λεει η συναλλαγη εγκριθηκε επιστρεψτε στον εμπορο για να ολοκληρωθει η συναλλαγη και παταω οκ ,αλλα δυστηχως δεν γινετε τιποτα.προφανως το ebanking της εθνικης ειναι για κλαματα.Μαλλων σε καταστημα Γερμανος η cosmote θα παω να μου το κανουν

Εχει χρηματα μεσα η καρτα ετσι; 

Δημοσ.
  • το έκανα απο σταθερό pc στο my cosmote στην ιστοσελιδα,και ολα ενταξει απο εκει.πιθανών κάποια δυσλειτουργια της εφαρμογης whats up και cosmote.εβαλα αυτοματη ανανεωση στης 28 ιουνιου.Προφανώς η ανανεωση αφορά μόνο το χρόνο ομιλίας,και τα πακετα τα επιλεγω εγω σωστα;
  •  
Δημοσ.
Στις 5/6/2023 στις 12:13 ΜΜ, iliata2410 είπε
  • το έκανα απο σταθερό pc στο my cosmote στην ιστοσελιδα,και ολα ενταξει απο εκει.πιθανών κάποια δυσλειτουργια της εφαρμογης whats up και cosmote.εβαλα αυτοματη ανανεωση στης 28 ιουνιου.Προφανώς η ανανεωση αφορά μόνο το χρόνο ομιλίας,και τα πακετα τα επιλεγω εγω σωστα;
  •  

αυτο το εχω και εγω απορια,

μαλλον με την αυτοματη ανανεωση μπαινουν μονο τα x € στο "πορτοφολι" του whats-up και μετα εσυ πρεπει να επιλεξεις ποιο πακετο θα ενεργοποιησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...