woodito Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ποσό που διαθέτουμε : 900 ευρώ Χρήση υπολογιστή : γενική χρήση, ελαφρύ gaming (wot,manager..). Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. OXI Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? OXI Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). AΘΗΝΑ Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από οποιοδήποτε κατάστημα, Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το συναρμολογήσω μονός μου Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . ΟΧΙ Κάρτα γραφικών αυτή την στιγμή έχω μια 1060ti, στο Budget δεν συμπεριλαμβάνετε η κάρτα γραφικών. Θέλω να περιμένω να δω τιμές από τις 4060ti πρώτα. Γενικά θέλω να πάω σε AM5, έχω φτιάξει το παρακάτω Build και θα ήθελα γνώμες για τα part, τι αξίζει από αυτά, εάν υπάρχει κάτι καλύτερο έστω και με λίγα περισσότερα λεφτά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων CPU RAM MOTHERBOARD ,2 SSD COOLING, 2 Τροφοδοτικό έχω το παρακάτω PSU Επεξ/σία 24 Μαΐου 2023 από woodito
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα