nchatz Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Στα πλαίσια του συνεδρίου Build 2023, η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα λειτουργία για τα Windows 11 που περιέργως δεν έχει σχέση με την τεχνητή νοημοσύνη. Αυτή αφορά την εγγενή υποστήριξη αρχείων RAR και όχι μόνο, κάτι που οι χρήστες των Windows περίμεναν δεκαετίες. "Προσθέσαμε εγγενή υποστήριξη για πρόσθετες μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των tar, 7-zip, rar, gz και πολλών άλλων που χρησιμοποιούν το project ανοικτού κώδικα libarchive", αναφέρει ο επικεφαλής των Windows, Panos Panay, σε blog post. "Τώρα μπορείτε να έχετε βελτιωμένη απόδοση των λειτουργιών συμπίεσης αρχείων στα Windows". Η Microsoft αναφέρει ότι η υποστήριξη για τις νέες μορφές αρχείων θα κάνει την εμφάνισή της σε ένα μελλοντικό δοκιμαστικό build των Windows 11 αργότερα αυτή την εβδομάδα. Με την προσθήκη υποστήριξης rar αρχείων σε επίπεδο λειτουργικού, ο μεγάλος χαμένος είναι το δημοφιλές εργαλείο WinRAR, το οποίο αποτελούσε την κύρια επιλογή των χρηστών Windows εδώ και χρόνια, για διαχείριση αυτών των αρχείων. Αν και shareware (επί πληρωμή), είναι γνωστό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του συγκεκριμένου λογισμικού δεν προχωρούσαν σε αγορά του, με την ίδια την εφαρμογή να το σέβεται και να μην “βομβαρδίζει” με σχετικά μηνύματα. Σε κάθε περίπτωση, η προσθήκη των tar, 7-zip, rar, gz και άλλων είναι εξαιρετικά νέα για τους χρήστες των Windows 11 οι οποίοι δεν θα χρειάζεται πλέον να εγκαθιστούν εφαρμογές τρίτων για να έχουνπρόσβαση σε αυτά τα αρχεία. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
yonah Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Μια μικρή περίπτωση υπήρχε να βγάλει κανένα φράγκο απ' τις άδειες η win.rar, πάει και αυτή...😝 4
korakios Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 το οτι αρκετοί δεινόσαυροι είχαν μέχρι και σπασμένη εκδοση του winrar αντί του δωρεάν 7zip με ξεπερνούσε χρόνια , πιστεύω δε θα αλλάξει κάτι και πάλι 😛 14 1
cat1967 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Υποστήριξη δεν λέει αν θα ανοίγει μόνον η και θα δημιουργεί rar αρχεία. Τη δημιουργία δεν την έχει δώσει ελεύθερη η rar. Μπορεί από εκεί να τσιμπάει τίποτα.
teodoreh Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 14 λεπτά πριν, yonah είπε Μια μικρή περίπτωση υπήρχε να βγάλει κανένα φράγκο απ' τις άδειες η win.rar, πάει και αυτή...😝 Αγόρασα την άδεια πριν λίγο καιρό. Ε μετά από - ξέρω γω - 25 χρόνια χρήσης, καιρός ήταν! 3 2
Snolly Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 και τωρα τι θα κανουν ολοι αυτοι που ολα αυτα τα χρονια πληρωναν ενα σωρο λεφτα σε αδειες του WinRar;
Predatorkill Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 16 λεπτά πριν, yonah είπε Μια μικρή περίπτωση υπήρχε να βγάλει κανένα φράγκο απ' τις άδειες η win.rar, πάει και αυτή...😝 Υπολογιζεται οτι εβγαζε 15-25 εκατομυρια ντολαρες το χρονο 🤯 1
Daimon Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 7-zip εδώ και παρα πολλά χρόνια, γενικός κάποια στιγμή κουραστικά και τα σπασμένα πρόγραμμα και έψαξα για εναλλακτικά open-source/freeware Ασε που γλιτώνεις και πιθανότητες ιού Επεξ/σία 24 Μαΐου 2023 από Daimon 3 2
jimarass26 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 41 λεπτά πριν, korakios είπε το οτι αρκετοί δεινόσαυροι είχαν μέχρι και σπασμένη εκδοση του winrar αντί του δωρεάν 7zip με ξεπερνούσε χρόνια , πιστεύω δε θα αλλάξει κάτι και πάλι 😛 Κάθε επιτιμο μέλλος της ένδοξης γενιας Χ οφείλει να έχει τουλάχιστον αποθηκευμένη μια σπασμενη έκδοση του winrar, του winamp pro, Alcohol 120% και fraunhofer mp3 codec. Στα σοβαρα τώρα, και εγώ 7zip , open source ή αγορά πια! 10
cheap-r-ass Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 42 λεπτά πριν, korakios είπε το οτι αρκετοί δεινόσαυροι είχαν μέχρι και σπασμένη εκδοση του winrar αντί του δωρεάν 7zip με ξεπερνούσε χρόνια , πιστεύω δε θα αλλάξει κάτι και πάλι 😛 Καμία σχέση το 7zip με το winrar, όσες φορές το δοκίμασα το 7zip τράβαγα τα μαλλιά μου. Αργό και με κακή συμπίεση. Υποστηρίζω ανοιχτό λογισμικό αλλά το 7zip προσωπικά το κατατάσσω στο κακό λογισμικό. Αλλά αν κάποιους τους βολεύει, πάσο! Τώρα για crack, εγώ έχω εδώ και 20 χρόνια license αρχείο που παίζει πάντα χωρίς να πειράζω το .exe (να μην στείλει κανείς prive, δεν το μοιράζω) και κάνει updates μια χαρά. Θετικό ότι θα μπει στο λειτουργικό 8
korakios Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 25 λεπτά πριν, cheap-r-ass είπε Καμία σχέση το 7zip με το winrar, όσες φορές το δοκίμασα το 7zip τράβαγα τα μαλλιά μου. Αργό και με κακή συμπίεση. Υποστηρίζω ανοιχτό λογισμικό αλλά το 7zip προσωπικά το κατατάσσω στο κακό λογισμικό. Αλλά αν κάποιους τους βολεύει, πάσο! Τώρα για crack, εγώ έχω εδώ και 20 χρόνια license αρχείο που παίζει πάντα χωρίς να πειράζω το .exe (να μην στείλει κανείς prive, δεν το μοιράζω) και κάνει updates μια χαρά. Θετικό ότι θα μπει στο λειτουργικό ακριβώς αντίθετη εμπειρία , δλδ δεν το χρησιμοποιούσα ή το έβαζα σε άλλους λόγω δωρεάν , απλά ήταν πιο γρήγορο και με διαφορά , αν ήταν θα έβαζα σπασμένο
DrFreeman Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Να πάρει!!! Και ποιος θα αγοράζει τις άδειες WinRAR μετά;
cheap-r-ass Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, korakios είπε ακριβώς αντίθετη εμπειρία , δλδ δεν το χρησιμοποιούσα ή το έβαζα σε άλλους λόγω δωρεάν , απλά ήταν πιο γρήγορο και με διαφορά , αν ήταν θα έβαζα σπασμένο Απλά έγραψα για αυτά τα 2, μπορώ να σου πω για μεταφορά backup από server σε server (με τοπικό unzip, edit και μετά rezip) και από 7zip ήταν πάντα όμως χωρίς εξαίρεση corrupted το αρχείο στην μεταφορά. Έχω χάσει αρκετές ώρες με το 7zip και πειράματα. Ακόμα και support άνοιξα και τους έβαλα την διαδικασία και ότι γινόταν replicate σε κάθε pc, είτε intel είτε amd. Απλά δεν τους ένοιαζε. Το ίδιο και μένα, blacklisted και η ζωή συνεχίζεται. Και όταν λέω αργό, φαντάσου τώρα να είσαι σε threadripper με 64Τ και raid0 nvme pci-e gen4 δίσκους και να κάνει unzip και rezip πιο αργά και από assist του Καραγκούνη! ένα αρχείο 1gb για να το κάνει unzip αλλάζαν και οι 4 εποχές του Vivaldi ένα πράγμα. Μετά με το winrar ακόμα και όχι σε .rar αλλά .zip, και πιο μικρό αρχείο και έκανε χρήση όλων των πόρων 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα