Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους,

Θελω να αγορασω μεταχειρισμενο το p50 pro και κατα προτιμηση απο Θεσσαλονικη για να μπορω να το δω πριν το αγορασω (αν ξερει καποιος καπου να το δινει εως 450ε και να ειναι σε χωρις καθολου γρατζουνιες ας μου πει). Πηγα προσφατα σε ενα μαγαζι που πουλαει μεταχειρισμενα και το ειχε εκει. Ο τυπος ηταν λιγο αγενης και δεν ηξερε να μου απαντησει σε οτι τον ρωτουσα, προφανως ηταν υπαλληλος εκει και δεν τον ενδιεφερε να πουλησει, τον ρωτουσα για την προελευση και γιατι δεν εχει ελληνικη αποδειξη και οριακα με εδιωξε απο το μαγαζι. Τεσπα, το ειδα το κινητο και μπηκα με το SN του και ειδα οτι φαινεται να εχει εγγυηση αλλα δεν εχει αποδειξη αυτος, δεν ξερω απο που το αγορασε, πραγματικα μου τα μασουσε. Το κινητο το ανοιξαμε, δεν βαλαμε ΣΙΜ ουτε καναμε ρυθμισεις για πληκτρολογιο και ηταν ολα στα κινεζικα, αλλα τα μενου στα Ελληνικα, η καμερα αψογη. Αυτο σημαινει οτι ειναι κινεζικο? Και τι σημαινει πρακτικα αυτο για την λειτουργικοτητα και την εγγυηση? Αυτος μου ειπε οτι απλως πρεπει να κατεβασω Ελληνικο πληκτρολογιο. Μπορω να το αγορασω και να περασω καπως Ελληνικο firmware? Ειναι ευκολο κατι τετοιο? Σας επισυναπτω φωτο απο αυτο που εβγαλε στο σαιτ της Χουαγουεη οταν εβαλα τον αριθμο και λεει, απο οσο καταλαβαινω, οτι εχει εγγυηση για Ελλαδα. Το κινητο φαινεται αγρατζουνιστο με την αρχικη ζελατινα του και με ψηνει εμφανισιακα και οτι ειναι απο "μαγαζι"  αλλα περιμενω και εναν τυπο να μου πουλησει το δικο του σε καμια βδομαδα που θα ερθει Θεσσαλονικη, με αποδειξη απο τον Κωτσοβολο, αγορασμενο σιγουρα απο Ελλαδα, αλλα δεν ξερω σε τι κατασταση θα ειναι και αν θα ειναι οντως αψεγαδιαστο εξωτερικα και τα λειτουργικα μερη του, οπως αυτο. Ειμαι σε διλημμα, Please help, καθε βοηθεια και γνωμη ευπροσδεκτη.

Untitled.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι από UK Versions.

Ενδέχεται να είναι και κλειδωμένο από τους παρόχους εάν δεν είναι ξεκλείδωτο.

Δεν νομίζω να έχει εγγύηση εδώ.

Αυτό το ρωτάς στην επίσημη αντιπροσωπεία τις Huawei με το IMEI του κινητού.

Το συγκεκριμένο δεν θα έχει Google service.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να βάλεις εφαρμογές από το Play Stores.

firmware δεν μπορείς να βάλεις στα Huawei το έχει καταργήσει η ίδια η Huawei.

Εκτός και αν υπάρχει κάποιο Tools.

Αυτός μάλλον θέλει να το πουλήσει και μετά ότι και να γίνει θα το παίξει Κινέζος.

Αφού μάλιστα λες ότι είναι και κάπως......

Εδώ σου έχω την επίσημη αντιπροσωπεία:

Huawei Exclusive Service Center

Μιχαλακοπούλου 178, στους Αμπελόκηπους.

+30 217 0007575

Με 450€ πάρε κάτι άλλο που δεν θα έχεις κάποιο θέμα.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλεσα στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι συμφωνα με το Σειριακο αριθμο ειναι προορισμενο για Ελληνικη αγορα και εχει ενα χρονο εγγυηση ακομα που ισχυει κανονικα στην Ελλαδα. Οποτε απο οτι καταλαβα απο την απαντηση να παω απλα εκει με μια ΣΙΜ και να το ενεργοποιησω μπροστα του για να μην ειναι κλειδωμενο και ειμαστε οκ? Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση :)

Επεξ/σία από strgaza
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι καλύτερα κάνε αυτό.

Το πρόβλημα με το Google service δεν σε απασχολεί?

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Οχι καθολου ειχα p40 pro και το πουλησα για να παρω αυτο, βαζεις gspace και δουλευουν ολα μια χαρα η τα κατεβαζεις απο πειρατικα μαγαζια και δεν χρειαζεσαι καν το gspace. Tωρα κατι ακουσα για gbox κιολας που ειναι καινουργιο και πιο ευχρηστο, οποτε πραγματικα ειναι ναυαρχιδα , καμερα ΤΟΥΜΠΑΝΟ με 450ε ;)

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/5/2023 στις 12:18 ΠΜ, strgaza είπε

Οχι καθολου ειχα p40 pro και το πουλησα για να παρω αυτο, βαζεις gspace και δουλευουν ολα μια χαρα η τα κατεβαζεις απο πειρατικα μαγαζια και δεν χρειαζεσαι καν το gspace. Tωρα κατι ακουσα για gbox κιολας που ειναι καινουργιο και πιο ευχρηστο, οποτε πραγματικα ειναι ναυαρχιδα , καμερα ΤΟΥΜΠΑΝΟ με 450ε ;)

Καλησπέρα!! Αδερφέ και εγώ αυτό ψάχνω να αγοράσω και ήθελα να σε ρωτήσω πως είναι με τις εφαρμογές της Google έρχονται ειδοποιήσεις και γίνονται κανονικά οι ενημερώσεις τους? Επίσης ξέρετε για πόσο καιρό η εταιρεία θα κάνει τις αναβαθμίσεις του λογισμικού του?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...