stavrosms Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Είμαι Αθήνα και έχω βρει μια σπάνια έκδοση ενός αυτοκινήτου που δεν είχε κυκλοφορήσει Ελλάδα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω κάποιον μάστορα να το ελέγξει; Εγώ βρίσκομαι Αθήνα και το αμάξι Καλοχώρι. Κοίταξα για την spotmechanic (που νομίζω ότι λειτουργούσε Θεσσαλονίκη) αλλά λέει εξυπηρετούν μόνο Αθήνα πλεον, άλλες εταιρίες που κοίταξα πάλι τα ίδια μου είπαν. Μονο ενα μαγαζι εκει κοντα βρηκα αλλα θα ηθελα και αλλες επιλογες. Υπάρχει κάποια άλλη εταιρεία που να αναλαμβάνει έλεγχο; Η αντιπροσωπεία είδα πέφτει μακριά από το Καλοχώρι για να το βλέπανε. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2023 από stavrosms
bill999r Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Να ανέβεις να το δεις ο ίδιος και να το πας σε αντιπροσωπεία και φαναρτζη. Το ίδιο λάθος έκανα κ εγώ, δεν πήγα ο ίδιος να το δω από κοντά αλλά το έστειλα σε 2 διαφορετικά συνεργεία για έλεγχο . Τα συνεργεία συμφωνούσαν στα λεγόμενα τους και προχώρησα στην αγορά αλλά όταν το είδα ο ίδιος από κοντά βαρεσα το κεφάλι μου στον τοίχο. Τουλάχιστον τα συνεργεία δεν μου είπαν ψέματα, αλλά μόνο κ μόνο από την εικόνα του αυτοκινήτου στο εσωτερικό, και την εξωτερική εμφάνιση του ιδιοκτήτη έβγαζες συμπέρασμα για το τι είχε τραβήξει το αμάξι.... Με λίγα λόγια αν το είχα δει από κοντά σίγουρα δεν θα το έπαιρνα και θα έβλεπα και πράγματα που τα συνεργεία τα αγνόησαν τελείως. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2023 από bill999r 1
stavrosms Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, bill999r είπε Να ανέβεις να το δεις ο ίδιος και να το πας σε αντιπροσωπεία και φαναρτζη. Το ίδιο λάθος έκανα κ εγώ, δεν πήγα ο ίδιος να το δω από κοντά αλλά το έστειλα σε 2 διαφορετικά συνεργεία για έλεγχο . Τα συνεργεία συμφωνούσαν στα λεγόμενα τους και προχώρησα στην αγορά αλλά όταν το είδα ο ίδιος από κοντά βαρεσα το κεφάλι μου στον τοίχο. Τουλάχιστον τα συνεργεία δεν μου είπαν ψέματα, αλλά μόνο κ μόνο από την εικόνα του αυτοκινήτου στο εσωτερικό, και την εξωτερική εμφάνιση του ιδιοκτήτη έβγαζες συμπέρασμα για το τι είχε τραβήξει το αμάξι.... Με λίγα λόγια αν το είχα δει από κοντά σίγουρα δεν θα το έπαιρνα και θα έβλεπα και πράγματα που τα συνεργεία τα αγνόησαν τελείως. Εγω και να παω δεν θα καταλαβω πολλα, μονο αντιπροσωπεια και τρακατελη σκεφτομουν αλλα πεφτουν μακρια... Τουλαχιστον να μου δωσουν το οκ και οταν ανεβω το βλεπω και σε κανα ΚΤΕΟ τουλαχιστον Επεξ/σία 24 Μαΐου 2023 από stavrosms 1
bill999r Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Σωστός, κάνε τον έλεγχο αλλά όχι την μεταβίβαση. Την μεταβίβαση κάνε την μόνο αφού το δεις κ εσύ.
Extacy156 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Πήγαινε Θεσσαλονίκη αεροπορικός, δες το και αν σου κάνει το καβαλας και γυρνάς. Έτσι και αλλιώς ένα δρομολόγιο αεροπορικός για να το φέρεις θα το έκανες. Αν πάει κάτι στραβά θα είναι σαν να πέταξες ένα εισητηρίο στα σκουπίδια. Αν όντως είναι σπάνιο όπως λες νομίζω αξίζει το ρίσκο. 1
GeorgeKatz Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ένας φίλος μου, έψαχνε ένα συγκεκριμένο αμάξι σχεδόν κάθε βράδυ για 3+ μήνες στο γνωστό site με μεταχειρισμένα αμάξια. Το βρήκε Θεσ/νικη σε λογική τιμή. Ανέβηκε με το βραδύνό τρένο Θεσ/νικη. Τα χαράματα ήταν εκεί. Είδε το αμάξι σε δύο συνεργεία. Το αγόρασε και κατέβηκε Αθήνα οδηγώντας το αμάξι, ασφάλεια αμαξιού άμεσα από internet. Όλα καλά ως σήμερα με το αμάξι 👍 Αν δεν καθόταν η συμφωνία, θα γύριζε πάλι με το τρένο. Για αυτό που θέλεις, μια μονοήμερη εκδρομή με ΜΜΜ με ένα σακίδιο, νομίζω αξίζει τον κόπο. Μη πάρεις γουρούνι στο σακί. ΥΓ: Μιλώ για low budget καταστάσεις, αν εχεις χρήμα αναβαθμίζεις με αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχείο κτλ Επεξ/σία 24 Μαΐου 2023 από GeorgeKatz 1
kostasbm Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 σπάνιο αυτοκίνητο και δε πας να το δεις??? από περιέργεια για πες τι είναι ???
stavrosms Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, kostasbm είπε σπάνιο αυτοκίνητο και δε πας να το δεις??? από περιέργεια για πες τι είναι ??? Το αμάξι δεν είναι σπάνιο, ένα κορεάτικο είναι. Αλλά είναι πιο σπορ έκδοση με αρκετά άλογα που δεν είχε έρθει Ελλάδα. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2023 από stavrosms
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα