johnny_pane Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Γεια σας παιδιά Πρόσφατα αγόρασα κάποια πραγματάκια από amazon γερμανία , όλα ήρθαν πολύ γρήγορα. Αποφάσισα όμως να κάνω 2 επιστροφές . Η μία έγινε αποδεκτή με dhl και η άλλη με κάτι που δεν πολυκαταλαβαίνω .. παραθέτω και τα έγγραφα που μου ήρθαν Τι φάση? πρέπει να τα στείλω με ΕΛΤΑ ταχυδρομείο ? ποιο αποδεικτικό κολάω έξω από το δέμα?
ioankav Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Το πρώτο το κολλάς απέξω από το κουτί. Το δεύτερο σημαίνει ότι έχει πληρωμένα έξοδα αποστολής αλλά νομίζω είναι μόνο για αποστολές από Γερμανία (όχι αποστολή από εξωτερικό). Το τρίτο το δίνεις στo κούριερ/ταχυδρομείο κανονικά. Σε περίπτωση που περάσει από τελωνείο να το δώσουν. Συνήθως δεν το παίρνουν καν. 1
johnny_pane Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, ioankav είπε Το πρώτο το κολλάς απέξω από το κουτί. Το δεύτερο σημαίνει ότι έχει πληρωμένα έξοδα αποστολής αλλά νομίζω είναι μόνο για αποστολές από Γερμανία (όχι αποστολή από εξωτερικό). Το τρίτο το δίνεις στo κούριερ/ταχυδρομείο κανονικά. Σε περίπτωση που περάσει από τελωνείο να το δώσουν. Συνήθως δεν το παίρνουν καν. Ερώτηση Κολλάω και το δεύτερο έξω από το κουτί και γράφω τα στοιχεία μου; Αποστολή με ταχυδρομείο; Μεταφορικά πάνω/κάτω τι παίζει; Θα έχει και κωδικό αποστολής το δέμα;
ioankav Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δεν έχω στείλει από Ελλάδα προς το γερμανικό Amazon. Όταν έκανες το αίτημα για επιστροφή, σου έβγαλε κάποιο μήνυμα για κάλυψη εξόδων ή μόνο αυτό το δεύτερο label? Γιατί για επιστροφή προς αγγλικό (από Ιρλανδία) και προς γερμανικό (από Γαλλία), μου έδωσαν ως ένα ποσό για κάλυψη. Μόνος μου διάλεξα πώς θα το στείλω. Ρωτάς στα ΕΛΤΑ, έχει διάφορες επιλογές ανάλογα με μέγεθος, βάρος, χρόνο, με/χωρίς κωδικό αποστολής.
johnny_pane Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, ioankav είπε Δεν έχω στείλει από Ελλάδα προς το γερμανικό Amazon. Όταν έκανες το αίτημα για επιστροφή, σου έβγαλε κάποιο μήνυμα για κάλυψη εξόδων ή μόνο αυτό το δεύτερο label? Γιατί για επιστροφή προς αγγλικό (από Ιρλανδία) και προς γερμανικό (από Γαλλία), μου έδωσαν ως ένα ποσό για κάλυψη. Μόνος μου διάλεξα πώς θα το στείλω. Ρωτάς στα ΕΛΤΑ, έχει διάφορες επιλογές ανάλογα με μέγεθος, βάρος, χρόνο, με/χωρίς κωδικό αποστολής. Μμ μάλιστα Μου έβγαλε και αποστολή με dhl και διάλεξα το παραπάνω γιατί είδα 0.00 χρέωση Να το ακυρώσω αν είναι και να βάλω επιστροφή με dhl να ξεμπερδευω
djuan1988 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Όσες φορές έχω επιστρέψει κάτι στο γερμανικό Amazon μου έβγαλε voucher της DHL και πάντα δωρεάν. Με το γαλλικό τι συμβαίνει; Έχει κανένας εμπειρία; Στις 25/5/2023 στις 7:58 ΠΜ, johnny_pane είπε Μμ μάλιστα Μου έβγαλε και αποστολή με dhl και διάλεξα το παραπάνω γιατί είδα 0.00 χρέωση Να το ακυρώσω αν είναι και να βάλω επιστροφή με dhl να ξεμπερδευω Σου βγάζει κόστος για τη DHL;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα