Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sdikr είπε

Για να πλημμυρίσεις πρέπει να είσαι πολύ χάλια στα υδραυλικά.  για να πάθεις ηλεκτροπληξία για δυο καλώδια γιατί θα το κάνεις με ρεύμα το ίδιο.

Στο format Που λες μπορεί να σβήσεις αρχεία που δεν έχεις πάρει backup  ή να κάνεις κάποιο Update και να κάνει και bios update και εσυ να σκοντάψεις στο καλώδιο που έφτιαξες πριν με αποτέλεσμα να θέλεις νέο φορητό

Αναλογικα,τον ιδιο κινδυνο εχει να κανει μ*****α και στις 3 δουλειες.

ΑΛΛΑ.

Η εγκατασταση windows,backup,drivers ( το πιο σημαντικο αν δεν εχεις ιδεα ) δεν ειναι αντιστοιχη με μια αλλαγη βρυσης ή με μια αλλαγη πριζας.

Εχει 1000 πραματα που μπορει να πανε λαθος,ξεκινωντας απο το κλασσικο MBR-GPT προβλημα που συναντουσες στα 7.

Και συνεχιζουμε απο εκει.
Σε καθε βημα μπορει να συναντησεις προβλημα.
Καποιος που "απλα ξερει να κανει εγκατασταση",δε θα ξερει να αντιμετωπισει οποιοδηποτε προβλημα,μικρο η μεγαλο.

Εδω εγω,στα πρωτα μου βηματα ( win 98 ) ,μετα απο φορματ,δε μπορουσε να μπει στα windows,οποτε αναγκάστηκα να ξανακανω φορματ.
Τελικα απλα προσπαθουσε να κανει boot απο φλασακι.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, argimeg είπε

Όπως σου είπε και ο παραπάνω φίλος, έχασες το νόημα. Μάλλον γιατρός είσαι και το αναφέρεις συνέχεια.

Δεν είμαι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Δεν είμαι.

Πες μας τι εισαι,γιατι οταν ρωτησα τον αλλο εβαλες γελακι,ενω ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχεις ιδεα για τι πραμα μιλαμε.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, f3d0n είπε

Off topic ξανά. Ρε φίλε δεν ισχύει αυτό που λες. Δυστυχώς σε όλες τις δουλειές θα βρεις άτομα που όσο καλός/εργατικός/συνεπής είσαι, τόσο θα σου σκάβουν τον λάκκο γιατι σε ζηλεύουν. Εάν έχεις σωστές αρχές και παιδεία, θα πρέπει να φέρεσαι εσύ σωστά σε ολους και στα @@ σου τι σου λένε οι άλλοι. Αλλιώς θα σε κάνουν να πέσεις στο επίπεδο τους.

δυστυχως η ζωη δεν ειναι οπως τις ταινιες οπου το καλο θριαμβευει ή αν εισαι σωστος και εργατικος με φιλοτιμο θα ανταμοιφθεις. το φιλοτιμο σημερα ερμηνευεται ως αδυναμια, θα εργαστεις περισοτερο χωρις καμια εκτιμηση και θα αμοιβεσαι λιγοτερο.Οποτε διεκδικας οτι σου αξιζει, εισαι σωστος και συνεπης και δεν κανεις χαρες σε κανενα.

• Like 4
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Τι επαγγελεσαι,φιλος;

τι σχεση εχει αυτο. Εδω και πολλα χρονια ασχολουμαι μετα πισι παντως. Η διαδικασια ειναι 10 λεπτα το πολυ ειδικα πλεον με τα windows 11 ειναι σχεδον ενα κουμπι στις περισσοτερες περιπτωσεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, forgotten είπε

θα εργαστεις περισοτερο χωρις καμια εκτιμηση και θα αμοιβεσαι λιγοτερο

Μου θυμισες κατι ταλαιπωρους στα social,που καμαρωνουν οτι βγαζαν δουλεια για 2 ατομα και οταν εφυγαν απο το μαγαζι,το αφεντικο ( οχι εργοδοτης ) αναγκαστηκε να παρει  2 ατομα στη θεση τους.

Αντι να καταλαβουν οτι ηταν ΘΥΜΑΤΑ,νομιζαν οτι ηταν τιποτα ιδιαιτερο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Όλοι ξαφνικά έμαθαν να κάνουν format (φυσικά το "γρήγορο" ώστε εάν υπάρχουν προβληματικά σημεία στο δίσκο να περάσουν απαρατήρητα) στα Windows 10 και πάνω. Κι εγώ κάνω σκέτο "γρήγορο" φορμάτ με € 10 (χωρίς απόδειξη) εάν κάποιος μου τον φέρει στο σπίτι και τον πάρει αμέσως μετά με τον δίσκο άδειο. Άλλα € 30 για backup, άλλα € 30 για εγκατάσταση και το hardware δικό του. Συν το ΦΠΑ εάν θέλει απόδειξη.

Τα €60 που ζήτησε το παλικάρι και λίγα είναι γιατί ο "πελάτης" είτε δεν ήθελε να διαθέσει το χρόνο, είτε γιατί δεν ήξερε. Εάν δεν έχεις ρεύμα και ο ηλεκτρολόγος σου ζητήσει € 200 για 2΄ δουλειά (αφού σου πει από πριν πόσα θα στοιχίσει) τότε είτε μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου (αλλά είσαι άσχετος) , είτε μέσα στην νύχτα να ψάχνεις για φτηνό ηλεκτρολόγο. Η γνώση και η εξειδίκευση έχουν αξία και λυπάμαι που πολλά νέα παιδιά δεν εκτιμούν ανάλογα τη δουλειά τους.
Και, φυσικά, αυτοί που πάντα κάνουν παζάρια δεν είναι οι μισθωτοί αλλά είναι οι "λεφτάδες" (από γεννησιμιού τους συνήθως) και οι "επιχειρηματίες" γιατί αντιμετωπίζουν τους "φτωχούς" τίμιους εργαζόμενους ως σκλάβους στη φυτεία τους.. Και το βράδυ δεν διστάζουν να ξοδέψουν χιλιάρικα σε gourmet εστιατόρια και άλλες ψυχαγωγίες...

• Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vigilante1319 είπε

Η διαδικασια ειναι 10 λεπτα το πολυ

Αμα κανεις 10 λεπτα να κανεις τη δουλεια,θα στα στελνω εσενα τοτε.

Μηπως εχεις απλα στο μυαλο σου το χρονο που κανει το συστημα να αντιγραψει απλα τα αρχεια;
Γιατι οταν λεμε φορματ,εννοουμε κατι δεκαδες ενημερωσεις,περασμα οδηγων,προγραμματων κτλ.

Δημοσ.

Μεταφορά 10 ευρώ (παραλαβή/ παράδοση) 

Φλασακι 15 ευρώ 

Πες δυο ώρες το φορματ 35 ευρώ. 

Ευθύνη : αξία ανεκτίμητη 

Μια χαρά είναι η τιμή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, cp5120 είπε

τα €60 που ζήτησε το παλικάρι και λίγα είναι γιατί ο "πελάτης" είτε δεν ήθελε να διαθέσει το χρόνο, είτε γιατί δεν ήξερε.

Δεν εχει μαγαζι,99%.

1 λεπτό πριν, JLEE είπε

Φλασακι 15 ευρώ 

6 ευρω κανει το φλασακι.

Οποιος το παιρνει 15,μαλλον δεν κανει αυτη τη δουλεια.

1 λεπτό πριν, JLEE είπε

Πες δυο ώρες το φορματ 35 ευρώ. 

Ο αλλος απο πανω λεει κανει 10 λεπτα.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Αμα κανεις 10 λεπτα να κανεις τη δουλεια,θα στα στελνω εσενα τοτε.

Μηπως εχεις απλα στο μυαλο σου το χρονο που κανει το συστημα να αντιγραψει απλα τα αρχεια;
Γιατι οταν λεμε φορματ,εννοουμε κατι δεκαδες ενημερωσεις,περασμα οδηγων,προγραμματων κτλ.

Μην πιανεσαι στις λεξεις εννοω οτι γενικα ειναι γρηγορη διαδικασια. Μπορει το πισι να ειναι αργο και να κανει 30ωρα.. παραδειγμα ηταν για να πω οτι ειναι απλη και συντομη διαδιακσια.

Οι ενημερωσεις ειναι ολες αυτοματες με το που ανοιγεις το πισι τι εννοεις? Ολα τα περνανε τα windows πια. Αυτο που λες γινοταν πριν χρονια που τα κατεβαζες manual.

Ααα εσυ μετρας και το αν το πισι του αλλο ειναι σαπιο και κανει 2 ωρες σορι θα τον χρεωσω παραπανω τοτε . Τρομερη λογικη

Επεξ/σία από Vigilante1319
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

Τρομερη λογικη

Οτι να'ναι.

Εσυ προσπαθεις να "κερδισεις" απλα τη συζητηση,αγνοωντας τα μισα απο οσα εχω γραψει παραπανω.

Αποσυρομαι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Οτι να'ναι.

Εσυ προσπαθεις να "κερδισεις" απλα τη συζητηση,αγνοωντας τα μισα απο οσα εχω γραψει παραπανω.

Αποσυρομαι.

καλυτερα γιατι εχεις και υφακι και βαριεμαι να μαλωνω με αγνωστους 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Πες μας τι εισαι,γιατι οταν ρωτησα τον αλλο εβαλες γελακι,ενω ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχεις ιδεα για τι πραμα μιλαμε.

Ηλεκτρολόγος μηχανικός. Επαγγελματικά μελέτες και επιβλέψεις έργων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...