forgotten Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, f3d0n είπε Φαντάζομαι ο πελάτης που τσιγκουνεύτηκε να δώσει 30€ για format δεν θα είχε τον υπολογιστή του για επαγγελματική δουλειά, αλλά για καμιά πασιέντζα! Βγαίνω off topic και το σχόλιο μου είναι γενικό (δεν πάει στον TS), αλλά με το "φιλότιμο" μπορεί να μην βγάλεις λεφτά εκείνη την στιγμή, αλλά μπορεί με μια καλή κουβέντα και ένα καλό review να βγάλεις πολύ "ψωμι" στο μέλλον. το φιλοτιμο δεν υφισταται, ειμαι σε εργασια που χιλιες ευκολιες και χιλια καλα να κανεις στον αλλο μια και μονο φορα να θιγεις τα συμφεροντα του θα σε θαβει αιωνια και αυτο το λεω ως προϊστάμενος σε εργασια με 20-30 ατομα σε βαρδιες που αλληλοσκοτωνονται και καποιοι απο αυτους ενω βοηθηθηκαν σε δυσκολιες τους δεν διστασαν να κατηγορησουν εμενα σε αλλους οταν πχ αναγκαστικα θα πρεπε να μπουν σε δυσμενη ωραριο κλπ 2 1
tzitzikas2 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, stef157 είπε Και στον γιατρό πας για 15 λεπτά εξέτασης και πληρώνεις 50€ χωρίς απόδειξη και λες και ευχαριστώ! Δεν πληρώνεις τα λεπτά αλλά τις γνώσεις. Και ένα format έχει τόσες παραμέτρους και προβλήματα που μπορούν να προκύψουν που δεν μπορείς να φανταστείς. Ε καλά μην φτάσουμε να συγκρίνουμε την ευθύνη που φέρει ο γιατρός με την διάγνωση του αν δεν είναι σωστή με ένα προβληματικό φορμάτ! Λολ. Και ο γιατρός έφαγε 12+ χρόνια σε σπουδές. Τεχνικός πισι γίνεσαι και από ΙΕΚ θα λέγαμε.. 4 ώρες πριν, dkstopo είπε κατω απο 60ευρω +ΦΠΑ ανα ώρα με ελάχιστη χρέωση μια ώρα δεν αξίζει καποιος να ασχολείται με οτιδήποτε (ΔΕΝ ειμαι κομπιουτερας), τώρα αν το τελικό ποσό ειναι μεγάλο τότε παιζει μεγάλη έκπτωση. Θα είχανε πεινάσει όλοι οι μη διορισμένοι καθηγητές που κάνουν ιδιαίτερα αν χρέωναν τόσα. Αν έχεις ανάγκη να ζήσεις δυστυχώς ρίχνεις τις τιμές. Μάλλον σκέφτεσαι εκ του ασφαλούς.. 1
forgotten Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε Ε καλά μην φτάσουμε να συγκρίνουμε την ευθύνη που φέρει ο γιατρός με την διάγνωση του αν δεν είναι σωστή με ένα προβληματικό φορμάτ! Λολ. Και ο γιατρός έφαγε 12+ χρόνια σε σπουδές. Τεχνικός πισι γίνεσαι και από ΙΕΚ θα λέγαμε.. σκεφτου ομως να εισαι τεχνικος σε εταιρεια με server, μια λαθος διαγνωση και επεσαν ενα σωρο σελιδες και ενα σωρο τζιρος.... ολα ειναι σχετικα. καποιος μπορει να ειναι τεχνικος pc απο ιεκ και να δουλευει σε plaisia κλπ και καποιος να ασχολειται τοσο με το αντικειμενο που να μπορει να διορθωσει προβληματα που πανεπιστημιακοι να μην μπορουν.... 2
StamTheMan Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, UnholyDemoniX είπε Χαίρομαι που δεν είμαι τρελός εγώ, γιατί όταν άκουσα την τιμή του άλλου φρικαρα! Εχεις μαγαζι; Αν ναι,εισαι νορμαλ ( με αποδειξη ) . Αν δεν εχεις μαγαζι ,εισαι ακριβος. 10 ώρες πριν, f3d0n είπε Δεν είμαι "του χώρου", αλλά 30€ για format το 2023 δεν είναι πολλά εφόσον μέσα σε 1-2 λεπτά έχει γίνει; Δεν εννοουμε φορματ στο δισκο,εννοουμε εγκατασταση windows. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2023 από StamTheMan
tzitzikas2 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 50 λεπτά πριν, f3d0n είπε Εάν κάνω κάτι λάθος με την βρύση πιθανά να πλημμυρίσω το σπίτι και να τρέχω. Εάν κάνω λάθος με την σύνδεση 2 καλωδίων μπορεί να πάθω ηλεκτροπληξια και να πεθάνω. Εάν παω να βιδωσω μια βίδα στο αυτοκίνητο και το κάνω χειρότερα, πιθανά να προκαλέσω μεγαλύτερη ζημιά. Εάν κάνω format (πόσα λάθος ποια να πάει) το πολύ πολύ πάω σε ένα τεχνικό δίνω 30€ και τελείωσε η υπόθεση. Επισης, πχ εχει έρθει και ηλεκτρολόγος να δει για ποιο λόγο δεν έπιαναν καλά τα κανάλια της τηλεόρασης στο σπίτι του πατέρα μου και του έδωσε ένα αποκωδικοποιητη να βάλει. Η τηλεόραση μετά έπιανε όλα τα κανάλια και ο μάστορας δεν χρέωσε καν "εργατικά" πάρα μόνο τα έξοδα του αποκωδικοποιητη (που πιθανά από εκεί έβγαλε κάτι). Αυτό που θέλω να πω λίγο φιλότιμο δεν βλάπτει. Δεν καταλαβαίνω το νόημα της απάντησής σου. Είπα εγώ ότι τον χρέωσε με το ζόρι; Ο TS ρώτησε εάν οι τιμές του είναι λογικές γιατί ο πελάτης του ξινησε και του απάντησα. Συμφωνώ με αυτό που λες, αλλά παρόλα αυτά δεν το θεωρώ σωστό να συμβαίνει γενικά. Παράδειγμα πήγαμε με την γυναίκα μου σε ένα οφθαλμίατρο ο οποίος μας παρέπεμψε σε άλλο γνωστό του γιατρό. Παρόλο που εξέτασε την γυναίκα μου και του ξοδέψαμε την ώρα (κάνα 20 λεπτό), δεν δέχτηκε να πάρει λεφτά από εμάς. Για αυτό λέω που και που καλό είναι να υπάρχει και φιλότιμο. Όλοι όσοι χρησιμοποιούν ανταλλακτικά ( υδραυλικού, ηλεκτρολόγοι, ηλεκτρονικοί, μηχανικοί αυτοκινήτων κτλ) πάντα βγάζουν κέρδος και από το ανταλλακτικό. Όχι μόνο από την εργασία που χρεώνουν. Το αγοράζουν με έκπτωση από τους προμηθευτές και το πουλούν σε άλλη τιμή.
argimeg Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Όποιος δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο στην ζωή του με τον ts δεν γνωρίζει. Όπως είπε και ένας συμφορουμίτης, μπορεί να πάνε πολλά στραβά σε μια τέτοια περίπτωση τον 30-40-50€. Όσο απλό και αν σας ακούγεται όταν το αναλαμβάνεις, παίρνεις και την ευθήνη για το οτιδήποτε συμβεί. Φυσικά και δεν συγκρίνουμε την ιατρική με μια απλή εγκατάσταση pc, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα. 1
StamTheMan Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Ε καλά μην φτάσουμε να συγκρίνουμε την ευθύνη που φέρει ο γιατρός με την διάγνωση του αν δεν είναι σωστή με ένα προβληματικό φορμάτ! Νομιζω οτι εχασες το νοημα.
tzitzikas2 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, forgotten είπε σκεφτου ομως να εισαι τεχνικος σε εταιρεια με server, μια λαθος διαγνωση και επεσαν ενα σωρο σελιδες και ενα σωρο τζιρος.... ολα ειναι σχετικα. καποιος μπορει να ειναι τεχνικος pc απο ιεκ και να δουλευει σε plaisia κλπ και καποιος να ασχολειται τοσο με το αντικειμενο που να μπορει να διορθωσει προβληματα που πανεπιστημιακοι να μην μπορουν.... Καλά και πάλι δεν θα συγκρίνω γιατρό, ειδικά έναν χειρουργό με τα υπόλοιπα επαγγέλματα π.χ τεχνικό σέρβερ. Άλλη ευθύνη η μία άλλη η άλλη. Προσωπική γνώμη. Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Νομιζω οτι εχασες το νοημα. Ποιο είναι? 2 λεπτά πριν, argimeg είπε Όποιος δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο στην ζωή του με τον ts δεν γνωρίζει. Όπως είπε και ένας συμφορουμίτης, μπορεί να πάνε πολλά στραβά σε μια τέτοια περίπτωση τον 30-40-50€. Όσο απλό και αν σας ακούγεται όταν το αναλαμβάνεις, παίρνεις και την ευθήνη για το οτιδήποτε συμβεί. Φυσικά και δεν συγκρίνουμε την ιατρική με μια απλή εγκατάσταση pc, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα. Φορμάτ κάνει και η κουτσή Μαρία πλέον, διαγνώσεις και εγχειρίσεις όχι όλοι.
StamTheMan Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε Φορμάτ κάνει και η κουτσή Μαρία πλέον, διαγνώσεις και εγχειρίσεις όχι όλοι. Οτι να'ναι..
argimeg Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καλά και πάλι δεν θα συγκρίνω γιατρό, ειδικά έναν χειρουργό με τα υπόλοιπα επαγγέλματα π.χ τεχνικό σέρβερ. Άλλη ευθύνη η μία άλλη η άλλη. Προσωπική γνώμη. Ποιο είναι? Φορμάτ κάνει και η κουτσή Μαρία πλέον, διαγνώσεις και εγχειρίσεις όχι όλοι. Όπως σου είπε και ο παραπάνω φίλος, έχασες το νόημα. Μάλλον γιατρός είσαι και το αναφέρεις συνέχεια. 1
Vigilante1319 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 αντικειμενικα δν αξιζει τοσο η τιμη απλα βαριεται ο αλλος να ασχοληθει προφανως και χρεωνεις οσο θελεις.Αλλα 25 ευρω γενικα θα ηταν νορμαλ 60 υπερβολη. Τωρα αν πληρωνουν για τοσα κριμα σε αυτους 1 1
StamTheMan Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Vigilante1319 είπε αντικειμενικα δν αξιζει τοσο η τιμη απλα βαριεται ο αλλος να ασχοληθει Τι επαγγελεσαι,φιλος;
f3d0n Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 22 λεπτά πριν, forgotten είπε το φιλοτιμο δεν υφισταται, ειμαι σε εργασια που χιλιες ευκολιες και χιλια καλα να κανεις στον αλλο μια και μονο φορα να θιγεις τα συμφεροντα του θα σε θαβει αιωνια και αυτο το λεω ως προϊστάμενος σε εργασια με 20-30 ατομα σε βαρδιες που αλληλοσκοτωνονται και καποιοι απο αυτους ενω βοηθηθηκαν σε δυσκολιες τους δεν διστασαν να κατηγορησουν εμενα σε αλλους οταν πχ αναγκαστικα θα πρεπε να μπουν σε δυσμενη ωραριο κλπ Off topic ξανά. Ρε φίλε δεν ισχύει αυτό που λες. Δυστυχώς σε όλες τις δουλειές θα βρεις άτομα που όσο καλός/εργατικός/συνεπής είσαι, τόσο θα σου σκάβουν τον λάκκο γιατι σε ζηλεύουν. Εάν έχεις σωστές αρχές και παιδεία, θα πρέπει να φέρεσαι εσύ σωστά σε ολους και στα @@ σου τι σου λένε οι άλλοι. Αλλιώς θα σε κάνουν να πέσεις στο επίπεδο τους. 1
StamTheMan Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Αλλος ενας λογος που πιστευω οτι δεν εχει μαγαζι ειναι οτι εδωσε 15 ευρω για φλασακι 128. 1
sdikr Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, f3d0n είπε Εάν κάνω κάτι λάθος με την βρύση πιθανά να πλημμυρίσω το σπίτι και να τρέχω. Εάν κάνω λάθος με την σύνδεση 2 καλωδίων μπορεί να πάθω ηλεκτροπληξια και να πεθάνω. Εάν παω να βιδωσω μια βίδα στο αυτοκίνητο και το κάνω χειρότερα, πιθανά να προκαλέσω μεγαλύτερη ζημιά. Εάν κάνω format (πόσα λάθος ποια να πάει) το πολύ πολύ πάω σε ένα τεχνικό δίνω 30€ και τελείωσε η υπόθεση. Επισης, πχ εχει έρθει και ηλεκτρολόγος να δει για ποιο λόγο δεν έπιαναν καλά τα κανάλια της τηλεόρασης στο σπίτι του πατέρα μου και του έδωσε ένα αποκωδικοποιητη να βάλει. Η τηλεόραση μετά έπιανε όλα τα κανάλια και ο μάστορας δεν χρέωσε καν "εργατικά" πάρα μόνο τα έξοδα του αποκωδικοποιητη (που πιθανά από εκεί έβγαλε κάτι). Αυτό που θέλω να πω λίγο φιλότιμο δεν βλάπτει. Για να πλημμυρίσεις πρέπει να είσαι πολύ χάλια στα υδραυλικά. για να πάθεις ηλεκτροπληξία για δυο καλώδια γιατί θα το κάνεις με ρεύμα το ίδιο. Στο format Που λες μπορεί να σβήσεις αρχεία που δεν έχεις πάρει backup ή να κάνεις κάποιο Update και να κάνει και bios update και εσυ να σκοντάψεις στο καλώδιο που έφτιαξες πριν με αποτέλεσμα να θέλεις νέο φορητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις