Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ο άλλος είναι πιτσιρικάς και δεν κάνει και τίποτα στη ζωή του, 25€ θα πάρει. Απο το 0 και να κοιτάει τηλεόραση, μια χαρά και τα 25€.

Αν είναι νόμιμος όμως με μαγαζί, δεν μπορεί να πέσει κάτω απο 50-60€. Και όλα αυτά χωρίς Flash Drive.

*Πάντως έχω πετύχει περιπτώσεις παλιότερα που είπα να το κάνω τσάμπα και έμπλεξα χοντρά. Να βάζεις πιο καινούργια Windows και η σάπια άγνωστη Motherboard να μην υποστηρίζει τα νέα windows και να έχει ένα κάρο ασυμβατότητες, Και να περνάνε πάνω απο 10 ώρες να βρεθεί λύση κλπ και τελικά η λύση να μην κάνει το σύστημα να λειτουργεί σωστά κλπ. ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑ. 

• Like 1
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα χρήματα που ζήτησες. Εγώ πάντα κάνω αναφορά σε τιμές Πλαισίου που δεν αμφισβητούνται για να έχουν ένα μέτρο σύγκρισης. Συμφωνώ επίσης με τους προλαλήσαντες, όταν ο πελάτης είναι άσχετος και θέλει τιμή πάτο καλύτερα να μην το κάνεις ή κάντο αλλά χρέωσε αυτό που θεωρείς εσύ σωστό γιατί μπορεί να έχεις μεγάλο πρόβλημα μετά και δεν θα πληρωθείς κιόλας αν συμβεί αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, UnholyDemoniX είπε

Είμαι εγώ λοιπόν πολύ ακριβώς ή μας δουλεύει ο άλλος?

Ακριβώς είσαι ακριβός.

Δημοσ.

Γελαει ο κοσμος,μου αρεσει που συζητας αν τον χρεωσες πολλα.Φιλε πες του δυο πιτσες να παρεις εχεις δωσει 20 ευρω,επισης πες του να σου δωσω εγω 50 ευρω να ερθεις στο χωρο μου να φυγεις να ξαναρθεις και να μου κανεις κ μια δουλιτσα,για να δουμε δηλαδη αν θα θελει.Μην ασχολεισαι, να λες απο πριν τις χρεωσεις σου κ τελος.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, UnholyDemoniX είπε

Χαίρομαι που δεν είμαι τρελός εγώ, γιατί όταν άκουσα την τιμή του άλλου φρικαρα! Συμφωνώ πως θα μπορούσα να το κάνω 50, και μάλλον αυτό θα κάνω από εδώ και πέρα, να μειώσω όσο γίνεται τέτοιες αντιδράσεις πελατών! 30 ευρω φορμάτ και μπακαπ

Aντί να κάνεις 30€ που λες το format και backup, μπορείς να συνεχίσεις να το έχεις στα νούμερα που θες (40€) και να εξηγείς εξ'αρχής ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τί θα κάνεις και τί προγράμματα θα βάλεις. Και κατά την άποψή μου, προσπάθησε να κάνεις ένα μικρό "extra mile". Πχ, έχεις κάποιο antivirus ή κάποιο πρόγραμμα που εσύ το έχεις σε unlimited license και μπορείς να το προσφέρεις χωρίς εσένα να σου κοστίζει τίποτα παραπάνω? Αν ναι, κάντο. Είναι added value.  

Αν αυτές είναι οι τιμές που θέλεις να δουλέψεις, αυτές κράτα, αλλά να είσαι ξεκάθαρος στις παροχές σου και όποιος τις σέβεται θα σε προτιμάει. 

Τώρα αν ο άλλος τα δίνει αυτά με 25€ ή με 59€ αντί για 60€ που τα κοστολόγισες εσύ, ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει το οικονομικότερο, δεν έχει νόημα η συζήτηση. 

Με δεδομένο ότι μιλάμε για αυτά τα νούμερα, προφανώς αν εσύ χρέωνες 100€ και ο άλλος 30€, θα έπρεπε να ξαναδείς το business model σου. 

Δημοσ.

Ερώτηση που αφορά το τελικό κόστος:

Την άδεια των Windows ποιος την πλήρωσε? Την είχε ο χρήστης από πριν?

Δημοσ.

Δεν είμαι "του χώρου", αλλά 30€ για format το 2023 δεν είναι πολλά εφόσον μέσα σε 1-2 λεπτά έχει γίνει; Θα μου φαινόταν πιο λογικό 10-30€ το backup που λογικα θα είναι πιο χρονοβόρο και άλλα 10-15€ το format.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, f3d0n είπε

Δεν είμαι "του χώρου", αλλά 30€ για format το 2023 δεν είναι πολλά εφόσον μέσα σε 1-2 λεπτά έχει γίνει; Θα μου φαινόταν πιο λογικό 10-30€ το backup που λογικα θα είναι πιο χρονοβόρο και άλλα 10-15€ το format.

Ας το κάνει μονος του ο πελατης τότε αφού είναι 2 λεπτά υπόθεση.

• Like 16
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, f3d0n είπε

Μια βρύση αλλάζει σε 5 λεπτά. Ο υδραυλικός πόσα πρέπει να πάρει?

Μια σύνδεση σε ένας φως είναι 2 καλώδια. Ο ηλεκτρολόγος πόσα πρέπει να πάρει?

Ενα χράτσα χρούτσα στο αμάξι είναι ένα βίδωμα 30sec μιας βίδας στην ανάρτηση που λάσκαρε. Πόσα πρέπει να πάρει ο μηχανικός?

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 12
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, f3d0n είπε

αν ειναι 1-2 λεπτά, υπάρχει και το σελφ-σέρβις. 

Δεν τον πήγε κανείς με το ζόρι στον τεχνικό. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, UnholyDemoniX είπε

Συμφωνώ πως θα μπορούσα να το κάνω 50, και μάλλον αυτό θα κάνω από εδώ και πέρα, να μειώσω όσο γίνεται τέτοιες αντιδράσεις πελατών!

Ρίχνοντας τις τιμές δε θα μειώσεις αυτές τις αντιδράσεις, αλλά θα τις αυξήσεις! Όσο και αν φαίνεται «παράλογο» σε πρώτη ματιά. Η χαμηλή τιμή τραβάει αυτόν που θέλει να δώσει όσο γίνεται πιο λίγα.

• Like 7
Δημοσ.

Αν προτιμούσε να δώσει 25 € γιατί ήρθε σε εσένα;

Το οτί δεν έκανε έρευνα αγοράς πριν σου αφήσει τον υπολογιστή ή δεν ρώτησε πόσο θα κοστίσει είναι θέμα του πελάτη.

Φυσικά και στην αρχή βιάζεται να κάνει τη δουλειά του και να μην ψάχνει αλλά μετά θέλει και την καλύτερη τιμή της αγοράς.

Δεν πάει όμως έτσι.

Στο χωριό μου λέγανε "όποιος δεν μπορεί να ξυθεί...πληρώνει να τον ξύσουν"!

Δημοσ.

ρε μαγκες πως θα πρεπει να παρει καποιοσ για να μου βαλει 2 λειτουργικα σε ενα macbook (os &windows) se 2 partition ? να μπουταρει και να διαλεγω εγω α που θα τρεχει ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, f3d0n είπε

Αν θες κατι πιο φτηνο, 5 ευρω σου κανω σκετο φορματ

image.png.cdd710c4e8490ed1d6c4517b7c12c905.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...