Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά αν και ο τίτλος είναι αυτός που είναι ψάχνω πιο πολύ κάτι για Α2 για αν μπορεί να το καβαλήσει και η κοπέλα μου, είμαστε και οι δύο 28 και πιο πολύ για την κάβλα θα πάρουμε μηχανάκι τώρα το καλοκαίρι και όχι για να κάνουμε πατιλήκια μαλακίες κλπ δεν είναι κανένας από τους δύο μας σε τέτοια φάση, budget cap τα 3500-3800.

Κοιτάγαμε κάτι σε naked και γενικά ενώ κοιτούσαμε διάφορα, πέσαμε πάνω σε αρκετά G310r με υπερβολικά λίγα χιλιόμετρα αλλά και πολύ καλή τιμή.

Η ερώτηση είναι τι φάση και προς τι μηχανάκια με λιγότερο από 10κ χιλιόμετρα να είναι 1500-2000 κάτω από την αρχική τους τιμή, έχω έναν συνάδερφο με αυτό το μηχανάκι που το έχει 3 χρόνια και μου λέει ότι είναι πολύ κομπλέ για νέους αναβάτες αλλά τα πρώτα μοντέλα είχαν mass recall και κάποια θέματα που αυτός στο δικό του δεν τα είχε. Δεν έγινε πιο συγκεκριμένος.

Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω και εδώ, αξίζει για πρώτο μηχανάκι ή πουλιούνται τόσο χαμηλά επειδή είναι όντως προβληματικά?

Αν ναι τι άλλο θα προτείνατε?

Δημοσ.

Βγάζει θέματα το g310r. Ιδιαίτερα μτχ μακρυά.

Πάρτε καινούριο (οχι naked κουράζει) με αυτά τα χρήματα. Πχ benelli trk251 , sym nth 300 , κάτι τέτοιο σε αυτή την κατηγορία που θα πηγαίνετε μαζί δικαβαλο και ένα μικρό ταξιδάκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mp123 είπε

Πάρτε καινούριο (οχι naked κουράζει) με αυτά τα χρήματα. Πχ benelli trk251 , sym nth 300 , κάτι τέτοιο σε αυτή την κατηγορία που θα πηγαίνετε μαζί δικαβαλο και ένα μικρό ταξιδάκι.

Για Sym δεν έχω γνώμη, αλλά για το trk251 δεν είναι υπερβολικά underpowered για εθνική? Αν ζορίζεται το bmw στα 130kmh. Φαντάζομαι πόσο μάλλον το 250.

Επίσης μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος το θέματα εμφανίζουν? Διαβάζω ότι έχουν λυθεί όλες οι αστοχίες μετά τα μοντέλα του 2019.

Ωστόσο θα πρότεινες κάτι στα 30-40 άλογα και για ελαφρύ ταξίδι? 

Επεξ/σία από ninjakos95
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mp123 είπε

τι θεματα βγάζει;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lasithi12 είπε

τι θεματα βγάζει;

Προσπαθώ ειλικρινά να μάθω και εγώ γιατί οκ ξέρω, ότι τα μοντέλα του 2017-2019 είχαν ανακαλέσεις και κάποια προβλήματα αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα για το facelift του 2020 και μετά, και δεν μπορώ να βρω παραπάνω πληροφορίες στο internet γενικά για το νέο μοντέλο όσον αφορά προβλήματα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ninjakos95 είπε

Για Sym δεν έχω γνώμη, αλλά για το trk251 δεν είναι υπερβολικά underpowered για εθνική? Αν ζορίζεται το bmw στα 130kmh. Φαντάζομαι πόσο μάλλον το 250.

Επίσης μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος το θέματα εμφανίζουν? Διαβάζω ότι έχουν λυθεί όλες οι αστοχίες μετά τα μοντέλα του 2019.

Ωστόσο θα πρότεινες κάτι στα 30-40 άλογα και για ελαφρύ ταξίδι? 

Βγάζουν πολλαπλασιαστες και γενικά έχουν θέματα με τα ηλεκτρονικά.Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο το g310  . Ινδικό μηχανάκι το tvs apache είναι με το σήμα επάνω της bmw. 

Τώρα για εθνική που λες μην νομίζεις της το g310r είναι κάνα θηρίο. Ποδήλατο είναι.

Εγώ θα σου πρότεινα καινούριο κατηγορια όπως τα δύο που σου είπα. Μην βλέπεις τα specs. Πήγαινε να τα κανεις τεστ .

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, ninjakos95 said:

Προσπαθώ ειλικρινά να μάθω και εγώ γιατί οκ ξέρω, ότι τα μοντέλα του 2017-2019 είχαν ανακαλέσεις και κάποια προβλήματα αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα για το facelift του 2020 και μετά, και δεν μπορώ να βρω παραπάνω πληροφορίες στο internet γενικά για το νέο μοντέλο όσον αφορά προβλήματα.

μηχανη ειναι κατα καποιο τροπο rebranded ινδος... καλα ακούσατε ινδος...... με πολλα θεματα στα ηλεκτρονικά....... αν θες bmw οτιδιποτε βγάζει ο κινεζος (loncin) ειναι αθανατα.... ο ινδος ακομη  δενννν

Δημοσ.

Νομίζω πως σε αυτά τα χρήαμτα πληρώνεις γενικά μια υπεραξία BMW η οποία σε αυτά τα μικρά μοντέλα δεν υπάρχει από την στιγμή που τα πάντα φτιάχονται στην Ινδία όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω.

Νομίζω με λίγο υπομονή και ψάξιμο, ειδικά αν ζεις Αττική μπορείς να βρεις καποιο μεταχειρισμένο λίγο παλαιότερο με περισσοτερα ίσως κυβικά πχ 500 τ αοποία θα σε βολέψουν περισσότερο και στο δικάβαλο.

Δημοσ.

Το budget σου είναι πολύ χαμηλό. Για μένα πρέπει να ανέβεις στα 4.5 - 5.5.

Επίσης καλά σου λένε οι από πάνω ότι το naked δεν βολεύει. Ιδανικά θες ένα μικρό on-off. Κοίτα μεριά suzuki vstrom 250, kawasaki versys300, honda cbx500.

Ώντας κάτοχος του kawasaki μπορώ να πω ότι είναι διεκπεραιωτικό παντού. Έχω κάνει τα πάντα με αυτό το μηχανάκι. Πόλη, ταξίδια, χώμα.

Το cbx500 είναι πιο ολοκληρωμένο, αλλά και πιο ακριβό.

Για τα κινέζικα/ινδικά δεν έχω άποψη.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτήν την κατηγορία τιμής γιατί δεν βλέπεις κάτι σε zontes ? Δεν είναι και τέλεια αλλά άνετα θα το προτιμούσα σε σχέση με το g310r που πράγματι είναι πολύ μέτριο μηχανάκι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...