Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς τα παιχνίδια του ps είναι τουλάχιστο 3 χρόνια μπροστά από το Hardware των pc, οπότε για να μπορέσει να τα σηκώσει σε υποφερτό επίπεδο ε θέλει τουλάχιστον 3 χρόνια καθυστέρηση και 1 χρόνο patchαρισμα, καλά είναι 🤣

Ανεξάρτητα από το τρολαρισμα, όσο λιγότερες αποκλειστικοτητες σε οποιοδήποτε Hardware τόσο το καλύτερο για όλους 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, akmakas είπε

Θέλουμε Last of us Part 2 να το βγάλουμε για 8η φορά με όλες τις υφές και τα γραφικά στο τέρμα!!!!!

Καθαρά απο απορία.Γιατί 7 run μέχρι τώρα ;

Δημοσ.

Εντάξει τώρα, να ήταν 1 χρόνος (που δεν είναι και λίγος απ' όλες τις απόψεις) να πεις οκ. 2-3 δεν είναι χρόνος αναμονής, είναι τρολλάρισμα. Άλλο να σου βγαίνει ξαφνικά ένα hzd, spiderman εκεί που δεν το περίμενες καθόλου (υποτίθεται θα ήταν ps exclusive εξ αρχής) και άλλο να σε βάζει σε διαδικασία προσμονής 2-3 ετών από την αρχή. Αλήθεια το Ghost of Tsushima για το οποίο ακούγονται φήμες εδώ και ένα χρόνο, που είναι, περιμένουμε να φτάσουμε τα 5 έτη να το δούμε;

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Arkin είπε

Το horizon zero dawn πηρε 11-12 patch για να στρωσει τα ξεχασατε? Το last of us ειναι στο 9ο και ακομα θελει δουλεια θα παρει ακομα 4-5 σιγουρα. 

Είχε τα θεματάκια του αλλά δεν ήταν αυτό το χάλι του TLOU στο PC. Είναι και άλλη μηχανή γραφικών οπότε μπορεί και αυτό να έχει σχέση.

• Like 1
Δημοσ.

Με κάθε σεβασμό στην gaming pc κοινότητα: γιατί πρέπει όπως και δήποτε να γίνουν πορτ?

Οικονομικά είναι ΤΟΣΟ μεγάλη ανάγκη της σόνυ;

Ρωτώ γιατί φαντάζομαι τα παρακάτω:

10-15% φαντάζομαι έχουν ήδη PS κονσόλα
5-15% ειδικά για Non multiplayer παιχνίδια με single role/action playing μπορούν να τα πάρουν από το θείο
10-15% θα έχουν χάσει το hype.

Οπότε ένα 25%+(οκ τυχαία τα νούμερα βάλε 15% αν θεωρείς ρε φίλε pc gamer)της pc Gaming κοινότητας δε θα ασχοληθούν.

ΠΟΣES copies περιμένουν στη SONY να πουλήσουν στο pc και θέλουν να σπαταλήσουν πόρους σε ports? μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι έχουν κάνει έρευνα και περιμένουν να βγάλουν γκαφρά από τη μεταφορά σε 2-3 χρόνια. Προσωπικά νωρίς το βλέπω κι όλας αλλά obviously για τους pc gamers η αναμονή είναι τεράστια. Οπότε αφού ουσιαστικά κανένας δεν είναι ευχαριστημένος, ποιος ο λόγος;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

🤣 είναι κωμικό ότι προπερσι μια τέτοια δήλωση θα έστελνε τους σονακιδες στα κάγκελα, αλλά τώρα "μπράβο, καλά κάνει"...

3 ώρες πριν, NickTG είπε

Βέβαια το συγκεκριμένο δεν είναι καινούριο. 

Η τιμή του πάντως...  ολοκαίνουργια!

Επεξ/σία από aleka13
Δημοσ.
2 ώρες πριν, shadowfax-1- είπε

ΠΟΣES copies περιμένουν στη SONY να πουλήσουν στο pc και θέλουν να σπαταλήσουν πόρους σε ports? 

Είναι πολλά τα λεφτά και έρχονται αφού έχει πουλήσει κονσόλες λόγο exclusive, αφού έχει πουλήσει όσο μπορούσε το παιχνίδι στο Playstation,και εκεί που δεν έχει άλλο πωλήσεις ξαφνικά έρχονται ξανά εκατομμύρια. Το pc gaming έχει ανέβει αφάνταστα τα τελευταία χρόνια. (ασχέτος που είναι στα χειρότερα του για να στήσεις κάτι επίσης εδώ και κάμποσα χρόνια). 

The Last of Us Part 1 on PC has amassed $15.5 million in revenue as of April 23, 2023, nearly a month into its release.

Το God of war πούλησε 23 εκατομμύρια αντίτυπα! 2 Ελλάδες. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ. Μου φαίνεται λίγο αστείο το νούμερο (ίσως κάνω λάθος).

Επίσης αν ψάξεις στο άρθρο που λέει 23Μ λέει:

The number of estimated sold PC copies of God of War is around 3 million.

Άκα 20Μ στο ps και τα υπόλοιπα στο pc

Μιλάμε για 3Μ κόπιες ενώ έχεις χαλάσει πόρους για να κάνεις port να φτιάξεις patches να προμοταρεις, ποιός ξέρει πόσα από αυτά μένουν διαθέσιμα(αν το δίνεις μέσω store σίγουρα distribution cost, partner cost αν είναι μέσωsteam/origin άλλο estore), και επίσης να κόψεις και κόσμο από το ps, διότι: ποιός ο λόγος να ασχοληθώ με κάτι μη αποκλειστικό; Θα περιμένω 2-3-4χρονια να το παίξω σε pc.

Εμένα πχ η λογική του Σπένσερ με χάνει από πελάτη. Αν δεν έχω αποκλειστικότητα... τότε ποιός ο λόγος να κυνηγήσω μια κονσόλα. Θα μείνω με το switch μ και θα δώσω το ps.

Δεν έχω κάτι με το κόσμο που επιλέγει είτε ps, είτε switch, είτε xbox, είτε PC gaming. Δε κατανοώ τα ποσά και τα κέρδη και βάση αριθμών δε μου βγάζει νόημα.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, shadowfax-1- είπε

Ευχαριστώ. Μου φαίνεται λίγο αστείο το νούμερο (ίσως κάνω λάθος).

Επίσης αν ψάξεις στο άρθρο που λέει 23Μ λέει:

The number of estimated sold PC copies of God of War is around 3 million.

Άκα 20Μ στο ps και τα υπόλοιπα στο pc

Μιλάμε για 3Μ κόπιες ενώ έχεις χαλάσει πόρους για να κάνεις port να φτιάξεις patches να προμοταρεις, ποιός ξέρει πόσα από αυτά μένουν διαθέσιμα(αν το δίνεις μέσω store σίγουρα distribution cost, partner cost αν είναι μέσωsteam/origin άλλο estore), και επίσης να κόψεις και κόσμο από το ps, διότι: ποιός ο λόγος να ασχοληθώ με κάτι μη αποκλειστικό; Θα περιμένω 2-3-4χρονια να το παίξω σε pc.

Εμένα πχ η λογική του Σπένσερ με χάνει από πελάτη. Αν δεν έχω αποκλειστικότητα... τότε ποιός ο λόγος να κυνηγήσω μια κονσόλα. Θα μείνω με το switch μ και θα δώσω το ps.

Δεν έχω κάτι με το κόσμο που επιλέγει είτε ps, είτε switch, είτε xbox, είτε PC gaming. Δε κατανοώ τα ποσά και τα κέρδη και βάση αριθμών δε μου βγάζει νόημα.

Και πολλές πούλησε με τα αίσχη που υπήρχαν, ειδικά την 1η μέρα. Αξίζει να το πάρεις σε εκπτώσεις steam του χειμώνα. Πιο νωρίς, κρίμα το μηχάνημά σου.

Δημοσ.
3 hours ago, shadowfax-1- said:

ΠΟΣES copies περιμένουν στη SONY να πουλήσουν στο pc και θέλουν να σπαταλήσουν πόρους σε ports? μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι έχουν κάνει έρευνα και περιμένουν να βγάλουν γκαφρά από τη μεταφορά σε 2-3 χρόνια. Προσωπικά νωρίς το βλέπω κι όλας αλλά obviously για τους pc gamers η αναμονή είναι τεράστια. Οπότε αφού ουσιαστικά κανένας δεν είναι ευχαριστημένος, ποιος ο λόγος;;;

https://www.vgchartz.com/article/453759/playstation-reveals-pc-sales-for-god-of-war-horizon-zero-dawn-and-days-gone/

Δημοσ.
6 ώρες πριν, The_Judas είπε

"γίνεται αποδεκτή από τους gamers χωρίς αντιρρήσεις"

Αν πάρει η ms την activision και βγάζει το Call of Duty σε 2-3 χρόνια σε playstation να σας δω τι θα λέτε.

Συγκρινεις multiplayer τιτλους με single player τιτλους?

Nikos Xardalias Xardalias GIF - Nikos Xardalias Xardalias Χαρδαλιας -  Discover & Share GIFs

Δημοσ.
1 hour ago, aleka13 said:

Η τιμή του πάντως...  ολοκαίνουργια!

Προφανώς. Είναι καινούριο για τις πλατφόρμες που κυκλοφορεί κάθε φορά. 

Όμως πέφτει πιο γρήγορα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...