kinitos Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, immortalx είπε Καθολου περιεργο, μια χαρα ηταν και προσωπικα με βολευε περισσοτερο. Το περιεργο ειναι οτι αφου μπηκαν στη διαδικασια να το αλλαξουν (κατι που με λιγη προσπαθεια θα το "καταπιναμε"), δεν ολοκληρωσαν ποτε τη μεταφορα. με αυτην την λογικη ναι αλλα καλυτερα μερικα πραγματα να μην τα αλλαζεις αν δεν υπαρχει λογος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
immortalx Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, kinitos είπε με αυτην την λογικη ναι αλλα καλυτερα μερικα πραγματα να μην τα αλλαζεις αν δεν υπαρχει λογος Ο εκμοντερνισμος των settings και γενικα του UI σαν ιδεα δεν ειναι κακος. Ολα τα πραγματα καποτε θελουν ενα φρεσκαρισμα. Αν η υλοποιηση ηταν καλη, οι παλιοι users θα προσαρμοζοταν σιγα-σιγα εστω και με λιγη γκρινια, ενω θα ηταν και ελκυστικο για τους νεοτερους χρηστες. Αλλα εδω μιλαμε οτι εχουν κανει μιση δουλεια! Και ταλαιπωρουν και τους developers που δεν ξερουν ποιο απ τα δεκαδες APIs πρεπει να μαθουν για να κανουν desktop εφαρμογη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eXoS Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Παντού AI … θα γίνουμε όλοι κοτόπουλα … το Human Intelligence πάει περίπατο … pessimistic view αλλά είναι απλά too much και too fast … Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι έχουν εγκαταλείψει οριστικά τα win10 από το προσκήνιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Εγώ δεν τους εμπιστεύομαι τόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadgetseek Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 H Cortana πήρε πτυχίο ... πιλότου! (και εις ανώτερα..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx_bauer Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 11 ώρες πριν, Nakis93 είπε Μετάφραση: "Κάθε σου αναζήτηση θες δεν θες θα ανοίγει με τον edge και κάθε bloatware Microsoft εφαρμογή θα την έχουμε ως προτεινόμενη για να ανοίγουμε τα υποστηριζόμενα αρχεία. Και οι διαφημίσεις θα σας βομβαρδίζουν με δικά μας προϊόντα." Πήρα λάπτοπ και κόντεψα να το σπάσω με τις pre-installed παπαρίτσες της Microsoft τις οποίες όσες φορές και να τις έκανα uninstall μου τις ξανακατέβαζε από μόνη της η Microsoft σε κάθε restart. Μέχρι που έμαθα ότι έχει όντως ενεργό τέτοιο service και το απενεργοποίησα. Ανέβασα πίεση και μόνο που το θυμήθηκα 😏 Για να τις δώσουμε και ένα ελαφρυντικό,ο chrome είναι ΓΤΠ ενώ ο Edge κορυφή. Ως και τον Safari έχω αντικαταστήσει με αυτόν,οι κάθετες ταμπέλες του και το ΑΙ sidebar είναι ότι καλύτερο 10 ώρες πριν, eXoS είπε Παντού AI … θα γίνουμε όλοι κοτόπουλα … το Human Intelligence πάει περίπατο … pessimistic view αλλά είναι απλά too much και too fast … Μακάρι. Αμήν και πότε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
I'm_busy Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Αυτά είναι νέα, να μπορώ να χρησιμοποιώ AI assistant εντώς του pc μου. Βάση μ αυτά που έδειξαν στο βίντεο φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, ειδικά οι παραμετροποιήσεις με μια απλή ερώτηση/εντολή, έχω φάει άπειρο χρόνο στο παρελθόν να προσπαθώ να βρω κάτι στα settings και να καταλήγω να το googlάρω και να τρώω άλλο τόσο χρόνο για να βρω την απάντηση που μου ταιριάζει (ειδικά αν το pc έχει preinstalled τα ελληνικά και οι universal όροι στα αγγλικά, άντε βγάλε άκρη). Επίσης νομίζω πως αυτό είναι μόνο η αρχή, σύντομα πιστεύω πολλοί developers θα φτιάξουν (αν δε το έχουν κάνει ήδη) plugins για προγράμματα όπως photoshop, blender κτλπ που θα χρησιμοποιούν την intergrated AI για να κάνουν τη δουλειά μας αρκετά πιο γρήγορη. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pao13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Εκτός από άσχημα θα γίνουν και κουτοπόνηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Και μόνο για το copilot σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε windows 11, απλά φοβάμαι το learning curve. Μου αρέσει το Github copilot αλλά έχει συνδρομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Στις 25/5/2023 στις 9:56 ΠΜ, nik5163 είπε Και μόνο για το copilot σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε windows 11, απλά φοβάμαι το learning curve. Μου αρέσει το Github copilot αλλά έχει συνδρομή. Σοβαρα τωρα learning curve για τα Windows 11..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 23 ώρες πριν, ppaio είπε Σοβαρα τωρα learning curve για τα Windows 11..? αν έχεις συνηθίσει το start button να ανοίγει με συγκεκριμένο τρόπο και γενικά τις διάφορες λειτουργίες, γιατί να ψάχνω στο google για το παραμικρό; Δεν το βρίσκω περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα